ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 2 November 2010

pitam bangun pitam bangun

samekommmmmmmm

wah sebulan akak x goyang dobret di blog akak sendiri..dasar lupa daratan tul aku ni kan...maklum lah busy yang tiada batasan uollsss....

korang biase x dengan makcik2 yang suka dok masuk bakul angkat sendiri ni...puji diri sendiri..puji anak2 dia ...feeelingggggg kannn

ade lah makcik dekat2 umah akak ni..duk sebuk bertandang umah akak petang2 ajak mak akak anyam ketupat kannnn...kebetulan akak plak ade kat ruang tamu tengok tv...

mula2 cerita pasal sungai kotor..cerita kelab2 marhaban..ujong2 cerita pasal anak2 dia yang banyak duit konon2nya tu...

dia kata anak dia pandai tanpa batasan...beli kete besar...gaji anak dia sebulan leh beli kete kancil cash... anak dia chantek...ramai jantan2 rebut....

elehhhhhh akak syak umah dia ni kurang cermin atau pun mata makcik ni ada sikit lari alignment. dia x nampak ke anak dia tu macam cangkul buruk....sebab tu lah anak dia dapat jodoh ngan cina gemuk...opssssss

akak tetiba2 naik hantu ni ade sebab uolll..sebab dia kata akak ni asyik duk pakai kete buruk je...berani mati kannn..akak duk jeling2 muka mak akak...ala2 telinga kuar asap gitew kan....sian mak akak kena perli light2 oleh makcik itew...

akak diam je..then tiba lah masanya mak akak suruh akak kuarkan air....akak anta dengan sopan dan tertib gitew...akak senyum je kat dia....

then dia tidak semena2 attack akak...." ko ni dah keje cubalah beli kete elok skit..kete ko tu dah taraf timbang kati dah....buat malu je'.....
malu akak..x terdaya akak nak jawab...akak cuma dapat senyum je..



tetiba mak akak menjawab dengan nada yang tinggi dan tegas.." oooo dia dah order dan proton baru tu..ape tu ispira ke ape tah ala proton yang baru tu...kena booking dulu...bulan ni dapat lah"....

mak cik tu balas " oooo bagus....bagus kete tu... leh lah acik tumpang2 ko nanti yer..."...

sape ade benih pokok duit akak nak tanam!

ayooooo mati lah mane aku nak cari duit beli proton inspira ni....nanges....

then bila makcik tu dah balik mak akak cakap....

" ha tadi aku dah cover2 kan ko...ape lagi kumpul duit order kereta tu cepat..kalau xde buat malu je nanti"....


pitammmmmmmmmmm

32 comments:

saya.suka.saiko.la said...

sumpah lama gila lah akak xhapdet!
bejanggot tunggu akak.
haha
apa lagih, inspira inspiring u lah kak sendok.
^.^"

dUrRaNi said...

hahahahahahhahhaa.....
gila lawak akak...
ha...cpt2 la bli keta aa kak... ;p

Gadis✿ said...

wakakakka
funny!!
serius! org pun bermisai berjanggut sdh tunggu kak senduk! huhu


P/s; caiyok2 kumpul duit bli proton apa nama tu? kehkehkeh :P

A.I said...

sib bek inspira. kalau fairlady????

.ieLah. said...

harus kak senduk gigih cari duet! :D

Anna said...

Ada lagi spesis makcik tu ek. Tak pe, gigih2 kumpul duit :)

Olivia Chin said...

harusssssLAH PITAM vogue

syamean said...

amboi kak senduk...letih aku tggu hapdet dr ko kak senduk..
mati la inspira...mane la nk dpt inspirasi nk dpt duit tu kan??

saytunt yang fabulous said...

mmg lama akak tak hupdate....wah wah wah...lepas nie naik inspira la akak

IdaShah said...

hahaha matilah akak..pitam tp stiil control ayu

biasalah mmg ramai perangai camtu mcm dia sorang jerk yg ada anak..

yuyu said...

lame gile tunggu akak update taw...


sepatutnya kasi senduk je atas kepala kat makcik tuh..biar dia x dtg lg umah akak..hehe

Budak PD said...

wah..inspira katenyerr...asal x inspirasiku abg omei2..wakakaka..
tahniah kak..cepat2 cari duit kasi beli kete baru..pastu park betol2 dpn umah dia..wakakkaka

K I E R A said...

