ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 1 July 2011

K-Pop lagi sedehhhhh

nak tanya ni uolllss suka x K-Pop?
di ingatkan K-pop ok bukan Chi-Pop...

ari tu akak ade ter bukak astro..ade rancangan "K-POP HITS TALENT SHOW" versi malaysia...

akak rasa itew adalah rancangan paling HANJENG sekali dalam dunia...

ape perasaan ko bila wanita berwajah desa feeling dia adalah mirip wanita korea.. then nyanyi lagu korea yang ko rase bukan bahasa korea
yang dia nyanyi tapi bahasa binatang...
mmg x boleh blah...

dia ade kategori.
1) menyanyi
2) menari

majoriti peserta yang masuk kategori nyanyian mmg x leh blah..semua umur 15, 16, 17 tahun cam tu..budak2...yang feeling suara diorang sedap...akak berani kerat jari utk menyatakan bahawa suara diorang lebih hanjeng dr suara kalau ko nyanyi kat jamban.

walaupun suara ala2 itik..tp kawan2 dia bg s
upport macam suara dia cam wondergurl...

perasaan macam korea sgat lah ni


mmg x leh menyanyi..lepas tu dengan bahasa korea yang entah apa2...then feeling sedap...
hampir2 lah menanah telinga akak dengar nyanyian diorang.... naik lumpuh deria pendengaran akak ni...

minggu ni audition dia kat wangsa walk..then minggu depan kat berjaya times square.

pengacara rancangan ni adalah jehan miskin... akak tengok dia terpaksa membuatkan rancangan itew best walau hakikatnya SEDEHHHHHHHH...

kalau korang x caya korang tengok sendiri rancangan tu...

lagi satu kategori tarian... semua feeling super junior, 4 minute, wondergurl...
mengagis uoollsss....mau kusta mata kalau tengok...mmg diorang rasa yang diorang mmg korea betul lah...


akak rasa kita boleh buat rancangan macam tu..tp kenapa K-pop..malaysian pop kan bagus...

kalau lah korang rasa akak ni propa lebih..korang boleh tengok kan astro hitz..akak rasa setiap rabu kot kul 11 malam... selamat menonton...

sayang astro hit kan chanel yang bagus..kenapa lah dia buat reality tv show yang sampah...

ko mmg sedehhhhhh!

33 comments:

NenekPenne said...

ulasan kelakar untuk orang yang perasan dia adalah bakal K-POP..huh makan ayam pop lagi sedap nokss

cahaya mata said...

mak ai..pkaian pon da knon2 ala2 k-pop..nyampesss sungguh... ;-p

Daria said...

mmg sedeh!!

Cik Bahgia a.k.a Zet said...

haha.. ade gak tgk skejap haritu... mmg menanah lubang telinga ngn mata... hahaha...

Cik Benang said...

Hamboi hakaq.... bab2 mengahnjeng kan orang bagi kat dia je lah kaann... Tapi siap hafal pulak tu pukul berapa semua. Nampak sgt akak pun minat kaann... *larriikkk

UyaRayza said...

malunyeeeeeeeeeeeeeeeee eeeee...tue tgk siap ade pompuan2 kangkang2 seksi tue...haiyoooooooooooooooo horror sgt niee...sah2 penari korea tue paha kecik putih melepak...geli la

THE LEKAT LEKIT STORY said...

takde estero la akak.. kalau tgk audition realiti tv ni memang blh lumpuh deria pendengaran tak kira la apapun rancangan..

amber tiffany said...

hahaha kelaka akak ni -.-'' kalau akak jadi judges mmg orang tergelak2 -.-'

but actually its true mmg lah orang tak ukur baju di badan sendiri -.-

~BEE~ said...

semua peserta perasan korean ler tu...bak kata kak senduk "berwajah desa tapi feeling korean"...sangat mengkelakarkan nye pun...

