ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 29 April 2010

beware!

geram - geram....

buka ape..ade sorang mamat ni..dia mmg cute..akak dah kenal dia lama dah..akak agak dah 7 tahun kut... then mmg dah beberapa kali jumpe...

akak mmg crush ngan dia.... dia x lah cute gila..tp akak suka...

then satu ari tu akak chat ngan dia kat ym... dia kata nak ajak akak kuar...then dia kata dia kena jumpe akak x leh lewat . sebab malam dia nak tengok bola...

then dengan sepantas kilat akak dress up..yer lah..orang yang kita suka nak jumpe kan..kena lah dress for sukses kan..walaupun...

then bila dah siap..akak sms dia..." awak nk datang sini kul bape?"

then dia x balas...akak sabar mayby tengah drive kot x sempat balas...sebab dia kata dia mmg nak kuar td...then lepas 1/2 jam akak sms lagi.." mane u ni..i dah siap ni"...

then 10 min pastu dia blas " sorry tadi pegi jogging...penanti..ni baru balik"... akak pelik. dia ni nak jumpe akak ke tidak ke...

then dia sms akak" boring kan...rase nak main futsal lah"...akak sabar lagi...malas nak marah sebab nanti akak nampak cam desprate...so akak tukar baju..cuci mekap..pose depan laptop..and bukak YM

akak tengok dia YM...akak Buzz dia..dia jawab

mmg sah dia nak main2 kan akak....

so akak nak idea dr korang..cam ne akak nak kena kan mamat ni..bg dia rase yang dia buat tu salah dan dia menyesal..plz help me...



akak nak idea yang kaw kaw punya....

45 comments:

cikgadis said...

ish!!! kurang hasam punya org! apakah men2 kan org len?? xda keja lain da? hoh!!

Ams said...

tulis kat YM status akak, "Wah, murah nye rezeki menang RM5000!! jgn marah ye hanjeng2~~"

Pastu umpan la die..ajak die date..sure dia nak..sruh dia beli tiket wayang bagai..
pastu takyah dtg..
boleh?

ezam said...

whoaaaa....dh pernah kena dgn member pompuan cengginih....janji dk jumpa kt ipoh..dr kl sampai ipoh duk call2 takmo angkat..sms takmo balas....bengong!!!!!

after 1 year dia buzz dalam ym....bila kita tany pasal kes tu katanya personal...kata best frens pehtu nk personal2..cam haram pehtu tak layan....

org2 mcm ni jumpa pehtu rogol jerk..hahahhaha

ieQa ishak said...

akak ajak die kua..
ckp la dpt bonus ker..
nk mkn kt tmpt mhal2 ker..
akak ckp akak blanje...
soh die tunggu kt situ
pas2 xpyh dtg..
hanjeng2 cam ni kene ajar cket..

joegrimjow said...

cari laki lain
heheee

mmg idea xkaw punyelah!

Mummy ranger said...

ala ko sendukkan je dia kak...hampagasnye orang.

Rina277 said...

akak britau la nk blanjer dia mkn kt mana2 hotel mewah..suh dia tgu kt lobi..ckp la dpt bonus ke apa ke pastu ada bli something special tuk dia yg menggempakkan..biar dia tgu kt situ smpi kering..sms ke cll ke jgn jwp..klu dia buzz kt ym ckp la ttba kene paksa dgn mak akak menganyam daun ketupat sebyk 50ribu bijik nk buat stok raya nanti..klu buat dkt nk raya takot x sempat siap..kaw2 x idea saya..hehe..

aKu said...

cam bez je idea rina n ieqa...sy jadi tukang setuju idea diowg la...hehe...
ni plan B, akak ajak dia p makan kat tempat ramai owg(kedai mamak), tgh sesedap makan 2 akak wat drama ckiit, tba2 jerit "ko pk aku ni ompuan murahan nk ikut ko skati g hotel! dasar laki xguna!!" then trus catwalk tgglkan laki 2..nk lebih drama siram air ke, sup ke, lauk2 ke kat die..hahaha...

J. Love said...

saye SOKONG rina277!

kalau saye, that's exactly what i would do. let him pay let him pay let him pay! make sure time contact dia tu guna number lain la

tujuhhariseminggu said...

berani main2kan kak senduk yang jelita dan menawan ini....

vote for rina... yeayyy.. kamon kak senduk.... :)

Afiq said...

kalo dapat jumpa dia, bagi dia hadiah
dalam tu letak la apa2 yg mengerikan

Anonymous said...

ske idea rina tu.. plan b y akusaid pon bech gk tu.. klu bt cm tu conpem laki tu kne pukul.. hak3

ayapan said...

akak ckplah akak kena loteri, nak gi honeymoon bagai kt luar negara, dh beli tiket utk 2 org, pas2 ajak dia, mesti dia rasa megah bagai, last2 ari kata nk gi tu ckp kt dia x jadi nk pi sb cuti x lulus lagi pun dh ajak org lain... ttntu dia frust, tegak lobang jobo ke langit

nurul lalala said...

