ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 10 February 2012

Dasar biadap....

Korang tengok x rancangan on air kat astro tu. Akak rasa pompuan mulut itik tu kalau akak dapat lepuk mulut dia dengan selipar jamban mmg sedap.


Dulu akak suka tengok si gendang suria tu kat tv3. Antara personaliti tv3 yg bagus. Muka comel. Bekas Laki dia yang baca berita sukan tu kannnn


Tapi sejak meng-itek kan dirinya dan feeling chantek ni. ..trus mulut cam hanj... Woof woof


Korang tengok x dia keji sorang peserta lelaki yang belum start audition lagi dh disuruh kuar. Si itek tu kata lelaki x hensem dan kalau lelaki tu dalam tv xde orang nak tengok. And satu lagi ade sorang pompuan gemok nak ujibakat then dia suruh balik. Siap cakap kalau dah chantek kurus pinggang ramping baru dtg audition.


Betina itek ni mmg biadap yer.


Ko kalau nak reject audition jangan lah biadap. Kalau ko rasa ko chantek sangat kenapa ko pi itekkan bibir ko tu. Sah sah ko rasa ko x chantek sbb tu ko suntik bibir ko kan...


Biase lah org kalau dh chantek sikit kannnn. X sedar dulu berkerak muka desa...bila putih sikit buat bibir itek skit trus feeling bibir Fumakila Fairy kannn.


Apa lah kannnn.... Kalau Ko tu ada adap...ko nak suntik bibir, ketiak, panjangkan dagu...suntik hidong...lebarkan hidung...sikit orang x kisah....betul x kak pahhhh....


Ni buat mulut itek tetiba nak kata orang lain x chantek...hakkksssss tuiiiiii


Dasar sengal ubi.....


Published with Blogger-droid v2.0.4

59 comments:

Godric Minho said...

betol2 saya setuju...hari tue tengok iklan pown dah rasa menyampah dia cakap "saya rasa keadik adikkan awak tue terlalu tebal " habis tue aznil tue tak hadik hadik ? -,- pompuan mulut itik btoi !

Ah Win said...

td petang say tgk kat asterok 104..nesal x sudah..chuih...chuih...

~mlm ni ngigau jumpa gendang itik jadi-jadian

♛☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼♛ said...

bwahahaha.. mulut itik tu comey sgt kot bagi dia... itu pasal dia sesedap pussy je kutuk orang lain.. upsss... lebey dah aku komen ni...... mahappp la kak... aku nyampah tgk muka dia ni...

onie said...

macam tula orang lupa diri kan,huhu

Cik Rara said...

AMBOI MENGAMUK SAKAN KAU ! HAHAHA

NenetPenne (NP) said...

baru tau ke dia ni biadap?

Schubert Serenade said...

ramai dah org yg mengadu pasal judges on air yg biadap...apelah salahnye critic elok2..kritikan membina tu kan bagus, bukan critic yang menjatuhkan semangat org lain..semoga mereka yang pergi ujibakat menjadi tabah..dan semoga Allah beri mereka yg mengkritik tu petunjuk..:)

hOtMaMa said...

aiyooo.. mak tak tengok rancangan tu.. maklum la.. mak kan mesken, mana mampu nak masukkan asterok kt rumah... patot la ramai yg mencaci gendang matahari itew dipesbuk..

lovelywa said...

sy pun baru nengok ptg tadik..menyampah gak la tgk si dang tuh..cam dia bagus sgt nk mengkritik orang..tak sesuweii..

FatihaNur said...

cr elok2 cantik..trs jadik huduh...++ ngan peel cam sial...down market ler minah tu...

