ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 14 April 2011

1 lawan 1

asallamualaukummmm uollsss....

hawau u?

lama tul x hadap blog ni..busy gila...x sempat..semalam ke klia..ngah duk tuggu detail and deal ngan orang klia..ade lak orang kenal akak..katanya selalu baca blog akak...baizura nama dia..amboi gembira sakan ko ek..anyway nice to see u baizura.

tadi akak pi lah satu tempat nak anta invoice..cuaca panas...rasa macam nak mandi je....
sampai je...kena lak tunggu staff kat situ...

belagak2 betina2 kat situ...kita manis mulut senyum2 dia pandang kita cam sampah..ko henggat ko hebat sangat..macam aku x tau ko tu tukang susun fail je taraf2 ko...feeling..

malas nak ckp banyak..kita pi tempat orang kan....

so nak kuar tempat tu akak lalu lah pintu kaca...then penat2 mane lah nak perasan...akak tolak pintu kaca tu...x boleh bukak..akak x perasan ade tulis "TARIK"...


then ade suara bebunyi "tak nampak ke tulis TARIK tu ...bangang ke hapa"..

akak toleh kiri..ade sorang pompuan pakai tudung merah..umur lingkungan 30-an...siap ngomel2 sebab akak tolak dan tak tarik pintu tu...

akak pandang dia akak cakap.." maaf yer saya terbangang plak ari ni"..

dia cebik bibir and jeling akak...belagak......

so akak kuar pi lah department lain...dalam sejam lebih ke dua jam cam tu akak abis urusan kat jabatan lagi satu tu..akak turun and terus pi kereta..akak nak drive kuar...

akak jalan je..akak perasan ade kete toyota vios warna hitam benti tepi jalan dengan seorang lelaki sedang membantu dia...sian minyak dia habis...nasib baik dekat ngan area parking..kalau kat tepi jalan besar kan hazab...

akak tengok..betina tudung merah tu...tu lah mulut ko hazab lagi kan minyak habis...

akak drive slow je...akak benti sebelah dia...akak bukak tingkap lantas berkata...

"bawak kete pandai tapi x isi minyak..MEMANG SUPER BANGANG!'....

dia naik hantu..lelaki dengan dia tu ala abang2..elok wajahnya...terkesima and macam tercengang dengan kata2 akak...akak dengar betina tu seranah akak..akak gelak..tutup tingkap jalan....

tu lah ko ingat ko hebat..tuhan maha kaya wahai betina bangang.. kan dah dapat balasan...

...mungkin kalau ko cakap elok2 macam " wahai cik adik chantek rupawan..bukan tolak pintu tu tarik" tadi..mungkin akak orang pertama yang tolong dia beli minyak...

tapi sebab ko hanjeng..jawapan nyer ko ludah lah banyak2 dalam dangki minyak ko ganti petrol...

PADAN MUKA KO HANJ



46 comments:

JiNbOtAk said...

Memang bangang !! Tapi padan muka betina tu...dah memang dasar perangai hanjeng..

saytunt yang fabulous said...

heheehehehhehhhehehehhe.....memang cepat je kena balas

nabilahsyahiratugiman said...

si perempuan bodoh bertudung merah ! hahaha pakai tudung tapi mulut puaka nak matiiiiiii =.='

yuyu lar said...

hahahahaha...lawak giler!!!slalu je jumpa org bajet bagus ni kak...

solo molo said...

sesuwaila ngan muka pompuan tue yang very the 'santek'...



entry terbaru :
http://solomolo.blogspot.com/2011/04/makin-femes-makin-kedekut.html

nyahlorong said...

bajet pakai vios dah feeling hi-class. bagos ko cerca dia nyah..ai loike..

De' Nurul said...

cash!! hahahaha

Aya Azzarnie said...

hakak suke kan cercaan ahkak senduk pada wanita bertudung merah...sgt seswaii!hakhakhak..

Mikah Lurima said...

wow!!! a great comeback. btw, overlah banner tuh! lol~

padan muka pompuan tuh. layaklah kena dgn kak sendok semula. biadab sgt lah! diorang keje kat bangunan/company apa?

haruslah kan nak panggil cik adek cantek rupawan sgala. kah3~

b a m b a m ' s said...

hahahahhaha.. kan doh kono sebijik ngan kak senduk.. jgn main2 ngan kak senduk kann!heheheh..

Suhami Ahmad said...

idop kak senduk....hambek time tu jugak

Anonymous said...

wah....name saye kene mention la...hikhik...dtg klia...cr sy kt arrival international..sy blnje burger king supeye kite makin gajah-baizura

itamrazali said...

eehh ehh..nama glamer saya pun Baizura jugak...

Jiejah @ Iza said...

sekarang selalunya Tuhan byr cash jekkk hihihi

Anonymous said...

hambek ko pempuan tudung merah yang SUPER BANGANG.. hahaha

Anonymous said...

hahahhaha selayakkkkkk!!!!

SUCI KUDUS said...

si merah tu meroyan, sundels... kalau suci harus turun kete sambil sedekahkan kipas kertas.. panas uol..

R.R.Z said...

hahaha..padan muke ppuan tu. pakai vios, xmampu isi myk... sengallll

mya said...

ko mmg kelas kak senduk..
i like..

boyarque said...

hambek la obatttt! Muahahaah!

Anonymous said...

akak.. sy rasa sy ada nmpk akak la sabtu lepas kat ioi.. mau tonton wayang.. akak pakai baju ijau kot.

