ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 12 July 2011

cerita menarik?....entah le

akak x tau lah kenapa akak malas nk type blog sekarang ni..mungkin tangan berat kot..gajah lah katakan...

kadang tu nak type ni x kena..type tu x kena...

kang tulis cerita bangang kang x best lak....

x kan akak nak cerita pasal kek kot...akak bukan jual kek...x kan nak pose cerita " ari ni i ade terima tempahan kek 3000000 biji...penat tauuuu..walaupun penat i gagahkan juga"...nanti orang cakap akak ni hotmama lak kan...

betul x...akak kan cerita pasal anak kot.. akak masih dara dik non...x kan nak cerita" ari ni anak i turn 3 years old... birthday my love baby ke 3..dia makin cute macam daddy dia...dia dah tumbuh bulu ketiak dah..."...feeling pulak kan....

sebenarnya malas nak type...kat opis banyak keje..kat umah banyak membuta lak..tu kadang2 tu x sempat nak type...jgan kata blog aku malas..yng facebook ade kat phone tu pun status bertukar setahun sekali je...

kadang ade gak orang2 ni rajin duk update blog ari2..heran akak..kirnya macam nak bg tau ape yang dia buat hari2 lah...

contoh...blog mengenai masakan..." terliur semua sebab i dah pandai masak kecokodok pisang...hubby i suka.." eleh..semua benda masakan lah dia nak letak kat blog dia...apasal ko x buat masakan pelik macam tenuk rebus tomyam...mentibang laut goreng lengkuas ke...baru lah orang nak baca blog ko..unit..menarik tertarik.....ini x..blajar masak lemak cili api pun nak bg tau..lepas tu pose cerita meleret2 lapan belas muka surat...x ke ko pitam bangun pitam bangun 100 kali....

ok kawan2 ani ni kita masak...ungka pedas dengan serai wangi..gerenti ramai baca blog kita

ade tu pulak cerita pasal beli baju anak " ari ni baby i pakai baju oshkosh dia nampak kiut " lepas tu duk pose gambar 1000 helai anak dia...kasut nak ..spender anak..

sebenarnya aku nak tayang yang aku banyak duit beli banyak2 baju,..ko ade

rajin ko letak gambar2 bagai kan..siap edit2 gambar ade bunga2..pelangi..burung bagai...kenapa ko x buat je anak i x pakai baju sejak di lahirkan hingga dia telah tunbuh bulu jembutnya...baru lah trill orang nak baca..setakat ko beli baju dua tiga helai lepas tu ko post kat blog sampai berhari2....agak2 orang x muntah ke...

tapi lantak lah kan..ko ade anak kan..kalau akak ade anak akak cam tu gak kot...

tp paling x leh blah..kalau ade yang pose gambar sendiri dengan pose ala2 feeling cute gadis korea walhal rupa ko gadis desa....duk tunjuk kontek lence korea yang sampai nak terbeliak biji mata...duk cerita laki dia best ..laki dia itew laki dia ini...

ko je ke ade laki

laki aku kaya ko ade?

pening2 tau..maaf lah ek..kalau cerita2 yang ala2 feeling2 sendiri tu akak bukak je tp nak baca nak belek2 lama2 blog tu..jgan lah harap...bukan ape...kadang tu..bosan...

korang jgan terasa lak kalau korang buat benda ni...ni ape yang akak rasa..kalau korang rasa best ok je...

akak lari dulu nohhhh!


28 comments:

ikatankasihku said...

bab bulu ketiak tu kelakorlah...

updatela resepi tapir goreng belacan akkkkkaaaakkkkkkkkkkk....conform meletopssss you...

Aya Ariel said...

hahahhahaha..

ko citer lah pasal ko membuta ke..
kang ke bz membuta kat rumah..
we ols pon nak tahuuuu...

hahhahah..

yg gambar peluk laki bini tuh..salah tajuk tu..bukan laki aku kaya ko ade? tapi..bini aku muda ko ade? muahahhahaha

@rep said...

blogger laki tayang body mesti akak suka kannn.. opsss

UyaRayza said...

ble la lepas nie bile dh ada anak nk post entry psal anak..tak payah anak..nnti dh berlaki nk post setiap jam hahaha

Rafidah Farhana said...

YES ! Tembakan mengena. Betul, rimas tgk orang macak dia sorang ada laki.
Akak rajin la update, cerita bangang pun okay gak..hahaha..

fatt said...

ungka pedas dgn serai wangi??

wah mmg dah lama aku carik resepi ni

THE LEKAT LEKIT STORY said...

kelas ko kak senduk! sebijik2 akak point blogger yer... wakakakakaka.