Ayuraza said...

kak..baik tengok imam muda kan kak..hehehe

+whuttadilly? said...

aku tengok rancangan ni aritu kak senduk..
memang sedeehhhhh------

Cik Fotogedik ;) said...

aduh kakkkkkkkkkkkk. menag sungguh hanjs rancangan ni hokay. kesian kat si jehan tu pun ada. yang masuk semua nya KPop celah mane pun tatau lah kak. pensan nengok.

cek pengu katek ni said...

terasa kehanjingan nye bile tengok.
tibe part melayu,rase mcm nk ketuk2 je dgn senduk

::dAuZsHaNLeY:: said...

ntah ape2 kan kak senduk! hmm..xtau la..
eh, kak..
entry pasal blog akak kat blog saya..
http://dauzshanley.blogspot.com/2011/07/meriahuoll-blog-lawaktak-ingat.html
singgah la baca kalau sudi.. =)

Aflina Affandi said...

Ni dah hanjing sangat dah reality show cam ni -.-

Yuyu Musa said...

kah kah kah!!!


*ketawa sampai menangis*

jadahnya nak ada mpop,kpop kt msia nya?????feling putih gebu mcm korean lettew...

hakikat???...

bell bebet said...

geli

Anonymous said...

kak senduk suka rancangan pop-pop-pop...hiks...

rahilla mohari said...

mmg hanjeng pon. betis peha besa lagi mau jadi korean pulak. kak senduk masok jeh, confirm dorg bungkang lahh kalah. kehkehkeh :D

ikatankasihku said...

k-pop?..tak bestlah, makan pop corn lagi best..

cantekk said...

sedeh nye aku bace kak...

buatla rancangan bilal talent ke..

*aku nk search la, ada lam youtube tak?

SUCI KUDUS said...

memang sedey nok.. feeling sangat kan? oh ye uols.. lets blaja teknik PANCURKAN SUAMI kat blog akak nih.haruuus meletopss..rugi tak klik nyah...gittew

Mikah Lurima said...

perrgghhhh! one of the 'all out' entry. haha

mmg agak kasar tp yg akak kata tu btol. hmm...

Ababg Enceeemmmmm said...

Abg encemm pun tengok gak akak oooii,,,, eeeeee tak sanggup abg encemm tengok dah la CIK KI - CIK KI tu pakai baju macam PELACUR LORONG MATI,, tergedik gedik macam betina lapar konek,,, naik menyampah,,

pearls.. said...

ahaks...
mmg siut jerk rancangan tuh..
masa aku buka channel astro hitz.. tgk tajuk.. mmg hangat.. tp.. bila tgk isi dlam... uweeekk... muntah hijo...

Anonymous said...

kak senduk! hapdate lah cpt. btw, muka uols ada mcm muka ruzana ibrahim. si gf sharnaaz ahmad pelakon tu. phewitt!

Ct Arina said...

bajet 2pm ke ape pic last tu?? hahah!

Anonymous said...

tu yg kat wangsa walk.. mmg ramai yg out.. n kat tmpat2 len tgk rmai je yg oke.. sbb ape kpop? sbb rrncangan ni bg sape2 yg ley nyanyi@nari@perform lagu2 kpop. n adiah die trip ke korea free. dats y kpop.
ape pown dorg brani.

sW33tdARLiNG said...

oh tidakkk oh tidakkkk.....

Anonymous said...

aku minat gak kpop... tp xsampai ati lak nk wat bende2 cam ni... stakat layan je ok la.. tp nak tiru i x kuase u.. i gadis desa bkan gadis korea..

Anonymous said...

ha..aituh ada tgk skali kat SACC mol sha alam..hengatkan suju betullah datang mesia..siap wat kat luar lagi..cayalah..konsert free..dr jauh dgr org duk jerit2 serupa histeria..siap jadi bekap singer lagi..sekali kepop mesia celup ni yg depa jeritkan..siyes..ada satu grup bebudak skola ce ye nun alip umo 15 tahun joget ala2 pole dancing..sudahnya pooooottt..penerbit rancangan tiupkan hon suh benti sebab cam tah hape2 kot tariannya..tulah, bajet hot cam kepop, tapi terlucah suda..ahak2..!

Ms. Whoda said...

super hanjeng rncngan 2...aku rse nk tikam dri sndri, sume bajet korea...nk n yg bru nk tumbuh bulu pubis pown join skali, kalo aku ad ank, ank aku tkinja nk masuk rncngan 2 ad aku jd mak si tanggang nty....

Anonymous said...

hahahhaaaaaaa
akak dh tgk vid MAX24/7 ker..sumpah klaka..

Let's SHOPPING Uollss!