ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 7 December 2011

tadaaaaaa..... akak kembali

amboi berdebunya blog akak ni....berkurun x bukak blog ni...secara terang akak cakap akak mmg malas...hahahah...

ari ni tergerak lak nak tulis jap...

dalam akak diam2 x tulis2 blog ni tersedak-sedak akak orang asyik duk nyebut nama akak...senduk..senduk...rupanya2 orang duk cakap akak kat blog du luar sana..gitewww

ko mampu orang cakap ko ajar pakai tudung?... kalau ustazah Qomarijannah.. dia pun x ajar orang pakai tudung ko...

ahad lepas akak duk lah bilik2 surat kabar..akak terjumpa tajuk ni " Syed Ali , azam pitt berpelukan"...eeee sapa ni...korang kenal ker....sape tu... pemain congkak negara ke...


ha ko...MAMPU... Alton John pun x dapat liputan cam ni tau... kelas ko Raja Nurfatimah Mawar... bunga bungaan sangat ko

kenapa diorang berpelukan?....oh gitewww...diorang sejuk ke peluk2 ni....

diorang tu artis lah... dan akak mmg kenal diorang.. sian diorang gosip2 PANAS cam tu..x baik paper ni tau... tutup periuk nasi orang tu...

akak xde lah baca sampai abis sebab akak selalunya kalau bukak paper akak bukak segment sukan, bursa saham and keputusan nombor ekor je.......gitew...x ke ko gila...

ade akak baca dalam tu katanya jiran dia nampak mereka berpegang tangan dalam lif kat rumah diorang...

setahu akak stakat flat 5 tingkat tu ade ke lif?... baru buat ke... PROPA sgt...

setahu akak jiran kawan akak tu mmg rapat ngan diorang..selalu bertegur sapa.. ujung2 jiran mengadu bagai kan...propa wartawan tu tau....


eh mane ada akak duduk ngan dia..akak duduk ngan Seman anak pak wahan yang jual cencalok bawak pokok ketapang yang kat ujung simpang tu lah... pandai2 je korang ni

kalau bab mesra tu akak tak tau..sebab akak jumpe diorang pun kira2 berapa purnama sekali..maklum lah akak kan lebih selebrity dr mereka berdua..so akak lah lagi popular kan... ko mampu mengaku popular...hahahhaah

ape pun akak rasa apa yang tulis kat paper Bpop tu x betul tu...

x baik aibkan orang..satu malaysia baca tu.... buat lah citer lain... macam kenapa muka kak pah makin petola ker.... kenapa Rohana jalil buat muka mirip Jalil hamid ker... sapa artis suam2 kuku bangang bersanding sorang kerana takut laki di kenali ke...lagi bagus....

bangang sangat bersanding sorang kat pelamin sebab laki VVIP katanya... kalau dah gila mmg macam2 tau... sapa aitis tu ?... nor shela?..sapa tu... aku rasa ACAPAN lagi dikenali dr dia..feeling lah pompuan tu...sedehhh...

ape pun wartawan kat luar sana..kalau lakukan akbar pun x yah lah buat melampau2... orang tu ada mak bapak cik kak oi... sedara mara duk tanya... ko nak tolong jawab ker....

kepada dua artis yang digosipkan tu sabar je lah yer... ada hikmah tu... " ibarat gosip Tushie di akhbar x sempat nak tarik napas orang dah lupa"... masalhnya korang kenal ke sapa tushie?... hahah ibaratnya cam tu lah..paham!....x lama orang lupa lah tu...

so kena lah sabar...tu baru BPOP kalau MELODI yang buat cerita tu... alamatnya ..bungkus kain baju pi kenya jer...xde orang kenal...

akak harap kepada artis yang di gosipkan tu..sabar yer..banyakkan doa... sesungguhnya orang yang teranaiya dan beriman pasti doanya di dengari allah...

beriman ke masalahnya....

ok uollss akak cau dulu... nanti akak tulis lagi yer.... cau cin cauuuuuu

71 comments:

Anonymous said...

cian...yg elok2 kne gossip.. *oupss

Anonymous said...

hahaha...kak senduk wat comeback! suker la!...

lianna lil boogie said...

haha. kak senduk ni, tiba2 buat peribahasa Tushie pulak.. haha

Miss Layaleya said...

yeayyyyyyy!!! welcome back!! welcome home!! dh lama tggu update..

hahhahahahaahaha.. entry ni mmg kelakau!!

Cikgu Fikri said...

HAHAAHAHHAHHAH..
welcome back!!!! :)

✿ pink velvet ✿ said...

lamanyer kak senduk menyepi, rindu tau! hehehe~

rara pinkmafia said...

welcome back hakakkkkkkk!

Eri-chan said...

2 bulan ok tak update. boleh berlipas blog ni ok.

teacher anis said...

yeaaaa,kak senduk kembali...macam2 wartawan ni kan kak senduk..

Anonymous said...

