ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 13 August 2010

soalan bulan pose!

kenape kanak2 suka tanya soalan yang bukan2..kadang2 akak agak azab gak nak jawab...lagi2 soalan yang membunuh..kalau orang tua yang tanya leh gak ko maki kan..ni bila2 budak2 tanya susah nak terjemahkan dengan kata2....

sedang akak ngan semua ngah berbuka ..anak buah akak yang 4 tahun tu pegi kat akak n tanya macam2 soalan....

soalan dia...

soalan satu...uda kenape uda ni cam pompuan, lambut panjang...uda ada kasut pompuan......

jawapan hati: sebelum jawab dari mulut akak jawab dalam hati dulu kay...ko berani mati tanya makcik ko soalan ni depan semua orang...ko nak kena pijak...

jawapan mulut : kenapa kakak cakap cam tu...tak baik tau dosa..uda rambut panjang rock lah...(saje je cakap rock nak selamatkan diri uollssss)

soalan dua : uda kenape dalam almari uda ada sarung tetek....sape punya..uda pondan ek?

jawapan dalam hati : ko berani mati selongkar almari aku...tu wonder bra tu..kalau rosak mak ko x mampu beli ok....

jawapan mulut : bukan sarung tetek udalah...mak wan yang punya..mak wan salah letak tu...

soalan tiga : uda ni ade pakwe ke ade makwe....

jawapan dr hati : wahai anak buah ku sayang...i woman ok..mesti lak ade pakwe..ko berani mati tanya soalan tu kat aku...

jawapan mulut : kakak rase uda ade pakwe ke makwe..mesti lah makwe...

then akak cakap ngan anak buah uda..x baik tau bukak2 almari orang bedosa...kalau kakak buat lagi uda x nak bagi duit raya..sape ajarkakak tanya banyak2 ni...

sape ajar kakak tanya soalan macam ni....

terus anak buah akak tunjuk mak akak...

then dia cakap " mak wan yang suruh tanya...makwan cakap kalau kakak tanya kakak dapat beli kopok"...

akak terus buat pandangan harimau kat mak akak...

then mak akak buat2 basuk pinggan sambil cakap..dah dah2 kakak..jagan banyak cakap..pegi solat cepat...(eleh mak tu cover lah tu)....

tapi dalam hati geger uollss..berani ke ko nak jawab jawapan benar bila permaisuri agong yang sediakan soalan interview tu......

ape lagi ...cabooottttttt

34 comments:

SePuLaH said...

Haha...Kanak2, biasalah tu...

Anonymous said...

salam kak senduk,

selamat menunaikan ibadah puasa....banyakkan sedekah dan jangan lupa berterawih kak senduk...

regards,
zk

dUrRaNi said...

astaga kaaaak....tekezut den tgk header baru akak....hehehe....

SANDRA AZWAN said...

hahaha...so funny la kak senduk!! kak senduk da boom!!

Anonymous said...

meletsssssssssssssssss

encHIx laNDax said...

ngahahhah~kesian kak senduk kene terjah sama permaisuri agong!hahah

Anonymous said...

tu diah sarung tetek dier tanyer kan~

Cik Agogo said...

wahh... pertanyaan bagi pihak tu...

memang maut la soklan...

Anonymous said...

x leh nak buat apa lah bila permaisuri agong yang tanya kan...pastu dapat kopok x kakak tu???

A.I said...

wakakakaka..pandai mak kau kaber line kak!!

khadijah aminah md yusoff said...

hahahhaa. ketuanye mak kak senduk,, hahahhaaa

Hezesuze said...

1stly...perghh seriau mak tgok header kak senduk nie....huhu

2nd cantik profile tudung tu kak senduk..haha

3rd hahahaha permaisuri agong yg bgi soklan...padan muka...hahaha

Eri-chan said...

gila kau kak pakai tudung..bek ko pakai ketayap..bulan2 pose nieh..tingat lak dokumentari indonesia...pondan pergi solat pakai telekong siap blaja ngaji ngan ustaz..

K I E R A said...

Hamek kauu. Soalan cepu cemas.
Serious klaka :)

Happy fasting !

Fauzan said...

kalaulah akak mampu berkata jujur ngn budak tu...

firdausi_aier said...

wakaka..wah kak senduk..berani mati letak header baru... i like!

The Poyo Me said...

gile jujur itu budak...
last2 die ngaku jugak ade org upah die. hahahah
pe kata ko upah die eskrem lak, suruh die diam plak. hahaha

Anonymous said...

ada bekas misai gak kat muka ko.... ingt pompuan 100%....
apa pun... truskan berblog... aku jnis sush nk ketawa... tpi bca blog ko.. kompem aku ketawa...i like u senduk....

aNiS tHe BumbleBee said...

kih kih kih!header tu kasi terkejut org tul..ape pon selamat berposa kak senduk. :D

FiqaSaleh said...

soklan maut soklan maut.. hhehhe

aSmiDar said...

budak2 biasala..
jujur,,hehe

Anonymous said...

hahahahaha..
baru taw kuase Permaisuri Agong..
tu baru soalan interview..
belum lagi Permaisuri tu bagi arahan..
berani mati kaw nak bantah..
harus kene tolak kolam buaye , ok..
hahahahahaha..
mati kite dik..


-Jaja JB-

ryma said...
This comment has been removed by the author.
izulman said...

haha lawak kt senduk. slm singgah daripada sydney.. :D

Anonymous said...

wakakakaakakaka!sumpah lawak...peace!
XD

anis said...

uda...uda...
uda ade gF ke bF??
uda nye pown menjawab
KAKAK, UDA BUKAN LESBIAN...HARUS LA UDA ADE BF...bLeyh???
;))

tujuhhariseminggu said...

comel je permaisuri tuh... :)

Paksi Kejahatan said...

hahaha.kelako la ko sendok

venue said...

bulan puasa ni bulan menginsafkan diri..

sokong kempen ini
Kempen Sedarkan Wanita Yang Tak Sedar Diri

cek tipah said...

mmg klaka nk mati...
tp comey jerk kn...
:)

CikLilyPutih said...

kau kau gak soalan tu ek!

Anonymous said...

aku rasa ko yg buat soklan ni saja nak posting dah habis modal kan senduk... x mungkin budak 4 tahun tanya soklan cantu detail.. lain le anak buah ko tu genius tahap gabannn.. apelah senduk buat dosa je ko dok menipu org gan lawak ko yg macam sampahhh

Anonymous said...

kak senduk,

kenapa muka akak agak Ju-On kat banner tu? kan x meriah..

jgn marah kak, gurau je kak senduk..

akak mmg best!!

Anonymous said...

akak ni "AKAK" ke "CIK PON"?
musykil haku ni........

Let's SHOPPING Uollss!