ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 22 July 2010

kaki besar

hey uollssss..sorry sangat akak x update blog..rase malass sangat..busy bagai lagi....

sejak dua tiga menjal ni mmg malas gila..x tau kenape...x de story kot...

tp ari ni ade...

semalam akak pi lunch kat ioi mall sorang2..sebab nak beli brg n amik benda akak pun lunch kat sane...lepas lunch..saje2 lah jalan2 tengok2 kasut walau pun dintis...cadangnya nak beli kasut untuk p jakarta minggu depan..tp sempat jugak cuba2 high heel kan..walau pun...

so akak pi lah masuk satu kedai ni...kasut dia chantek2...kasut pompuan..saje je..then akak cuba kasut ni..chantek...akak mintak kat promoter ni saiz dia...

rase macam nak beli...

mase akak nak cuba tu ade lah dua tiga orang dalam tu...then ade sorang pompuan ni free hair melayu..dengan anak pompuan dia dalam umur 5 6 tahun cam tu...

tengah akak cuba .. budak tu datang dekat akak..dia berdiri je tengok akak cuba high heel tu...dalam ati akak terdetik..budak ni mesti hanjeng kan aku kejap lagi ni...

kaki akak x besar ok ..cuma bersaiz kali kakak cinderella je ...

then dia terus lari kat mak dia...akak dengar budak kecik tu tanya mak dia..."mummy mummy..why that man try girl shoe.."....kan betul kata akak kan..hanjeng tau budak ni... then mak dia besarkan biji mata kat anak dia..sambil cakap " shhhhhh"...

then anak dia cakap dengan kuat kat mak dia " why u shhhh me mummy..did u see that man trying a girl shoe... he has a big foot"...

yer lah budak2 kan jujur kan...

sentap...akak terus toleh mak dia...mak dia terus larik anak dia keluar kedai...sambil gerak mulut dia ber kata kat akak " sorry"...


sayang lain kali ko hanjeng kan je pondan tu lebih2..feeling nak beli high heel kan...

keluar je kedai tu...mak dia terus ketawa bagai nak gila sambil jalan laju2.....

hanjeng tu..ingat kan mak dia marah anak dia..rupanya mak dia pun x sabar nak gelakkan akak kan....hanj tau...

so pompuan kedai tu pun senyum2 kat akak...kerana sentap sebab akak berkaki besar..terus x jadi beli...

balik ni nak bedung kaki lah..bagi kecik...

20 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

akak pakai terompah jer.. kekekekekeke

cikgadis konfiuss said...

ahhh kak senduk ni
terasa org ckp besar2
huhu
org paha besar tau!!













benci! huhu

Suhami said...

len kali akak kaki kan je anak die....hihi

Eri-chan said...

gile lama kak senduk tak hapdate...

beli terompah jelah kak senduk sure muat...hihi...jgn marah..alah kata nak p jakarta pe lagi borong ar semua kasut kat sane..

Hezesuze said...

humanggaaaiii noks...lama giler ko menyepi dari dunia blog kekdahnye kan....ahakss!!

so uols nk marah sape agaknye..?? anak dia ke or mak dia?? hahahaha

A.I said...

Kau tempah je kasot sendiri, senang criter!

QieFLy si Dolce said...

hahaha...windu sngt kat entry akak....akhirnya tak sia2 tunggu entry aka ni...bantai gelak gila2 r...

Entry terkini : Diantara Gosip Kris Dayanti jom terjah

Rani Rashid said...

Haha.....lawak la...kak senduk, rindu giler nak baca post k.senduk ni..nanti post lagi citer lain2..ari2 dok selak blog k.senduk, tkde pe...alih2 arini ade baru tapi esok update plak ye. u are the best!!!

