ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 2 July 2010

Warga Puchong Indah Hati-hati!


haloooooo...chantek ke?...

lama dah akak x update kan..saje feeling2 malas...

ni akak ade satu story ni....kapal kejiranan umah kakak akak di Puchong indah...wahai warga2 puchong indahhhhhh...sila beri perhatiannnnnnnn.....

cerita ini di cerita semula oleh anak buah akak...minggu lepas anak buah akak darjah enam..balik sekolah..dia balik naik basikal ngan kawan dia...tetiba sampai di kawasan padang berhadapan umah teres 2 tingkat ade seorang yenna tahan anak buah akak...umur lingkungan lewat 30 an cam tu...

then anak buah akak pun berenti..then yenna tu tanya anak buah akak...
" adik adik tau x kat mane nak beli aiskrim..?"..biase lah budak2 kan..terus jawap.."entah"...

then anak buah akak kata dia bawak kuar hp dia dalam poket then tunjuk kat anak buah akak...anak buah akak kata kat telefon dia ade gambar pompuan bogel...

then yenna tu cakap "tengok gambar ni dik..ni sedap ni"... anak buah akak takut terus pecut basikal...then yenna tu jerit2 panggil2 dia..tapi dia kata dia takut terus balik...jarang dr rumah kakak akak tu dalam 150 meter je...

lepas tu dia punya sengal 3-4 ari lepas tu baru dia cerita kat kakak akak...x ke kakak akak tu hangin...budak2 mane lah tau kan...dia ingat benda tu x serius...

mane lah tau kena rogol ke..ni x leh di amik enteng kan..perkara serius....

ape lagi kakak akak terus menjalan kan operasi ...sampai kan berita kepada jiran2 dia...rupa2nya anak2 jiran dia pun pernah mengalami perkata yang sama....

ada pulak yang kata anak mereka cakap yenna ni siap tunjuk kemaluan " flasher"...berani kan..
kalau dah tahap tunjuk kemaluan ni kira ni dah kes berat kan...

so geng2 kawan kakak akak nak buat polis report...

bayang kan lah kalau sesuatu yang buruk berlaku...x ke hazap..ko rela kena rogol ngan yenna yang ketiak hangit tu..ayooooo....

so akak bercadang nak buat sesi intipan dan sesi penyamaran....akak nak ajak baby bee, Najeslina, kak bed..hot mama join sama...akak dan geng2 akak akan pakai baju kurung dan tudung sekolah rendah...dan buat2 naik basikal lalu2 situ..mesti diorang ingat kitorang budak sekolah rendah kan....lagi2 hotmama..

then kalau kitorang nampak yenna tu datang...diorang pulak goda dia..then suruh najesline rogol dia..then tangkap...amacam bijak x akak....

akak bukan bersifat racist ...tapi yang buat benda ni yenna..tu akak cakap tu..x kira lah ape bangsa pun...kalau dah buat cam tu kira dah parah lah kan...

itew yang anak2 melayu kita cakap...yang anak2 bangsa lain terkena kita x tau plak kan...

ni dia peta lokasi di mana yenna2 itu berada..kotak merah itew tempat2 kejadian..di lakukan oleh orang lain dan tempat berlainan...yang dalam kotak biru tu adalah jalan yang sedikit selamat...

so sape2 yang tinggal di sekitar jalan puchong indah ni hati2 lah yer..perhatikan anak2 anda ketika pulang or pergi sekolah..sekarang ni banyak perkara2 yang berlaku membabitkan budak2 sekolah....

pantau lah anak2 anda..biar lah kita bayar lebih sikit untuk van amik dan anta anak2 kita...takut nanti kerana nak jimat sangat x nak bayar van n biar anak2 kita jalan or naik basikal...ujung2 anak kita di naik yenna pula..nak ke....

26 comments:

Jiejah @ Iza said...

uikkkkkkkkkk bahaya tul sekarang..
bebudak sekolah rendah pun diorg nak kacau kan ..

hati-hati selalu :-))

Lili Sakina said...

