ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 17 March 2010

Black but Outstanding!

td lunch akak pi lah tapau makanan kat puchong perdana.... panas terik...mata silau..peluh2..cair mekap akak...

lepas parking terus kuar pose dengan sunglases pelsu...tapi feeling2 original...

kete akak betul2 parking belakang bas stop....melangkah catwalk terus tapau makanan...

mmmmm ramai tul abang2 kilang makan tenghari..comel2 belaka..manakala yang berwajah astagrirullahalazim pun banyak...ape kah lagi yang berwajah selisih malaikat 44 kan....

dah tapau pose catwalk ke kereta....feeling2 chantek walaupun sebenarnya azab x henggat....

tetiba2 akak terpandang sesuatu di seberang jalan....baju hijau pucuk pisang....seluar pvc tight...kasut heel putih....botak....earing bulat warna putih...yang penting.."outstanding lipstik" ok..merah red ferrari ok..ko berani?...

sungguh menakjubkan...so amazing.... akak telah lihat.....

PONDAN AFRIKA

wah...lenggok dia..kalau super model..mula2 akak ingat pompuan betul....then akak perhati dengan tajam...siap lap2 cermin mata akak..muka bisa..siap ade misai2 sikit....mula tu akak ingat pompuan africa ..sebab kan banyak betina2 africa rambut botak...tapi dengan halkum besar penumbuk meyakinkan akak dia pondan africa..."ku sangkakan nasha aziz rupa2nya aziz desa rupanya"...

then dia melintas jalan .. yang penting ok lintas jalan dengan jantan africa ok..akak syak laki dia...feling ni..lengang lengok

yang penting lagi..akak tetap pose panas2 tepi kete demi mendapat view yang jelas...then dia duduk kat bas stand ..bila dia bukak mulut....

ya tuhan suara lebih garau dr harimau...pitammmmmmm

then di toleh kat akak...ape lagi walaupun muka akak bisa gak..akak terus tarik getah rambut kibas rambut ala2 julia rais....

selagi hendak akak mengibas2 rambut..bersungguh-sungguh ni

lantas dia senyum dan beri lambayan ratu pada akak...


DENGAN INI SAYA INGIN MENGESAHKAN BAHAWA DIA BENAR- BENAR PONDAN AFRIKA...

kerana apa...

HANYA JOHARI MENGENAL MANIAM OK....
(hanya jauhari mengenal manikam)

x kan ko masih nak sangsi lagi dengan ape yang ko nampak kan...


kalau rupa cam ni ko masih kata dia pompuan..meh aku cilikan biji mata ko...

40 comments:

maya said...

adoi kak senduk...africa pun ada pondan ekkk...geli lak aku tgk pondan africa...tak lalu nyah..klu kak senduk takpe...vogue the vass ..i like...

Sesumpah said...

hitam itu hot hahaha

tertnya2 mana dorang dapat *tuh*

makdara terdiva said...

black is sweet u....
gelak sampai pitam..

nic@ said...

hahahahah,memg bisa la muke2 pondan afrika.terasa sampai ke halkum okek

nabila said...

hamek kau lipstik merah ferrari
LETUUUP Sgt!!!

Hezesuze said...

kahkahkah suara mcam aziz desa katenye....huhu

minahleter said...

akak aku rase macam nak pengsan bace post ko!! hahahahahahahahahahahahah!!!!

teratakcintakita said...

addoiiii...makkk!!!... oiii kak sendukk..aku gelak sampai nk keluar urat perut... terkentut kentut aku tauuu...aauuuuwww...mencik mak tau...

hahahahhahahahahahahhahahahhahaha

Anonymous said...

hinenye sundel ade ponen africa... xsangkerrr mekssss!!!!! igt miss jay jer satu2nye pgg title ponen africa...

Adam said...

hitam itu menawan okeh~~~ **matila taste ngn pondan afrika

Anonymous said...

camna la nak surukkan dia punya ciknek yang cam btg buluh tu?! x kuasa mak nak pikirkan

faizul darius said...

hahaha, mencuit hati betul kak ni...

nama saya aslina said...

mesti dorang tinggi lampai kan akak... teringat dekat student paling tinggi dalam fakulti saye...

tengah imagine kalo dia jadik pondan...

confirm meletops!!