Ujung2 kanzzz

Rafhani said...

Bestnya blog ni berupdate akhirnya!!

Anonymous said...

haha. SENDUK KEMBALI!! sempat lagik menghanjing TUSHIE yekk..sape tushie tu? goooooogllleeeee! haha

hakimi ~ warna warni kehidupan said...

finally kak senduk menaip blk...
x sesia kutukan & maki hamun dr peminat setia...
hotmama yg pregnant pon mampu hapdet blog smpai la meletop...

welcome bek kak senduk...

Tara Asrar said...

rindu kak senduk you! hikhik :DD

Sharifah Nadia Al-Idrus said...

akhirnye hapdet jugekkkk........kih3......

nani said...

welcome back kak Senduk.. klazzz ko nye blog.. :)

MaryaYusof said...

Hapdate jgk ko senduk! lama betul aku tunggu! Welcome back!

shandye. said...

sumpah taste kat syed ali tuh.

hahaha...

=)

Cik Siti said...

ya ampunn lamanya ko nak updet blog sendukk...ko jangan malas-malas nanti makin gajah hoccey LOL

Anonymous said...

yg komen dalam ni pun satu...bukan komen post kak senduk tapi komen kekerapan kak senduk hapdet...hahaha...umah dorg ada lift bawah tanah kot...ko x nampak tu kak...x caya tanya tanya baby bee...dia jugak duduk ngan Seman anak pak wahan yang jual cencalok bawak pokok ketapang yang kat ujung simpang tu lah...hahahaha...wartawan pun ngok...nak buat citer biar la betul2 isi dia...

cantekk said...

adoi la...pemain congkak negara?? =D hahaha...bole ni sajes utk sukan sea

alialisa kreatif said...

i miss u kak sendukkk

Cik Liza said...

Kak sendukkk..... i miss u...

mummyizz said...

rindu kak sendk..teruskan berkarya ^_*

fatin the zoolu said...

yes! kak senduk dah kembali! hahaha..tolongggggg la rajin2 kak senduk wat blog yer..boring xde bende nk bace dah ni...dok ulang2 tgk pasal post tudung tu jer..LOL!

Munah said...

Nasib baik dorang tak gossip kan ko senduk!

"Senduk nafi bercinta dengan Aaron Aziz (bkn nama sebenar)"

Gossip minggu ini..sure laku paper!Hahaha

Haizi Fauzana said...

oi oi oi! Kak Senduk!
kau nak pegi mane tu???
Balik sini cepat!
Update lagi blog ko ni..
Mak aku pon komplen kat aku, apesal ko tak update blog..
Nasib baik dah update.
Dah! Dok diam-diam kat situ.
2 jam lagi, buat lagi satu entry tau!

F.A.R.A.H. deeb said...

wahh lamanya ilang sendukkuuuu!

Anonymous said...

syed ali tu mmg gay pun sendukk.. saja je ko nak coverina kan nokss.. syed tu dulu mak nyah skg tukar jadi gay plak lepas jadi pelakon.. semua tu nak coverina kat peminat.. kosa aku jantan2 jadian ni x nak ngaku plak

Anonymous said...

hahahahhahahaa nak mati aku tegelak tengok gambo senduk gan syed ali pose2 pondan.. sah2 syed tu mat gay ko plak senduk peha jantan habis kalah peha watson nyambek.. hahahhaa hanjeng sgt gambar tu scary gila posing ko senduk mcm setan!!!!

Aku intan yann brand said...

kak senduk mmg dasatttttt maha kaya hebat

iNtaN said...

kak senduk..welcome back!!!

ashadi said...

balik jugak ko ye senduk....dok hari2 aku meroyan baca blog ko tak hupdate2..ni baru hupdate...tp tq laa buat aku gelak tak bunyik hari nie.....~!

Anonymous said...

akak senduk kembali!!!!!

asyrafsuleiman said...

kak senduk akhirnyer ko kembali ke pangkal jalan.. lelame bebenor ko menghilang.. bertapa kat gunung everest ke?? :P ape2porn kak senduk dah kembali!! muehehe.. update2 ler slalu kak sendookk hoi3!! wasalam! :))

Anonymous said...

kak sendukkk nasib baik aku tak jadi komen pasal ko kat forum Cari tu...rasa2 mcm nak komen dalam thread tu psl ko tapi tak sedap ati..betul instinct aku.kalo tak nama aku pun kene diprintscreen sama kat sini..wahahahha

tushee aku kenal dulu itam manis skang muka dia omaigod...tatau bape banyak dah suntik sampai berubah 99% muka dia..at least rohana jalil aku boleh cam lagi..wawawa

Itri Zabidi said...

rindu kat kaw akak senduk weh

aMirul said...

peribahasa tushee tu mmg best..lawak siot.

Mrs Sufatiha Infinity said...

tushie tu sape??? artis hollywood ke bollywood me mollywood ke atau malaywood...hahahahah rindu kat blog kak senduk....