sangat menyokong idea aKu...kalo takat ajak kua then xmuncul2, 2 same cam idea dia.nt dia leh detect. pastu akak jgn lak ajak dia kua dalam waktu terdekat ni.nmpk sgt nak balas dendam!

p/s:gud luck eh...^^

||| PöJìé PööH ||| said...

hahahaha korang sangat kreatif dan hebat!!! Pojie sokong!
Kak Senduk kan kreatif kasi modify kasi lagi kaw², sure dia sujud syukur kat akak sebab sedarkan dia.. hahahah!!!
tp xpe simpan dlm sebulan dua baru buat, kasi padan sama muka dia.. nti hupdate sini tau.. kikikiki...

PROJECT ALPHA AUDITIONS - Vote Pojie tau!

Anonymous said...

hi kak..selama ni sy silent reader tp sbb entry ni sy naik emo sama ..sian akak...diperkotak katikkan cmtu...sy sokong idea rina tu...tp akak kena modified sikit kasik dia malu spi mati x leh lopa...mcm suruh dia dress up berhiya ke [cth:suruh pki baju kalaer mmg terang2 ke..] pastu akak nyorok...snap gambar masa tu pastu paste kt blog..kena ajar hanjeng mcm ni kak..tp pesan sy akak careful ok..kang dia lak pasang gengn rogol akak...bahaya tu..;p

Jenot said...

akak pegi je umah budak tu .. pastu gi masok meminang.

ala-ala wakenabeb ke takpon bang bang boom!

kak anon said...

begini kak senduk. ko mesti kasi dia rugi. ko ajak dia kuar. ko cakap ko blanja kt hotel 5star. make sure korg pegi skali naik kete ko. then, lps da oder, da mkn, da kenyang, ko pura2 "excuse me, i nak gi toilet jap.." or ape2lah.. yg penting, ko blah je dari situ.. biar dia bayar, n biar dia balik umah sendiri. puas ati.huhuh..

..: AzFaRuL sEdAp:.. said...

tick: like.

Cik Remyza said...

tapi, kak senduk.. jgn buat time2 nie tggu reda sikit tau..!! n then apa lagi..!! pilih jew idea kat atas tuh...

Anonymous said...

ye la kak. saya sokong idea yang jerit tuduh dia nak rogol akak tu. idea pekena dia waktu makan kat tempat mahal & blah tu pun ok gak.. apekata akak buat 2 in 1. ajak dia gi makan kat tempat mahal & ramai orang, cakap akak nak belanja, order best2, makan kenyang2, pastu akak pura2 carik pasal, cakap ala2 kuat2 skit, pastu akak terus maki dia, cakap + tuduh je la ape2 asalkan dia malu, pastu akak terus lari balik rumah..biar dia malu & tanggung rugi skali..baru padan muka!

Anonymous said...

Suh hotfm hangitkan diA...

Anonymous said...

BAIK AKAK SENDUK SEMBAHYANG DAN DOAKAN AGAR ORG TADI DIBERI HIDAYAH UNTUK KEMBALI INSAF MENGINAYA KAK SENDUK DAN KAMBALI BERTAUT KASIH BERSAMA AKAK..HEHE

ikafantasi said...

kurang ajar nyee.
wat acc ym baru and menyamar jadi pompuan cun..letak pic skali..then wat2 syok..pastu ajak dating..kuang2

Maikel said...

ikafantasi, ape la ko suh kak senduk menyamar jadik pompuan cun.. mcm la kak senduk itu tidak shantek.. hihi..

tapikan.. idea ajak dia keluar tu.. kompom2 dia xmo.. sbb sah2 dia pikio lapan belas kali.. dia dah kenakan org..

apakata kak senduk simbah umah dia dgn cat merah... mcm ahlong buat tu... ahhahaah.. tak pon kak senduk gi rumah dia dan meraung2 suruh dia bertanggong jawab atas perbuatan dia men'kandong'kan anak dia.. wahaha..

tak pown.. akak gi kat dia time org tgh ramai.. terus maki hamun sbb rogol kucing akak.. amacam.. wahaha..

drBOND said...

tak payah la..jangan nak buang masa..

orang tu tak de minat ngan ko pun..

dia saja nak main2..

ignore kan dia..buat tak tau je
jangan nak terkedik2 htr sms..tanya kabar la..nak ajak keluar la..

lepas tu..tgk respons dia..

kalau dia htr sms atau call dan tanya kenapa lama tak call dia..maksudnya dia teringat kann ko..so ada harapan tu..

kalau dia tak tak htr sms..atau call...itu tandanya move on..cari lain!!!

Anonymous said...

ko bwk die nek atas bukit apetah yg view kl mlm2 cantik tu..ko ajak die pegi kul 2 pg...pastu ko tnggal die..biar die blk jln kaki

aKu said...

akak...kta wat2 plan kat komen ni..owg laki 2 xbaca ka nantii..??

