ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Saturday, 24 April 2010

pap pap pap bunyi dia

hye uollsss..sorry lah akak lama bertapa...x sempat nak update..akak mmg sibuk dua tiga minggu lepas...dengan exhibition DSA lagi..busy uolsss...

pagi2 buta dah bangun..balik lewat lak tu..exhibition kan korang tahu lah kan macam ne..kene bardiri sepanjang hari...

bila balik mesti penat..then u need a beauty sleep untuk menceriakan hari esoknya kan...tapi bila ko elok2 tido tetiba ko dengar sesuatu yang merengsakan di sebelah bilik uolss cam ne...

sebelah bilik akak adalah rumah sewa mak akak.. so bilik orang tu bercantum ngan bilik akak..so kalau dia batuk pun leh dengar...

tengah akak duk syok membuta..badan letih..kaki lengoh2..tetiba akak terdengar bunyi aaaghhhhhh.... merengek... terus terjaga...then merengek lagi...

akak tertanya-tanya bunyi ape tu...then rengekkan itu ade lagi...sambil di susuli dengan bunyi pap pap pap..kuat lak tu....korang paham2 je lah kan bunyi ape kan malam2 cam tu... sambil dengar bunyi lelaki berdengus....

akak mmg dah sedia maklum yang sebelah bilik akak ni mmg kaki projek...ari2 lain akak x kisah sebab akak x letih..bi badan letih ten dengar bunyi2 cam tu..kan jadi rensa kan...

kalau ari2 lain akak suka uolss..bunyi tu buat akak jadi gersang..mmg akak dah tau time dia..dalam kul 2-3 pagi..tu lah time dia....

ayooo bising uolssss

tapi bila ko dah letih bunyi merenget ko tu buat aku naik hantu kan...malas nak cakap banyak akak pekop bantal terus tidur...

esoknya akak tanya mak akak sape indon yang duk sebelah tu...sebab akak x sure yang mane satu..sebab ade dua pasangan duk umah tu...sedang duk akak borak2 kat beranda akak..
ade pasangan lalu....then dia tegur mak akak... then terus jalan kebelakang...

then mak akak cakap..yang tu lah duk sebelah bilik ko tu...

akak terkesima ...sebab dia ...

pakcik & makcik ok

ape rahsianya..jamu perapet ke uolsss!

25 comments:

cikgadis said...

hhahahaha adoiii
mantap sehh! :p
rahsia kebahagiaan rumah tangga tu~
ops! haha

ms.IL said...

wahhhhhh!!! terkesima lepas tgk pic ko nok.. muda remaja bhahahha..nasib ko baik nok.. bukan jenis mengintai..silap2 ko sndiri pengsan hahhaha

QieFLy si Dolce said...

hahahha apsal pakcik n makcik tu nangis kak...

Emma Jawlin said...

memang xboleh blah!! mcm sial ja... hahahahahah.....

Sesumpah said...

ehh gambar cam sedih hilang anak jeh. sian mereka



*ke lain pule ;p

cyrusdavirus said...

perggghh.. aku tabik ngan pacik tu~

Shazwani said...

kak.ape lg mintak ah rahsia.hahaha

Anonymous said...

hahaha..lawak la ko kak

onnie said...

uish....dasat tu! kuat lg pakcik n makcik tu yeee....

||| PöJìé PööH ||| said...

**pitam!
Kak Senduk, kami merindui mu!

Zackery Joseph Zainal said...

kak gne jamu serapat la 2 dgn sabun sireh!

J. Love said...

oklah tu kak. at least hubungan macik pacik tu masih mantap.

jamu perapat tu ade kemungkinan besar la.
hahaha!

dUrRaNi said...

astagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....hahahahaha....gila mantap pak cik mak cik 2....

KaMaR-BoRnToBeHeRo said...

tu bunyi pakcik pukul montot makcik tu :))

Daus-sotong said...

ahahaha!!!celake la ko nyahh...wat aku trgelak cam sundel taw....siyes klaka....jamu perapat+kopi janda uolssss....kelasssss~

Anonymous said...

hahahha pitamzzzz

Mummy ranger said...

wuish penangan kopi jantan kut..ngeah ngeah ngeah

Jiejah @ Iza said...

ahahahahhaha tettttttttttttttttt!!!

maryam-misswhatever said...

kahkahkah!!!

You can call me BizkuT... said...

pergh...barula terberanak thread baru akak senduk yer...hehehe =P pap3...! ole!

Cute Rambo said...

Kak senduk bila pulak nak kahwin..? Barulah tahu sebab apa jiran akak tu macam tu..

Mengata orang je tak guna pun..

Anonymous said...

mak pengsan nyah!

Hezesuze said...

twos ptammmmm...!!

FiqaSaleh said...

kah kah kah kah kah.. amalkan jamuuuuu...hehehhehe

bang senduk said...

kak senduk, nape gambar pakcik makcik nanges...baru nak gelak tibe rasa sayu plak tgk muka makcik n pakcik sedih...uwaaaa

Let's SHOPPING Uollss!