ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 17 June 2011

gores dan menang

ape korang buat kalau ko cakap ngan orang tu buat riaksi dia macam jijik ngan ko...

1) ludah muka dia
2) senyum je dan buat profesional
3) maki dia
4) bersabar

agak2 mane satu korang pilih...

bagi abang..tiada pilihan dia atas...jawapan abang adalah...

GORES DAN MENANG....

ada satu cuctomer ni..kita datang jumpe dia sebab dia nak buat service...bukan service tuut tapi service routine checking untuk pest control...

so secara profesional...i datang..beri salam dan sedia untuk monitor staff i buat service...

tp ape perempuan ni buat...

dia kata : boleh x u panggil someone cakap ngan i.. i x leh cakap lah ngan u sebab i x selesa...(sambil pandang i atas bawah dengan jeling2)

babi sangat..so akakikut je arahannnn....

so satu hari tu i ternampak perempuan hanj ni di giant..feeling2 kekwat...

ape lagi akak pi parking...akak buat acara gores dan menang keatas kereta dia...wahhh hebat...

pati dia seronok tengok dinding kete di gores ngan duit syiling..sebagai bonus...kempiskan satu tayar depan sebagai imbuhan...seronokkkk...

rasekan..sape suruh ko hanjeng...aku hormat ko ko hanjeng kan aku plak...opss sorryyyy

31 comments:

Tuan Tanah - Jefri said...

hampun...kak senduk memang diva. xtakut ke kalu die baca nih..huuu

a'da syuhaida said...

mmg terbaik !! salu sangat nak buat dekat org yang buat taik . tapi x beraniii :P

Emie Jipang. said...

giler la ko kak! muahahahahha.

Meloreyta said...

serve her right!!!tp tau plak uols keta dia? ko jgn salah keta kakkkkkk

Anonymous said...

haiyooo..verani mati kan..jgn nti entri di taip dlm sel penjara sudeh..oppssssss

+whuttadilly? said...

vavi sangat pompuan tuh.
kak senduk mmg dassyaaaaaaattt----

A.I said...

BAGUS BANGGGGGGGGGGGGGGGGG!!! ^_____^

idop kak senduk! idop kak senduk!

Amir said...

Nah tu dia...
Pembalasan Nyi Blorong Senduk...kan..

Amik ko pompuan...sape suruh kekwat sangat...sumpah anak dier jadi pondan nanti baru die tau langit tu tinggi ker rendah...

Bagi sya...untuk mendapat respect dari orang...kite kene lah dulu respect kat orang lain...simple...

Anonymous said...

korek taik idung pastu sapu kat muka dia.. sian abg sendukkk.. kalo saye pegi tpt keje kak senduk ni, saye nak jumpa senduk aje plis! tanak deal ngan org lain

sendukkk bile leh tesempak ngan senduk niii

-anonimositulahhh-

Razman Kamarudin said...

kenapa x pakai senduk je gores kete dia??? hahaha

maisarah sarah said...

giler berani..terbaekk arh kak.hahaha

Nur Qalby said...

meletop~~!! hebat sgt ko abg..aku teringin nak buat camtu tapi niat jela..tak mampu nk laksana..aku kena upah ko gamaknye..

Ct Arina said...

kak senduk jahatttttttttttttt.. redha jelah kak.. biar yg ESA membalasnye.. (lagak alim ala2 mak akak) huahahahaha

LiTtle_siS said...

boleh tahan dendam gak kak senduk nih :)

ratusauna said...

kak sendokkk LOL sgt UOLS!!
knp dgn pooks tu nok?die tgk u mcm die tgk aper??boley tergelak mek bace entri nih haha

Mikah Lurima said...

wow!!! amat berani okay kak senduk. btw, i faham u marah so i nak kata benda tu salah. tapi, org tu berlagak sgt. so, nasib dialah kan. x semua org baik n boleh lupakan kejadian lepas.

Che Ta said...

oitt berdosa taww main gores2 ni

CHE AM said...

abang??? ABANG???
TIDAK KAMI MAU KAK SENDUK YG CANTIK ITU.....
PULANGKAN KAK SENDUK AKU.....PULANG KAN!!!

TP BEST GAK AKIVITI GORES DAN MENANG NI....SO LEPAS NI LEH TRY....BILA ADE YG PRANGAI CAM KIMAK AKU BUAT GORES, TIKAM DAN MENANG.....MCM MNE REAKSI DIA BILA TNGK KETE DIA BELOBANG SANA SINI?

Anonymous said...

kelas ko nyah.... klau meksss balas on the spot jah.. teringat dulu wat acara seri balas serangan mulot kat the store.. mmg meks maki tujuh keturunan die... puass

SwEeTVeMpIrE said...

wa salut r lu kak...

bce blog ko nie kn trubat duka kt ati nie... thanks kak.

love kak senduk 4ever... huhu

La dOLcE mEa_nAtt said...

hahha serius kelakar dan berani giler...kak senduk memg the best...bodoh sunggoh org tu hanjeng x bertempat

Suhami Ahmad said...

kelaz ko maria....kak senduk meletooopp...cayang kak senduk!

Maharaja Hanj,,, said...

OOOOO rupa nyer akak senduk la punya kerja ni,, agak keter aku kena calar hari tu akak senduk yang buat kot,, siap la ko akak senduk,,, aku nak aim jer keter ko,,, aku bakor jer keter ko,,, siap tinggal abu jer,,, ala ala mr bean gitu,, siap la ko akan senduk,,,

cantekk said...

bang senduk ni, fasti dan kompom ke yg digores dan menang tu keta ppuan tu? ko mnaye je tau... tayah la fancitkan... gores kiri kanan ckup la ;-p hihikk

Anonymous said...

sbb ko bapok yg bodoh... haha.. bullshit lu..

bighagenjo said...

jahatnyer kaka.. har har

Anonymous said...

Akak Senduk ke abang senduk ni?.. Mesti tiba2 hari ni feeling2 Jantan.. (Jantan ke).. Hehe..

Btw, org yg hanjeng tu layak la menerima balasan tu..

SUCI KUDUS said...

tak perlu susah payah menggores dan menang uol.. lets mandremkan sajork.. hiks,,

Nazeha Aziz said...

hahaha kak sendok mmg meletop.lenkali kempiskan dua tyr sbb tyr spare ade 1 jek kn.alololo.

Kyra said...

sakan hang noh!!

Anonymous said...

Kelas kau mariaaa!!!!!

Let's SHOPPING Uollss!