ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 11 March 2010

nampak hantu



pernah x korang nampak hantu...ape perasaan korang...
bukan ape ari tu akak lepak2 alfa..then lepas lepak akak pun anta lah hotmam balik..dah lah mase kat alfa td lepak2 cerita hantu..dah tentu lah teringat2 uolssss...
sampai je kat umah akak kuar kete...nak bukak gate...enjin mati ..tp kepala masih teringat cerita2 seram kawan duk cerita..akak ni nampak je macam berani..kadang tu penakut jugak uolsss...
sedap je akak duk bukak gate ..feeling2 woman...tetiba akak terpandang satu lembaga kat tepi pagar...mase tu kul 1 pagi...akak tengok umah sewa sebelah umah akak tu lampu dia tutup...



berderau akak tengok lembaga tu...kurus..rambut panjang gila sampai lutut...tengah terbongkok2 depan umah sewa tu...dah rupa macam nenek kebayan...

astagfirullahalazim...bulu roma semua naik..akak rase kaku..x leh nak menjerit...

then akak jalan pelan2 menuju ke kereta akak..buat2 x takut.. then dia toleh akak..


ahhhhhh hantu...akak jerit suara pompuan..halhal suara akak cam hon lori

ahhhhhhhaaaaaggggggg... dia menjerit tengok akak....akak pun menjerit tengok dia..kiranya macam battle of the voice lah....

rupanya ..dia bini orang sewa sebelah umah akak....dia terperanjat tengok akak akak terperanjat tengok dia...

then leh dia cakap..."terperanjat saya..saya ingat hantu td..."...akak punya lah gelak bagai nak gila...

selama ni akak tengok dia duk siput rambut dia je..rupa2nya rambut sampai lutut...

sentap x dia kata akak macam hantu..wal hal muka dia yang macam hantu....hanj kan...

esok paginya akak cerita lah ngan mak akak..mak akak gelak bagai nak gila...yang sentap tu dia cakap kat akak....

" mmg rupa ko macam hantu..dengan cukur keningnya..aku suruh potong rambut tu kemas sikit ko x nak...kan orang dah kata ko hantu..elok lah tu hantu kata orang lain hantu"...

sentap lah....

23 comments:

Hezesuze said...

hahahaha sekali sentap dek ngan kata2 mak kak senduk...

sape sebenonye antu...pikir arr sndiri kan kan....wakakkaakak

PutR@ McRomanCe said...

hantu senduk vs hantu rambot..55-155...hah..mnag antu rmbot..

naseb time jerit tuh x the org ketiga an..kalo x..hahaha..lu pikirlah sndiri..

nama saya aslina said...

pe jiran akak buat malam2 buta tu? kunci pagar jugak ke?

Eri-chan said...

hahaha..sentapla..kalau saya pun rasa camtu..mujurle rambut pendek..kekeke..yer..dahle mlm ni mlm jumaat, titiba takut pla tgk tingkap terbuka..

AzAz said...

kan...

Andy Abdullah said...

Akak..

Kan dah lame saya pesan ngan akak, bawa Hotmama kemana-mana saja!

Klu akak bawak Hotmama mlm tu, (lengkap ngan sari putih dan bindi yer..) gerenti yang menjeritnye nanti adalah jiran akak yang suke menari tu!!

Igt kak..Hotmama itu bagaikan tangkal pada akak nye..pegang tangkal itu kuat2..

Ayooo..sekarang akak ke tepi skit..x..x..sila buka laluan yg lebih luas skit..saya nak bukak langkah sejuta ni..feeling hotmama mampu kejar sy pasni..(ayoo kuruslah itu hotmama itu nanti..!!)

***LARIKKK***

pearls.. said...

lawak la kak senduk nih... heheheh... hihihi...

N I N I E said...

just drop by..

kelakau betol citer nih.. antu pndai bawak kete ekkk?? hehehehe..

You can call me BizkuT... said...

meriah u olls!

lovelywa said...

adehh..tak pasal2 sentap kan..mayb btul la kot..klau tak, takkan mak kak senduk kata gitu..eh2..aku lak menambah..hehe
pk2 kan lahh..

drBOND said...

he he he he..

nasib baik mak kak senduk tak cakap kak senduk hantu kopek..

kak senduk kan ade kopek asli..

oppsss!!!

jangan marah!!!

||| PöJìé PööH ||| said...

aiyooo sentap!!
hahhahah!

insan misteri said...

adam respek mak akak!!!!!!!!! diva kepada seluruh diva!!!

naya said...

hai la kak senduk..

aku x penah x tegolek ketawa baca blog kak senduk :D

Anonymous said...

hahaha

ade sekali tu asmah nk keluar umah kol 5 pagi.....

tetiba ade suara sergah dari belakang...

sekali toleh aunty yenna depan umah nak pinjam telepon call suami dia x balik2...topup dia plak dah abis...

yang asmah dah x keruan jantung berdegup kencang bagai nk rak...

ayooooooooooooooooooo

-asmah t.b.-

hOtMaMa said...

to andy abdullah... wahhhh... biadap ekk... carut mak kt sini AWAS! mak naik hantu dh nih.. hahaha!

HafizChan said...

kalau hantu betul dah boleh mintak dia kasik nombor ekor dah, heh

Andy Abdullah said...

Ampun Hotmama.. Sob..Sob..

teratakcintakita said...

hahhaha hantu kat orang lain hantu .. wakakkakakakkakak sentap aku baca... !!..wakakkak

Anonymous said...

HAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAA!!!!!!!1

FiqaSaleh said...

haahahhahaha..terhibur dgn secerita spontan kak senduk... hahahhaha

Echa said...

hahahahaha... sebaik bukan antu betolll.. kalau antu betol apa nak buat tu.. dia ikot masuk kete.. hehehehe

Mr.PinGu said...

aakak hantu heeee

Let's SHOPPING Uollss!