ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 17 May 2010

kakak audit

semekommmmm.....amboi dah dah bersawang dah blog akak ni...x ke hazab

sorry lah akak mmg busy gil bab (gila babi) uolsss...gara2 audit lah ni uolssss....

ni akak nak citer pasal orang datang audit ni....

gara2 orang audit nak datang ...akak ngan asst akak si somah macam x menang tangan...rasenya kalau ade tangan lapan pun ..lapan2 bergerak uolssss.. kaedahnya siang malam, cikcur, mengaji semua teringat audit....

sorry ek akak letih sangat..akak tido dulu nohhh

hotmama kata orang audit ni selalu hanjeng kan...macam2 tanya soalan pelik....tu akak menggigil tu....

tiba lah ari nak di audit...company tu call dia kata dia akan hantar orang audit lelaki...sorang je...
ape lagi ari tu akak duk blow rambut..bagi menawan...mane lah tau ensem..goda2 skit pasti dia x tanya banyak kan...

tungu punya tunggu...ade orang ketuk pintu opis...then akak dengar ade orang masuk...mase tu akak dalam bilik bos akak ....
then akak kuar lah memperkenalkan diri akak dengan jayanya....then akak nampak dia jalan dr pntu ke arah akak...
dia jalan melenggang uolsss

tadaaaaaaa...saya wanita ok

ayoooo sesuatu sangat....then dia memperkenalkan name dia Muzafar katanya...orangnya macam cina...
senyum je...dia adalah wanita dalam diam uolsss...hadek hadek gak rupanya....sentap.......

so dia belek2 lah fail..akak duk pi beli makanan untuk dia....

ape je akak bagi semua dia bedal bersih..x malu2 ok...baru telak sandwish x sempat akak tarik tangan ...tangan dia dah sampai kat pinggan...gitew kan....selera dia makan kan....ayoooo lapar yer adik adik ni...

let membedal tanpa segan uolsss

so ape lagi akak tengok dia suka makan..akak rasuah lagi makanan..supaya dia x tanya banyak..akak beli kerepek plak..bedal gak..krap krup krap krup dia makan..tanya segan silu ok...

duk lah dia senyum dr pagi sampai petang...motippppppppp....

yang bos akak plak x leh nak tengok muka org audit tu..nak gelak je...opssss

orang audit tu so hadek2 uolssss...yang pelik dia x tanya satu benda pun kat akak ngan somah...pelik kan..ade kah account kami begitew hebat tiada tandingan....pikirkan....opss....by the way ..thanks kak ika kerana tolong kitorang....

ujung kul 5.30 dia berambus....eh..akak pelik..dia ni betul ke dah audit...ke saje datang nak makan....mmm...pelik kan!

17 comments:

.ieLah. said...

ye ke auditor kak send?
ntah2 saje jerk nak kenal2 ngan akak.. hihi

cikgadis konfiuss said...

hahaha lawak ah!
busy2 buat audit segala2 sampai blog bersawang,
sampai org tertunggu kak senduk hapdet, sampai siap tanya di fb lagi bila mau hapdet,
last2 dia datang just makan2? adoiii~~~ sabar ja la...


pstt, kak senduk, pasni mesti free kan? rajin2 hapdet! =)

QieFLy si Dolce said...

hah kak senduk dah selesai uadit boleh la update blog selalu yer...

Agak2? said...

bos ko dah ehem2 dgn dia, tu tak tanya soalan tuhhhh...

NenekPenne said...

betul ker dia tu auditor?
selalu auditor tanya macam2,nak macam2..

kalau gitu punya tak tanya apa2 maknanya company akak memang bersih laa yer..tiptop condition gitew.

marinahunny said...

hahaha kelas la company akak tu..audit sunyi supi je..kut2 dia malu dgn akak kut..hahaha

tujuhhariseminggu said...

akak nye documentation mantop.... tu yg x kena tanya tuh.. :)

Anonymous said...

aku rasa kan nok, dia peminat setia blog ko la. patut la dia terkedu.

Jantan Keparat said...

hakhak..
sekek jewk pale diew..
hukhguk

Anonymous said...

dia OKU kot...time nampak makanan jer sembuh...cuba ko sign language kan dia...

Anonymous said...

akak...rindunya kt blog akak...pasni make sure hapdet selalu :)

syamean said...

kak send....
hadek2 ke???pingsan la....

lame nye nk tggu kak send hapdet....

M.i.r.a.n.d.a said...

sumpah dok gelak dari awl bc smp abis. alaa sj je tu taknak timbulkan isu. so die pejam sebelah mate je la =p

lgpun da dpt mkn free ape lg mau. kenyang perot soka hati kate org..

IBU KUMBANG said...

aku syak reader setia blog ni nok... ko jangan memain kak senduk wei, kang dia sentap punah ko..

MomTom said...

dia x pro kot

SiMuraiJarum said...

Kak Senduk, uoll mmg pandai..! bg makan sampai hilang daya tumpuan utk di soal hiks..!

Faiz Daong said...

hahaha...ausit tu hadeq2 mana berani nak sangsang mak hayam melets macam u olzz nie..

ujung2 ko yang sendu senduk sbb abis duit bli makanan banyak banyak...nasib duit company kan...

Let's SHOPPING Uollss!