ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Sunday, 1 May 2011

dulu sexy sekarang tingtong

ada lah dalam bulan lepas..akak pi uptown danau kota..
saje jalan2 tengok2..mane tau ada benda2 leh grap...

jalan2 tetiba akak terdengar suara orang kareoke..suara macam rock2 gitew...
ramai orang tengok...sape ek..

rupanya



kak eton rupanya...

sian akak tengok dia...pakai jubah hitam..menyanyi kat situ...
suara tune pun dah lari..sian dia...tapi macam ramai bagi dia support..

ingat lagi dia popular dulu...top ala2 siti nurhaliza gitew...dengan fesyen sexy...rambut singa..gigi halimah..tapi dulu sora dia power...semua nak jadi dia...

siap ade video sexy dalam air siap nampak spender lagi...ingat x?

tadi akak ade tertengok ulangan kak eton dalam rancangan jangan tido lagi...
dah tua dah kak eton..gincu pun dah senget2...makcik2 sangat kak eton

orang kata gil dia dah okey..tp akak tengok tintong dia masih ada sikit2...mak syak kak eton masih feeling dia masih popular...

yer lah kemalangan sewaktu dia ada di puncak...tu lah kuasa tuhan kan...

tu lah ko kak eton..sapa suruh ko sexy sangat dulu..skirt ko ...walla wei x cukup kain dulu...tapi sekarang kalau kak eton pakai skirt balik...akak orang pertama akan join persatuan orang buta...

x lama lagi ade filem yang berkisahkan kak eton..mislina pegang watak utama..x sabar akak nak tengok..mesti meletop...


sebijik kak eton kan...

sekarang banyak artis2 baru guna imej sexy nak berjaya...xpayah lah..ko nak terima nasib macam kak eton ke?...x payah lah..sebab kalau ko ade suara sedap muka akak yakin..kalau muka ko chantek suara mcam haram x guna..contoh macam si liyana jasmay..ko lupakan je lah...



hey hey hey...aku x percaya..hey hey hey aku x percaya...----> aku mmg x pernag percaya suara ko sedap..sedehhhh

tapi akak puji salma mentor erra fazira..muka sedang2 je...tapi suara power..akak suka...sikit2 macam suara akak tu...leh...

suara ko mmg power..akak cabar ko duit ngan aku ...leh?

so x yah le sexy untuk untuk berjaya..kat malaysia ni kalau ko sexy sangat..kejap je lah ko popular..akak percaya kalau banyak makcik2 suka penyanyi tu nescaya dia akan popular..contoh siti nurhaliza...ko pi tanya semua makcik suka dia..so mulai esok akak akan ikut imej siti...pakai tudung jambul terkeluar...bleh..gerenti akak popularrr...

31 comments:

fatt said...

kak senduk ni tak tido ke mlm2 update blog? isk..haha

sy dulu kecik2 lg time kak eton meletop. ingt lg masa tu dia eksiden, anak dia meninggal. terus dia senyap lama jgk pastu timbul balik.

tp mmg betul si LJ tu suara itik sepit..kalau nyanyi live ya rabbi..rasa nak pateri je telinga ni sbb boleh jadi pekak dibuatnye. hehe. ops terlebih sudah! :P

Mikah Lurima said...

hoho...

ni mesti x tdo sbb esk labor day kan?

Happy Labor Day, Kak Sendok!

Lawaklah bahagian kutuk Liyana Jasmey tuh. LOL~

hOtMaMa said...

nokkk... mak pun tgk siara ulangan jng tido lg tadi... yg mak tak bleh lupa time kecik2 dulu gambar kak eton kt majalah urtv seksi nak mamps pakai baju corak2 rimauuuu... aiyoooo! hahaha

NadiRah said...

hihihi..part cerca liyana jasmay lawak ler..huhu

NenekPenne said...

ha ah kan kesian kat eton.. ingat lagi dia pakai baju sendat tu masuk air nampak spender...tu pun kira seksi abis, bila tayang, tv3 blurrkan tempat tu...

tengok sekarang keadaan kat eton, sedih sangat kan...tapi udah2 leh nyanyi kat eton. ur time is over....

harpkan seksi tapi suara tak sedap baik ler sedar2 diri sikit yer...

cantekk said...

kak senduk, epi leber day ;-D
jgn jadik cam kak eton tau,,
pakai sopan2 ye

nabila saat said...

salima mmg power giler
suara mantopp..!!!

yuyu lar said...

