ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 23 December 2011

hey uollsss

korang hanjeng sangat kan cerca akak bagai nak gila seba akak x update kan..hanjenglina jolie sgt mulut korang..sah kecik2 mak korang x bedong mulut korang kan....



sbnrnya akak baru je balik bercuti dr langkawi...berjalan2 dengan kak bed...habiskan duit yang sikit ni....



sebelum pi becuti tu sempat lah akak terjah ombak rindu sedas..nak gak tau best sangat ke citer tu...katanya mat rock pun leh leleh air mata...pondan sgt nangis2 kan...feeling...



sapa kata maya karin sexy....kak limah berganda sexy ..tp x pernah tercalon heroin sexy malaya..klass ko kak limah...

sampaikan makcik2 duk dalam gunung pun turun town demi nak tengok ombak rindu..makcik2 duk ada kelas mengaji malam sanggup cancel demi nak tengok keseksian aaron aziz dalam ombak rindu...ko mampu..


ko bayangkan lah aku yang jadi maya karin tu..mau adigan lucah klass A yang aku lakonkan...

ujung2 aku pun nangis gak tengok citer tu....ok lah citer tu..akak terus feeling akak jadi izah...leh peluk2 aaron aziz..ko mampu...yang penting peluk2 ghairah gitew..

bak kata maya karin bila di interview "apa pendapat maya tentang melakonkan adegan ghairah dalam ombak rindu?"...then maya karin jawab " alhamdullilah saya lakukan dengan baik"...ko mampu...jawab alhamdulilah....akak sujud bangun sujud bangun kat ko maya...

begitu juga watak azizah mahzan yang gampang itew..menjadi dia jadi datin gampang..tabik akak..lakonan dia buat kita jijik kat dia sebab dia jahat sangat..kalau ikut dalam novel ..watak datin tu leih gampang lagi...mungkin azizah mahzan dapat pun tahap gampang lite2 je kot..

tapi apa pun mmg dia bagus belakon...sapa yang x pi lagi tengok tu..pi lah terjah kedai2 cd berdekatan...kalau dah habis..ko cakar tuan kedai tu bagi dia kuar kan stok2 simpanan dia...x pon ko suruh je sapa yang dah tengok tu..belakon untuk ko..

sorry jadi akak dah kusta..nanti tulis lagi ek...muahhhhhhhh

39 comments:

tasya idris said...

"sampaikan makcik2 duk dalam gunung pun turun town demi nak tengok ombak rindu..makcik2 duk ada kelas mengaji malam sanggup cancel demi nak tengok keseksian aaron aziz dalam ombak rindu..." suke ayat ni.. even sy dok putrajaya, bini2 org keje kerajaan yg dh brpuluh tahun xtgk wayang, sanggup g trun wayang, semate2 nk tgk cite ni.. sibuk sgt ngn aron aziz.. huhu

Cik Eka said...

hahaha....eka sendiri pun tak tengok..tak tau napa tak pegi2 tengok.. :p

lawka ah kak senduk

miss nona said...

kak senduk, lawaknyaaaaaa!!! welcome back!!

onie said...

kak sendukkkkkkk,menghabiskan duit yang sikit ye?walahhhhhh! haha.... huyoooo,jawapan maya karin tu,alhamdulillah saya lakukan dengan baik, lawak oh retis ni, bismillahirahmanirahim kat mana-mana majlis pon pakaian seksi,kalah k-pop *tetiba k-pop*

fatt said...

alhamdulillah....hihihi

BudakNakal said...

Well well come back cik intan payung mahkota cincin baty delima senduk..... hehehe... penat ketuk pintu blog ni... seb baek da buka...

Nk tmbh sket pasal mvie nie.. mmg best... penay cover kejantanan nk bg jgn nangis... tp tetap ngalir gak (cover gegila dpn kgkawan... krg kantoi plak kegayan ambo)... plg x blh blah kalo penonton yg tgok tu sedih esak2 pn da ok r... tp siap memeleh hingus plg r menjijikn... siap blh dengar ruan punya hingus sedut dlm2 sok sek sok sek... membantotkn feeling2 aku nk layan nanges... seyes... geli... satu panggong dengar ko sedut jah oi... sib baik gelap... xnmpk tuan pnya badan.. skali rupa n body mantop tp jah oiii... hingus melelh... hahahaha.. noktah (itu je citer nyer.. mukadimah jr lebih hehehehe?

Fasha Sundal said...

Ayoo..kak send hapdate lagik..i suke sangat uoll..pasal ombak rindu tu...yg paling i suka aaron aziz jek...haha..yg lain tu hanj sangat...

kak senduk skrg dah taknak hapdate gambar2 dia..sbb kak send terkezut khann...ko fofular skrg noxs...sumer blogger ckp pasal ko skrg...

trafik pon banyak masuk kan..kak senduk bleh buat duit tau..letak je link affiliate kat sini...konpem masyukkk...

selalulah hapdate kak send...kipidap n i lab biu....motip ?

MaryaYusof said...