Parah2...cakap kat anak buah: do talk to stranger

QieFLy si Dolce said...

ini kes bahaya ni...senduk tak g report polis ke...tak pown pasang mata2...
Entry terkini : Jom ke pasar minggu Malang Surabaya

khadijah aminah md yusoff said...

oho... mmg bahaya.. lahanat betol gile sex gitu.

abbyfunny said...

skrg ni org gila sex memg gila.. selera dorang x knl anak dara, budak kecik atau nenek tua.. so, tak kira la yg ramping menawan, yg comel kecik molek & yg berkedut mengalahkan baju kena spin pastu x iron.. semuanya dlm bahaya. so berhati2

cikgadis konfiuss said...

eiii takut
huhu
patut bunuh ja org mcm tu
cincang2 bg ikan makan

ok sgt kejam
hhaha

A.I said...

sib bek aku dok kat rawang. tp kat memana pon sama je. benda2 camni mmg ada. ayoyo karipulai...riso aku ada 4 anak daras. hohoho

NenekPenne said...

apalah yenna tu...

bagus kak bagus..

iklan khidmat masyarakat ini ditaja oleh kak senduk...

Hezesuze said...

apalagi kak senduk...jlnkn ler operasi kak senduk tu....huhu

p/s siap peta dari setelit lagik...

Anonymous said...

Baik Kak Senduk rogol Yenna tu sampai pengsan sebelum dia rogol org lain

ayapan said...

ish... klu dh ari2 kena ketiak omputih sesekali nak gak bau ketiak yena karipule ayo yo amak!

Anonymous said...

hakak neh dok maner ye.hakak neh yg ad kedai jual bju kawen tu ke..hehe..soly kalu sala.sy dok puchong perdanela akhak

si buta warna said...

patotnye suruh najeslina rogol dia then lps tuh potong habes jek anu yenna tuh.

Anonymous said...

Masalahnya najeslina sekarang katmelaka uolls....ape kata korang semua join akak hapuskan yenna itew.

Anonymous said...

apa kata kak senduk jadi yenna tu...nanti dia pun konfius sebab ada org serupa cam dia...mesti dia tension dan bunuh diri...yenna kan suka bunuh diri...lagipun x banyak beza pun...ahaks!

sukan said...

ni masalah community ni.. per lagi.. buat lah aduan ke karam singh walia.. yenna gak tu..

Anonymous said...

potong konek dia, lepas tu, perah air limau nipis...sedap...meraung die...

mustapha said...

siapa adun Puchong ? adulah pada dia..gerenti settle..

http://isudalamwayang.blogspot.com

Anonymous said...

uisk..ni marah ni. Xpe kak senduk..itu yenne belum tahu hot mama punye yenna lagi. Hot mama, ape tgu lagi?? Lets pakai itu sari putih sama besar punye bingji merah (betul ker aku eje nih??) kiter cari sama itu yenna! Deii..lu belum tahu sapa ini hot mama!!! Tunggggguuuuuu..!
P/s: hotmama, rambut mau kasi gerbang libeh skit haaa..ayooo..

Rani Rashid said...

kak senduk, saya die hard fan blog kak senduk.ni la blog paling klakar tahap gaban..nanti kak senduk singgahlah blog saya http://rani-rashid.blogspot.com

hEarTLeSs said...

kak senduk sila buat tag kt sayemahuhidupgembira

Anonymous said...

bodoh nye keling.

Anonymous said...

Excellent phrase

Anonymous said...

Excuse, topic has mixed. It is removed

Anonymous said...

indian tu bawak viva putih sbb saya pernah kene sekali.time saya buat part time dekat ioi lepas spm.saya turun bus dekat tractor malaysia then jalan kaki masuk rumah dekat puchong intan yg bersebalahan dgn puchong indah.die pernah tahan saya tepi jalan and cakap ade dvd lucah nk bagi tp tinggal umah.katenye nk buang semua cd tu tp ajak balik rumah amik.bodoh punye keling!

Baharuddin Din said...

Do not talk to stranger...

Let's SHOPPING Uollss!