Kite minat giler taw kak eton...lagu dia wajib nyanyi time karok..

Anna said...

Haha..bab kutuk memang tak bleh blah....

Anna said...

Akak, header baru buat gua tergezut tul.

Cikgu Fikri said...

hahaahahaaaahahahahaah..
lawak lah kak senduk ni..
siap mengutuk LJ lagi tu..
MOTIP?
uhhuhhuhu...
Anyway, jom lah duet dgn saya..
nak?
Lagu listen..
akak part rendah, saya part tinggi.
Mampu?
uhhuhuh... :)

syazmie hamzah said...

akak bukan memang hot stuff ke?

azzaharul azem said...

haruslah mencerca liyana jasmay...suke3!!!!hahahha..kieeennn....aka,kami support hakak...

THE LEKAT LEKIT STORY said...

wah kak senduk ni propa ke hapa ni?? kak eton karaoke kat uptown danau?? sadis sungguh!

Anonymous said...

funny la kak senduk ni.....kekadang rasa mcm saja je reka cerita kan nak bagi org ketawa....

Anonymous said...

betul jugak......dulu dia mmg seksi...tapikan dia feeling2 dia masih leh nyanyi.......suara dah berkarat pun nak nyanyi.......siti tu tak suka stail tudung dia tu..menuju ala2 gaya datin tua2/makcik2........dah nakpak gemuk sikit.....

azura said...

salma memang power

Izz Latif said...

~haha~
sempat jugak akak tembak si LJ..
(^^)
btw,
Salma mmg besh!

www.izzlatif.blogspot.com

Miszy Cat said...

suka2 template akak yg baru ni..weeeeeeeeeeeeeeeee~!!

Anonymous said...

akak ni tak pernah buat aku stim atau modal

Anonymous said...

skurang2nya Eton semeon udah dpt balasan..abih ko yg dok membapokkan diri ni..ko ingat Tuhan tak bagi balasan ke nanti. Entah2 teruk dari kak eton...jangan cakap bongkak la kak senduk oi. Tuhan tu byar cash skrang. Baik ko mintak maap dengan Kak eton. Dia tader buat salah ngan ko pun.

Anonymous said...

senduk, tukar la pic kat header tue...x canteeek laaa...ganas sgt...yg dulu tue best yg senduk mampoo ko mampoo ....haaaaaaa......

SUCI KUDUS said...

aah..liyana jasmay.. mek pon pelik noks, tetiba lak dia kuar single.. motip sangat..

Anonymous said...

kak senduk zaiton sameon tu kaum kerabat saye...walaupon dia camtu tp kadang2 bile pikir kan balik kesian jugak...maybe tu balasan tok dia...

kak senduk klu jadi diva mcm dia dulu ape plak yang kak senduk buat kan...mesti pakai bikini lari2 tepi pantai pegang senduk...hahaha

Opah Kentang said...

hai kak senduk..

Pakai tudung jambul terkeluar..
ehehee.
ayat tak boleh blah..
Opah gelak2 bace..hehee :P

Ct Arina said...

go salma! =D

Anonymous said...

aku ada time ak eton nyanyi kat danau kota tu.. best sore dia kalo nyanyi lagu2 irama malaysia..
gud luck kak eton..

amy_sayunk said...

kesiannnnnnnnnnnnnn...

Anonymous said...

kak eton dulu pernah sound satu ulama..
ulama tu tegur dier pasal pakaian dier yg keterlaluan tuh..pas2 kak eton marah giler2 kat ulama tuh...tu lah balasan nyer sekrng..tak faham nape ade org yg kate yg terjadi kat kat kak eton tu cabaran bg dier..sebb bagi aku..ape yg terjadi kat dier tu balasan tuhan atas keseksian melampau dan kekurang ajar dier dulu..

Diva Divana said...

i like kak SENDUK! meriah uols!!

Anonymous said...

tak baik kutuk org lah kak senduk . cuba bayang peminat liyana jasmay tu tau? dah rezeki dia biar je la . blog kak senduk ni byk mengutuk lah .semua manusia kat dunia ni bukan Perfect !

Let's SHOPPING Uollss!