SUCI KUDUS said...

gittew.. tp mek pon suker meroyan pasal laki mek kat blog.. yang terbaru, mek kongsikan TEKNIK PANCUTKAN SUAMI, uols.. berkesan amat.. oh ye.. bacaan suami isteri sajork.. :)

Ct Arina said...

pehhhh mulut ko kakkkkk.. tp saye x update hari2.. jadik saye x terase langsung! huahaha ;D

oops said...

hehehe..lawak la ko kak...
tp kan kak aku pon ade sorang kwn ni mcm la dia je yg berlaki..semua benda nak cerita up je..masak tu masak ni..beli bag tu beli baju ni..(walhal aku penah rasa dia masak...pengsan jap rasanya)..hahhaha...

SAKINAH REDUAN said...

hahaha.... like3.... akak, post la lgi byk2.... lau bosan2 saye leh bce....

asakir said...

haha cam sial entri kali nie... terguling2 bc

Lyana said...

hehehe....mmg terkena la pd sp yg 96jam dok update blog jer..segala tok nenek cucu cicit anak beranak buat..beli..sume nk bgtau...hahahah
i loike ur entry ni...

pstt...ungka msk dgn serai wangi tu..mcm sedap jer bunyi..hahahaha..

hOtMaMa said...

nok, ungka masak serai tu bukan kita masak sama2 last week ke???? motif ko nak citer kt blog??! wakakkakaa

hanjeng kan.. perli mak la asyik citer ciskek tak sudah...


apa2 pun mentibang lauk masak lengkuas uall mmg tak de sapa boleh lawan... terbaeeeekkkkkk... kak nita makan sehingga menjilat ibu jari kaki uols... mampu nak buat gitewww... kikiki

itamrazali said...

ayooo...kalau suka carut2 mari ler dtg blog akak..akak santek taw...*hugs*

Che Ta said...

ingat aku sorang je rasa gitu.. dok la fikir kot aku ni jeles kat depa ke apa.
tapi kau membuktikan yg depa depa itu mmg poyo habih meta! bosang aah nk layan
tp kejap2 aku refresh gak nk tgk apa lagi depa updet haha
- aku yg poyo juga

Anonymous said...

kak senduk citer la percintaan2 akak yg dulu2...mesti 'manis' kan?...ker 'masin'?...orang cantik macam akak mesti ramai berkenan...citer la...ramai nak tau ni...down memory lane katanya...

yatt said...

adoiiaii akak gelak guling baca walaupun saya antara yg letak apa yg saya masak...tp tak kisah la org nak kata pe... hehe terbaekk la kak

Cik Sizu said...

siyes tau, nyampah hubby i camtu hubby camni hahahah

Daria said...

annoying sgt blog gitu...mcm dia sorang je ada laki baik....kan...hehe

cantekk said...

pandai ko kaber kemalasan ko ea kak ;-D

Mikah Lurima said...

setuju sebenonya. thanx kak senduk sbb post benda ni. x de org yg berani sgt nak terus terang mcm kak senduk ni. haha~

m y n a m e i s l o n a said...

hahahaha...ingat aku sorng je rasa mcm tu...rupe nye kak senduk pon sama...annoying kan...

Kyra said...

BIAQ la kak senduk oi..depa nak cerita..bukan dia p tokak pungkok kak senduk pon..

zuradayat said...

org jenama tu mmg ada berlambak. sikit2 update blog. asal dia pie soping, update blog. nk tunjuk yg dia bnyk duit. ko ader? yg plg menyampah bila dia jumpa artis dn bergmbr dgn artis tu. hah siap ko menjela2 dia tulis kt blog dia. peh tu email kat kengkawan suruh tgk blog dia. kalau tk ada respon dr kengkawan, dia call ingatkan suruh baca blog dia. nk bg tahu betapa glamornya dia dpt brgmbr dgn artis. benci betullah!!!!

zaitun @ kak tun said...

macam2 yea..eheh :D

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

agak-agak blog i termasuk dlm kategori ini tak ya???

Anonymous said...

Assalamualaikum

btw saya Mohd Haris pelajar upm, serdang .saya jumpa blog akak from my gf , untuk maklumat kak senduk gf saya setia ngn blog akak , tiap tiap hari dia akan tunggu akak update but now ? dia tak baca dah . bila saya tanya . why ? dia kata entry ni punya pasal .
hahahahahahaha , maybe dia terasa kot akak oit (: sbb dia pun blogger .

Let's SHOPPING Uollss!