Eri-chan said...

http://abeginningoflife.blogspot.com/2010/07/menjawab-tag-pertama-bestest-blog-award.html

kak senduk-nasib arr aku tag kak senduk..haha

tujuhhariseminggu said...

verani carut kak senduk.. apa2 pun, kak tetap menawan.. :p

The Poyo Me said...

tu takpe kak, member saya kaki saiz 41 dan 42.

perempuan sejati.

kaki macam jantan.

sian die kak, klu bli kasut ngan saya die cuma tgk jer....

last ritu kitorg ter-lalu kedai kasut yg jual saiz besar2. kat kajang ke kat equine, x ingat.

peh!! trus naik giler bdak tu! beli on de spot!

wakakaka....

*ps. kedai patut ada preorders la utk kasut besar2 nih. sian tau member sy. xle nak berheels....

Cz Aina said...

hahaahahahah.....
suke kat u sbb u selamba n xkesah......
berdekah2 i bce ur blog..
setiap hr i hope u update blog...
sgt seronok bce ur blog....

BA said...

kak senduk,

ini adalah arahan!

sila apdet blog secara rajin. haku dah penat hari2 klik tapi balik2 entry yg sama.

*matilaahh peminat fanatik*

pendek kata kalau kak senduk jual tshirt nama senduk, saya org pertama beratur pegi beli.

selamat berjalan ke jakarta. jgn lupa bersedekah kepada kanak2 miskin disana. *larikkk*

Teqorox Angol said...

ai peminat baru.. hehehe..best arr blog ni.. senyum2 sorg baca.. heehe

Anonymous said...

hahahaha senduk otak ko mmg bodoh macam senduk hahahha senduk kalo dah gajah tu jgn berangan nak jadi kancil hahahha bodoh gampang lah ko ni senduk.... ingat kan muka je mcm babi rupanya otak pun macam tahi... budak2 pun tau ko ni jantan yg ko g try kasut betina buat apa hahahahha bodos tahap gampang le ko ni senduk.... pastu marah2 kat budak tu... bengong tahap pelesit hahahahhaa

BeauTiFuLGirL said...

http://www.beautifulgirl84.blogspot.com/

sila la layari blog sy jgk kak sendukku... ;)

Anonymous said...

Salam kak senduk,

Just nak share kalau nak cari kasut size besar, boleh pegi ke WangsaWalk kt Wangsa Maju. Nama kedai tu NIP. Kat tingkat atas. Best kedai tu. Byk kasut size besar dan selesa. Saya pelanggan tetap kat sana sbb kaki pon gajah jugak. :) Kasut kat sana pattern dia cantik dan selesa. Selesa tu penting sbb kekadang size dah ngam tp pakai plak kaki rase mcm nak tercabut je. So Selamat Mencuba ye.
Hope the best for you coz I really like reading ur blog. Its entertaining. :)
For those who don't like please stay away and leave your sarcasm to ur ownself. Phoof u're Gone.
Benci org yg suka kutuk org. Hidup ni tak lama so enjoy it!!

Daaa..

Anonymous said...

y did u care bout da annoyin ppls like dat? did dey feed u up? ask 'em go 2 hell.

Anonymous said...

hahahhaha bodosss le korang ni semuaaa.. kan si senduk suruh carut dia yg ko g puji-pujian raihan tu apsal... haahhahaha bodos tahap gampang semuo hahhaha.. ko baca tak si pondan senduk tu suruh.. apa lagi cerca lah uolss!!! ke ko dah buta hahahha babi betul lah yg gampang marah2 hahhahaha ada aku kesah ko haus di aidilfitri hahahha idup mak ayam babi azwanrina bunting hahahhaha

Anonymous said...

decorative blog designs
http://sns.cam111.com/blogs/entry/Software-Of-most-r-f-rencement-naturel
http://logdir.info/blog/view/28349/information-in-to-parapharmacie-responses
http://www.breakanytime.com/groups/hassle-free-coverage-related-with-referencement-naturel/
http://www.my-deaf.eu/LouiseEth
http://www.netmeet.com/index.php?do=/blog/74859/effective-important-things-for-the-purpose-of-party-rentals-across-the-cana/

Let's SHOPPING Uollss!