Anonymous said...

ahahahahaha....ko mmg penceria aku senduk...

Anonymous said...

ahahahahaha....ko mmg penceria aku senduk...

Mohd Azmi bin Mohamed Idris said...

yaaa adooo, sungguh lawak la.....kiranya blog nie boleh menggelakkan aku sesorang di tgh mlm ini...hehehe.

b0neKa said...

new comer yg ske baca blog kak senduk....

Anonymous said...

hahahha kak senduk i tak t5ahan bila u cakap u libas rambut selagi bolehhhh trussss mak mengilai cam mak lampirrr hahahahah

mangkok_tingkat said...

Erkkk..

MMg pitam..Antara sbb pitam,

1) Udahler tghr pakai bj kaler pucuk pisang.. kalo memalam xpela bleh gak wat penanda jalan...

2)Lipstik merah ferari.. kalo berok tgk pun sure nangeh sbb 'ass' die telah dikalahkan oleh bibir manusia yg kak senduk ceritakan ini..

3)Ade Boipren.. pmpuan lain sure terkesima n cemburu buta sbb mereka yg jelas2 pmpuan pun blum tentu kene ngorat...

4)pitam terus sbb bace pengolahan cerita kak senduk yg over limit klako ..wakakakkaa ..

sekian ..mekaseh kak sendok kerana menceriakan hari saye yg sengal..

sekian.

HafizChan said...

kalau panas-panas order makanan delivery je kak senduk...selesa!

payedd said...

ai suka part lipas rambut ye..
tetap!!

Anonymous said...

nyah...boyfrend dia meletops tak?

-asmah-

Farah said...

best kak senduk!lawok ler kak oii..
http://chicluves.blogspot.com/

||| PöJìé PööH ||| said...

gittew!!
kira ko la nih ada pesaing la Kak Senduk yer..
sbb dia lagi itam n outstanding dpd ko..
clustt!!!

tujuhhariseminggu said...

wah, x sangka ye ada pondam afrika... pasti menyingsing kaler nye eh... :) cantek banner...

manoq said...

hehehehehe...adehh.. kak, saya dari pretoria, south africa, adik saya selalu baca ur blog, best katanya..and hari ni dia kata MESTI TONTON, jenguk ur blog pasal pondan africa ..terus saya mai..ternyata.. terkedu dibuatnya..hehe..thanks for the post!! :)

J. Love said...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAH!

halkum besar penumbuk ye kak?
LMFAO!

halimah said...

perghh!
cayalah k.senduk!

Eri-chan said...

mmg lawakla lu senduk...i
gelak mcm sampat

Cute Rambo said...

Kesian mereka dikutuk..
Orang Afrika juga manusia..

SOKONG KEMPEN INI:
KEMPEN:Wanita Melayu Islam Jangan Pakai LEGGING Di Tempat Awam

Anonymous said...

LIPSTIC MERAH FERRARI AKU XLEH BLAH nox...
hahaha
muahh syg sama kamu kak senduk..make my day

khairul said...

mummy, hitam 2 vouge la.....
mcm lily black....ado???
anywayz,will follow ur update sll kak senduk....

Anonymous said...

yang x tahan lengan fondan afrika tu berketul2.... nampak ala2 fondan tipu2...

fyezura said...

manakala yang berwajah astagrirullahalazim pun banyak.hahaha..lucu

Anonymous said...

kalo fondan melayu or asia pakai wig mayang mengurai lurus or ombak2 tp fondan afrika tu pilih wig yang kiting2...lawak betui...

aerialviu said...

seriously kak sendoqs, thou banyak ur entries before this yg klakar, tapi entry yg ni memang patut kena bagi standing ovation. memang klaka banget tahap bangsat. tapi i memang penah tengok fonenz2x afrika nih. memang sengsara, takut kita yg kena rogol.

Hazey said...

hidup pondan africa....

warga kampong said...

mak nak tanya..mak punya baru 7inch mak xtau nak lipat..agaknya pondan africa tu mcm mana dia lipat anunya uoolss?

fArHa_tSuKinO said...

kahkahkah...mmg lawak ar k.senduk nih..adoi..meleleh2 airmata ku...huh...

FiqaSaleh said...

hahahahhahaha....lawak kak sen wat entri... aduh2..

Let's SHOPPING Uollss!