Anonymous said...

doctor pun ade yg gay...hehe..

En. Romzi said...

Akak makan petai..
Ajak dating..
Kasi kentut..
Pura-pura tuduh dia yang kentut..
Amacam..?

http://mansi18.blogspot.com

mummy roshie said...

idea rina tuh paling best..hikhikhik..mesti jantan tuh terkesima bila akak wat camtuh..!!kalo bleh baling kuah kari sekali yerrrrr...hahahaha..!!gelak jahat byk2...bodoh punye jantan..!!

Anonymous said...

hi senduk.. mek cadangkan ko bunuh diri je!!!! sebelum tu ko hantar le sms ke polis... ckp ko kecewa pasal jantan tu rogol ko sampai pecah lobang jubo ko.. sebelum tu ko rodok dulu jubo ko dengan batang paip... esok compem muko ko tepapang kat paper.. bilo jantan tu tengok dia pon takut lalu bunoh diri gak!!! boleh?

Anonymous said...

oi anynomous yg cdgkan kak senduk bunuh dri..cb ko dlu try tektik 2.. klu menjadi, br kak senduk wat..leh..??? ngam tak idea aku?

Anonymous said...

camny la..akak create acc m baru,feeling2 la jdi betine jelita,n then bagi dy gersang,sampai dy kuarkan air tembuni dy tu, n akak rakam pastu post kt blog ny...hahahahahaha
baru pdn muke satu dunia tgok iknek dy!!!!

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

senang cite, letak jeh muka mamat ni kat blog akak haha

Anonymous said...

selamat malam kak senduk....

wah, kak senduk dikenakan di siang hari lagi....

apa kata kak senduk ignore je dia....hati tak sakit, jiwa pun tak perit...


regards,
zk

MomTom said...

kalu letakkan muka dia kat blog ni mcm best je. then, kita cerca ramai2

nP said...

nok, buat gini nok.
u ambil no fon dia. then jaja kat toilet mana2 cakap dia jual ubat besar zakar. then u post la gambar dia kat mana2. or maybe u boleh pekena dia guna idea rina. mwahahaha. clamat berjaya nok!!

fIffy fAzRyAn MuNaWeR said...

hmm akak senduk...konon kanlah bwa dia cuti pgi cherating...smpi dkt r&r...kasi tgl dia...jgn suruh dia bawa sesen pun...kak senduk standby keta kat r&r dan trus lari...biar dia smpi dkt cherating hilang ingatan...hihihihi..xda duit kan...awal2 siap inform pasal plan ne dgn pemandu bas tue...jadi xlah c driver tue pun naik hantu nak cri kak senduk kalo tiba2 hilang kan...jadi c jantan bodoh ne...membodohkanlah dirinya pegi cherating tanpa ada sesen pun...hihihihih..kenakan dia...

lady k said...

akak, kalau aku kan, aku tipu die kate nak blanja kat lafite. order la macam tak hengat konon sebab akak byr, dah makan sket akak ekskius la gi powder akak punye nose. pastu blah. haha. bayar la kau, jantan!

eh emo lak aku. period ke??

Amor Rizan said...

mak rasa mak tau siapakah jantan itew.. kalau namanya dah tujuh tahun kenal, pastu kdg2 ada jumpa, ko lak crush kt dia.. haha.. budak hotel katering UiTM kannnnnnn... mak tau.. muwahahaha..

Anonymous said...

oi kak senduk naik bersawang blog ko..mana cite2 hangat ko ni..dah lama tak baca ni..cepat kerjainnnn haha

Hafez Zahruddin said...

Ala... Jumpa parents dia, cakap yang dia tu gay. Akak cakap la yang dia pernah nak rogol akak... Tapi yang penting masa pegi rumah dia, akak kena pakai jantan skit, baru berapi!

Puas. Kejam. Efektif.
Hehehe.

Anonymous said...

wahh best2 idea kt atas tu...sy rase kalo kak senduk yg ajak kuar die mcm tanak je...ape kate pakat ngn sesape yg mungkin die tertarik nk kuar, then mase tgah dorg dok syok2 dating tu [make sure kt crowd y ramai], akak muncul then drama la..."Jantan sundal...x gune...gay boy sial" leh ke? tp make sure x jumpe die da la lps tu...kang kene blasah plak...

Anonymous said...

akak... aku pun kena gini taw..
malam tu janji nak jumpa esok petang kat jb.. jantan hanj ni dak pontian..
aku tunggu dari pukul 3pm..
dia cakap nanti dia sms kalau dah gerak / dah sampai..
aku tunggu sampai kol 6.30 kau! xdatang2 jantan ni.. syial btol..
aku sms, kol xjawab.. malam tu dia sms sorry coz ada change plan.. boleh ke gitew... macam syial!
nak bagi 2nd chance ke nak balas dendam??

Let's SHOPPING Uollss!