Oh Cilla. said...

Akak kesian saya femes skejap nama saya Noorshela, hehe.

Oh Cilla. said...

Senduk tolong lah update selalu, sgt menyukaimu post hanjeng drmu. Tak payah nak control2 cun bajet hi end diva bkas tunang kerol penjaga golf Kenya dalam blog tp tetap meletops u ols.

Anonymous said...

Bgos senduk.wlupun lama tak hapdet,tulisan ko msh tajam mcm slalu.the best part is 'pompuan gler sanding sesorng tu'.. Dhla mcm org giler pgg replika umah kunun2 nk ksitau umah dier hrga 5 juta.kesian btol ngn org cmtu.huhu....

razzlina said...

yay kak senduk is back!!!! tapi tak puas la...entri pendek sangat, cercaan pun kurang, ai mcm tak sempat klimaks jahhh hahaha

ai wan morrrrrrrrrrrrrrrrr!

razzlina said...

yay kak senduk is back!!!! tapi tak puas la...entri pendek sangat, cercaan pun kurang, ai mcm tak sempat klimaks jahhh hahaha

ai wan morrrrrrrrrrrrrrrrr!

Anonymous said...

wekkkkkkkkkkkk...kak senduk ni nakal la...

Yatt S. said...

"beriman ke masalahnya"

adoii. lawak la Kak Senduk. hahaha.

Kak Senduk tolong lah jangan berhibernasi lama sangat. penat tunggu update tau.

Farah Alisya said...

Kelassss kau nduk...rase cam nak lesbi jew...auwww..

Anonymous said...

Itu baru Tushie,klu Wohnen? Kihkihkih
Rohana Jalil? Memang tak hengat dia buat muka. Ala2 Jarah Ku Jais. Ngeeeeeeee

Anonymous said...

makan hati nurkhamadhia taw !

Anonymous said...

kak senduk buat review ombak rindu please :D :D

onie said...

tudiaaaa,kak senduk kita muncul dah,hehe.... media memang,nak cari duit lebih gitu la cerita dia buat...trolololololo betul

mekjangok said...

salam perkenalan kak senduk..ayat x leh blah arr...best!!

Anonymous said...

sian delohh..yang tukang gosip pun bukan cantik sangat..gemok gedempol @ mawar...

Anonymous said...

err senduk.. mmg ada arr flat 5 tingkat yg ada lif.. tapi mahai sket arr rege + maintenance dari yg xde lif.

mayangsayang said...

salam kenal kak senduk.. terus terminat kat kak senduk dah jadi cam addicted plak.. kak sendok jemput usha2 blog saya plak ekk ...

fathen yaya said...

hai kak senduk..rindu melampau dah nak baca cercaan akak ni..

"ok uollss akak cau dulu... nanti akak tulis lagi yer.... cau cin cauuuuuu"<-----------ni agaknye bulan 3 tahun depan ke canne ni?


sekian, tenkiu...

Not Lucy said...

haih kak senduk! pemalas sgt kau kan? baru ni nak up entry!

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Kesiannya pada diorang.. tak baik betul wartawan tu.. buat le cerita yg berpekdah sikit.. tak gitew kak senduk hehe

Anonymous said...

Sy dok apartment servis kat Shah Alam. N apartment sy 5 tingkat tmasok gnd floor n ade lift. Syed Ali/Azam tu dok kwsn apartment sy kot :-p

CAYANG ALIN said...

Biaser la kak senduk..nak lariskan paper dorang kan..harusss ada gosip bodoh cam ni..

CAYANG ALIN said...

Biaser la kak senduk..nak lariskan paper dorang kan..harusss ada gosip bodoh cam ni..

Anonymous said...

BraVO kak senduk.. bab Acapan lagi glemer tuh aku stuju sangat.. Kak Senduk kalo ader kolum kat suratkabor tabloid konpem meletopsss u ollsss...

Anonymous said...

uolss...iols kenal tushie tau..masih terbayang bayang wajah tushie dengan rambut dia. pengsan bila ada yang muda muda kat sini mengaku kenal tushie..propah sangat.

love akak! said...

kak senduk i lap u verey much! muka akak cm tiz zaqyah laaa...

Anonymous said...

hakakkkkkkkk..... rinduuuuuu....wawawawa...tetiba =) aper pun wish the best for ur life.... anyway welcome back sis....

~~amikuzako~

Anonymous said...

Tushee pelamin anganku musnah kann!

mizzmeow said...

pelangin anganku musnah tu azie la..muahahahahah

Hafifi Borhan El Said said...

opsss

Elle Who? said...

Hei kak sendok! ko neh da mati ke tak reti2 nak hapdate?? menci ko nyahhh!!!!

Anonymous said...

Tushie! Ingat game show dia kat TV1 dulu2!

Anonymous said...

kak senduk buat la botox kat pipi tu kasi montox...mampoooo??

Let's SHOPPING Uollss!