Sabar kak, Sabar !

HAHA ;D

Anonymous said...

bukan nak kata apa r.dulu ada sorg girl ni,mak dia blagak bagai. sket2 bragoff kehebatan anak dia kat kl sinun. compare sgt anak dia dgn anak kwn dia. siap bole anta mak dia g haji guna duit keje dia. alih2 pecah tembelang,satu mesia tau dia pelacur highclass,mati pun dlm aib.

hmm,kalo nak bragoff pon,jgn la nak malukn org lai,ye tak?

fatt said...

hah kak senduk..baru kuar bertapa dalam gua ke?

kak senduk ni tak rock le, slalu laju je laser orang, nape makcik ni kak senduk tak titik je dia..geram je..hiiii!!!!

just call me Kei said...

rindu gila la kt kak senduk!

ape lagi akak, kena kerja 24/7 laaa..nak lawan2 kete kan. tapi dari akak beli kete inspira, beli kete kebal trus. langgar lari kete anak makcik tu.hehe

susuegoodday. said...

bahahahahaha...kak senduk lawak..bahahahahahaha

razzi@ajeet said...

insyallah ada rejeki la nnt tue...

Jiejah @ Iza said...

ahahahahah fengsan la senduk,mana nak cekau duit ekekeke


lama gilerrrr x apdet , bizi bebenor ehhh?

Amir said...

huhuhu....hah aper lagik kak...
rembat jerlah keter baru...huhuhu...
lahabau tul lah makcik tue kan kak senduk yg ku sayangi...huhuhu...

Anak Che Yah said...

ngeh3...ari2 dok buka tgk da hapdet ke blom..akhirnya hapdet gak..
slamat bercucuk tanam pokok duit2..wee....

Jehan Najib said...

Geli hati :)

Ct Arina said...

hakhak! =D
tabik spring r kat mak kak senduk!
sumber inspirasi tuk akak carik duit!
carik duit cepatttttttttttttt!!
haha ~_^

Anonymous said...

muka hang kan terletak...carila sponsor...hehehe

Hezesuze said...

apalaie noks..kumpul duit cepat...
asyik buat duit jek tapi tak digunakan pun tak elok kan haha

mak akak nk merasa nek kete tu huhu

tigrismalaya said...

wah tanpa batasan jiran tue mencerca...sedeh tul dpt jiran bermulut hanj..
so camne uols...ot tanpa batasan le..

Lann Shaukani said...

Ingat duit senang nak kumpul ke kak oii.

Pikachu said...

Ahahaha lawak gilee ok kak sendukk! APe lagiiiii kumpul la duittt. Akak da lame x buat entry baru kan kak. Kiteorg semua rindu ngn entry2 baru akak tau sob sob sob. Bizi je manjang akak ni.

Iza Din said...

fensan.... harusss dcilikn molot mak cik e2..

rymamarky said...

hehehe.. pitam baca entry nie..
kak senduk kena gigih kumpul duit nak beli kereta baru nie... dah beli nanti pose kat depan umah makcik tuh. pasti makcik tuh pitam.. hehe

Anonymous said...

hahaha....
caya la mak kak..
selut yu macik,,,
macik tunggu je,,
bln dpn bgaya aa ngn inspira...
t haplod pic ok kak ;-D

Anonymous said...

e mnyebuk jer la mkcik tu..bukan kacaw tut dye pon kalo kite ni pakai kete buruk ke cntik.mak hakak rileks je kan..
mak : inspira satu !
kak senduk : ok, siap !

Let's SHOPPING Uollss!