Tuan rozaidi said...

perhh, dh lama x baca celotek kakak ni. rindu giler. boleh buat hilang tension time keja.
mmg terbaiklah

fullmOon said...

bukan nak kata ape la..tapi kebanyakkan yg bertudung sekarang ni,baik muda or tua,kadang-kadang lebih teruk attitude dari yg free hair,kan?no offence,but thats reality kan?*wink*

kalau sudi,singgahlah ke blog sy pula ya?=)

http://www.wazez.blogspot.com

fArHa_tSuKinO said...

wow!!!! i loike ur reply...hahaha...cepatnye terbalas ape yg dia buat x bek.....

FiqaSaleh said...

hahahahhaha..lawakk..pembalasan si pitung..hahahahhaa

cantekk said...

hahaha,,, amboi kak senduk, mlompat kgumbiraan la ni ye...

*padan muke, nganjengkan org lg kan da kna..

fatt said...

tu la mulut takde insuran..tp mmg hebat la kena balas on time jgk..mmg perfect! pasni kalau tak insap lagi tak tau le...mulut jamban sumbat!

Anonymous said...

bagus senduk...tanamkan sikap berani mcm nie...org gomen nie nak² yg pompuan² tua selayaknya kena ajar camnie..syabas...

mysha said...

hahha PadAN muKe Pompuan tu kak... wakaKAAKa.. muluT baU lonGkang

leyzajamil said...

huhu..sound direct serah aje kat kak senduk kite..
smoga menjadi iktibar bersama..

zull icham said...

~~~KARMA~~~

skang ni Tuhan byr cash jer...
btw, keep update ur blog...
sukerr sgt bace u nyer entri...

-zull icham-

Cikgu Fikri said...

hahahahaahah..
amboi kak senduk...
untuk baizura tu jumpa ko kak..
hahahaahah..
lg 1 yg pasal betina tu,
mmg mulut lahar..
pergh..
kenapa kat office tu akak tak sembur dia habis-habisan?
huhuhhu:)

marishka said...

hahaha...ai teringat pepatah melayu:

kerana pulut santan binasa,kerana mulot binasalah ko....

ai perasan kebanyakan pompuan yg bertudung ni mulut mmg tahap neraka jahanam... nasib baik laa kekawan pompuan ai takde camtu... samada bertudung atau free hair...

Clarky Afif said...

haha! sukeew!

dinch pernah jadi pulek pade mak. haih.

Opah Kentang said...

hihi.
Kak senduk!
Memang terbaik la ayat kak senduk basuh dye..
ehehhee. :P

Ana Montana said...

perghhhh..
i like your style hakak..
bajet DIVA la minah tu..

minho said...

hhahahahahahahahahahahahahaha
suke2 lawak><..tq kak senduk sebab menceriakan hari sye.....

Sue said...

kesian dia kak senduk.. baru pagi tadi berlaku peristiwa agak2 serupa.. nk belinya karipap $2, hulur $10.. dah budak jual nasi lemak tu ckp xde duit kecik.. xde la.. dgn muka kelat nya ty pulak, "abis mcm mana ni??!!.. " sempat aku menyelamatkan keadaan, sambil pandang mukanya yg ayu+kelat bertudung ijau "xpe la.. bayor esok je la kak..".. dah tu.. dgn rupa mak neng puaka blah sambil berkata.. "hmm tgk la.. kalu aku ingat nak bayor esok!.."
terus tiba2 keta ko no neng2 no neng2 alarm bunyi xbenti2.. motif alarm ko bunyi lagi.. huwaaakakaka...!! moralnya.. jgn berlagak puaka najeesswara dgn org.. walaupun dgn adik jual nasi lemak tu..

Anna said...

Mesti dia tak kenal akak sapa, kalau tak mesti dia kecut nak ngata...

Anonymous said...

melertoppsszzz... karma sgt nox

Mem Aluya said...

Kelas uols !

Btw, uols patut tros komplen kat Boss dia. Lepas tu kita bakor ajer... bakor Vios dengan mulut puaka tu sekali. Iols baca pun rasa cam nak terbakor je nih !

Meloreyta said...

tulah..jgn jd org yg kuat ibadat tapi takde akhlak.skang sume bayar cash.huisk!terbaek uols.

Pojiepooh Abdullah said...

Bagus uols sabor jer kene carut masa mula2, nah Allah balas cash depan uols merasa kene carut balik.. Good job uols!
Tak sangka uols berdaulat kann saper carut Kak senduk sure kene hazabbb. Dulu pasal minyak gak kan, carut uols sekali tuang minyak diesel dalam tanki kann kann!
Hahhaah padan muka!

PojiePooh; Hanya Satu...

Suhad Radzal said...

kt dunia ni..kalu kiter buat org..tuhan bayar cash terus...:)

BudakNakal said...

kak urat gelak da kejang ni.. hahah smbung esok r baca.. tkot krg kuar brite.. anak x trune mati golek umah sambil gelak lak kan?.... hehehe seyes ape yg d postkn ni realiti dlm khdupan.. wut goes around come around.. kalo pompuan tu xsdar lagi xtaw r.. harap luaran je melaram tp dlm hati mcm tmpt pelupusan sampah.. watpe kan??!! biar luaran umpama honda.. janji dalaman umpama ferrari.. zass...

Anonymous said...

tula... pdn muka. tuhan bayar cash je skrg! ha. sesama islam pun mulut nak sampah. nama je pakai tudung. elok bakar je .

Let's SHOPPING Uollss!