Uwwaaaa! xdpt nak tgk ombak rindu... rs nak balik msia skrg jgk... senduk, ko blakon utk aku boleh x??!

Razman Kamarudin said...

"bak kata maya karin bila di interview "apa pendapat maya tentang melakonkan adegan ghairah dalam ombak rindu?"...then maya karin jawab " alhamdullilah saya lakukan dengan baik"...ko mampu...jawab alhamdulilah....akak sujud bangun sujud bangun kat ko maya..."

ayat ni mmg xleh belah... syabas... kah3 pengsan jap

Muhammad 'Afif b Khalin said...

haha..sundal bolong tol ka senduk ni. mulot boleh tahan ei. mulot ngn kaki, sama busuk.hahaha

razzlina said...

ai lom tengok lagi pilem ombok rendu renda neh...tapi ahkak senduk telah membangkitkan ghairah dan berahi di dada ai...owh bagimana harus ai melampiaskan napsu ini....*sigh*....

Cik Oda Gelang said...

saya malas nk tgk ombak rindu sbb geli dgn adegan2 mcm tu..pfftt.

Anonymous said...

Lisa belakon mcm kayu.tk seswaila lisa pegang watak gedik cmtu.maya n aaron mmg best giler!

Anonymous said...

mana boleh cakap sujud selain dekat Allah..takuit jadi syirik-serbanistar

IdaShazana said...

tak sempat tengok....pegi qiamullail

Anonymous said...

hanjeng la ko kak sendok... macam babi sangat khennn ko panggil nek jijah gampang... hahahh.... awasss ko senduk.... nk rasa jolokan negro!

ahazeman said...

janji boleh duit... huh murahan tul.. lak penonton wayang .. gersang kut.. yerla bini2 semua buruk2 tak lawa kut perlukan Audio visual aid bagi teransang hahahahahah

Aleeya (Yaya) said...

ape barang carik cd kakak oi...ai download je muvie2 neh...belambak2 cite melayu, omputeh, indostan, tamil,semua hadoo hehehe

Anonymous said...

Kak senduk rajin2la update blog kay..frust nox ble buka asik bsawang je..hanj tol..

tujuhhariseminggu said...

alhamdulillah... *feeling2 izah... :)

alinrose said...

yea akhirnye update gak..hye kak senduk...

Anonymous said...

Kak Senduk, adakah ini disebabkan akak?

http://amekaw.com/2011/12/maya-karin-terkejut-baca-laporan-blog/

klau btol,
habis ko kak..
masuk metro...

Anonymous said...

Eh sorry kak,bkn akak kot..sbb trikh kt blog tu tulis 9 dis.. kt blog akak ni plak 23 dis..sorry kak..
jgn cerca aku suda..
larikkkkkkkk

cantekk said...

rindu la kak senduk...

aku pon tak tgk lagi ombak rindu..kak, ko da tgk kan, ko tlg lakonkan balik la ea, wayang da takde ni.. =D

Anonymous said...

Yang penting izzah nak bagi nama anak lelaki dia isam (gaya jawa sikit plss...)...meleleh konon...masa nak abis tu gelak macam org gilerr x hingat...isam isam...ahaks...

pengkid said...

hadoiiii kak sendukkk,tersembur kopi jantan aku..hahahha..klaka giler!!

Hafifi Borhan El Said said...

ko mampu...jawab alhamdulilah....akak sujud bangun sujud bangun kat ko maya...
means wwhat???? xplain it? sarcastic? o what??

laskar pelangi said...

mmg menangis habis lah layan ombak rndu....malu nokssss nangis nangis dalam wayang..haha

syafiq zullkiffle said...

kannn kak senduk.. saya jarang tengok cite melayu kat wayang.. merafak sembah hormat kpada penulis novel.. ombak rindu sangat best!! nanges tak hengat..

Anonymous said...

kak senduk ko mmg eletop nok buat ayat2 baru pitam sujud pitam sujud

Anonymous said...

Senduk.. pelir ko stim tak tengok maya bekembang?

Anonymous said...

Senduk.. pelir ko stim tak tengok hantu kak limah mandi?

Anonymous said...

Senduk.. pelir ko stim tak tengok aron aziz separuh bogel? of couse la yg ni bukan stakat pelir ko je stim.. jubor2 ko pun mengemut2 kan.. siap bunyi2 lagi jubor ko bernafas kencang!!!

Irwan Zul said...

ha..ha giler gampang downn..tersenyum sorang aku....

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

tabik dgn lakonan aaron... =)

Mrs L0lla said...

Hahahaha..klakar la kak senduk...hupdate la lagi..ilang stress baca bl0g akk nih!!!

Mikah Lurima said...

bodohlah kak senduk ni!!! penat tau org ketawa. LOL!!! mampu ke bangun sujud bangun sujud tu? keji tau!!! hahahahahahahahaha~ adeh... mengah!

jahajahatable said...

jari lah kakak....

Hazman halid said...

Sujud pada allah.. babi punya pondan

Let's SHOPPING Uollss!