Kifli Mally said...

ayat ni yang tak boleh blah gak

keadek adekkan awak terlalu tebal haha,

awk perlu kurangkan berat badan nanti kalau badan dah mcm pinggang kerengga datang balik audition bukan kat KL tapi kat JB haha :)

panas hati uols tngok...

cantekk said...

tak tgk la kak.. aku tgk kelibat dia je iklan odsen tu kt tb,,seram nk jgk buat mulut itik..org lain mulut itik mmg da necerel kita terima.. tp ni??? yuckk

Anonymous said...

bodo la kan....muke x hensem ape salahnye...bukan dia mintk muke cam tuh pun.....kalu bakat ader...on je la kan.....mcm la pengacara yg ader ari ni hensem n lawa2 ngat...taraf pelacur...gay seme ader...suhaimi tu kurus kerrr.......zakiah anas siap tuala2 lg...perangai cam pelacur...

malay ruff said...

rumors said mulut itik tu lesbo....

penpencil said...

len kali ckp kat die bia pun sy gemok ke adik2 mcm pakcik nail tu ke yg pentg gigi i xkuning mcm u jah oiii...jijik i tgk..

mizzkechique said...

ckp men hembus je.. xfkr org lain.. pehtu xsedar diri.. demmit

IdaShazana said...

1st time tgk iklan cerita tu...rasa mcm dang suria tpi kenapa rupa sungguh pelik. rupenye cucuk yek.
sungguh kurang maruahnya

ZaroL said...

aah kak senduk oii..geram plak tgk bila update status yg xperlu nk di like like pun diorang like. nek menyampah pulok, rasa nak test je cara kak senduk. jerit kuat2 depan muka dorang, cakap...LIKEEEEE !! hahahaha

ShirVen said...

mmg itik hangus tui gendang tu!!! but smakin ari aku rs realiti shw cam mkin truk judges nya. mentang2 di bagi peluang jd judge, rs diri dh hebat lah tu. lgipun dh peadap tgk realiti shw ni, byk yg ngarut dari mengilhamkan, mengembangkan minda. mostly are booolllsssit!!!!

Peah Glemer said...

ahh aku benci pompuan ni kak senduk, serius!

bLaCk Roses said...

bagi aku si juru pun jgn mulut cam hanjjjjj kan.....tp si yg dtg uji bakat tu harus lah berpakaian menarik, tudung tu bia lilit chantik mantik, ni dtg pakai sandle...kan dh ckp "perwatakan menarik, berpesonaliti, fasih berbahasa melayu n inggeris...yg pompuan tu dtg mekap lah sikit....nak masuk tv kan?? ujubakat pun masuk tv wat gelak org jer.....camno? so mn2 muka yg org kebanyakkan mcm haku nehh...diam2 je xpyh pg ujibakat sbb mmg xberbakat...klu nak cuba nasib...cuba kat bidang lain.....

Anonymous said...

Salam Kak Send....

ini ada cadangan..apa kata Kak Send p Odition itteww..dragon sechantekk Miss Unviverse 2012...Kak Send p r try test once dh lepas nk masuk jumpa Dangdung Suria ittew..Kak Send prepare ler ngan ayat power utk mematahkan hujah2 dia...bg dia sentap n sedo diri skit...amcm nokss..ok x idea..
Kak Send petirr halilintar skitt jurii itteww



yang benar
Dang Senja bt Kuntum Bakawali..

nettyz joey said...

menghina ciptaan ALLAH.. abs pengacara yg ade skg ni kuros2 ke?? muzidul tu kuros kee????

mohdshahrizalramli said...

harus pompuan itek tu kena cerca

Mikah Lurima said...

I tengok! SETUJU dgn kak senduk! Tak eloklah cakap macam tu kat orang. Tak kisahlah kalau dunia penyiaran tu kejam sekalipun dia tak layak & tak patut cakap macam tu. Macamlah dia cantik sangatkan. Tak perlulah nak kejam sama dgn orang lain menghina kejadian Allah SWT. Perasan jugak bibir dia tu... Wallahu'alam. Tak tahulah... tak pasal Kak Pah kena lak. lol!

Anonymous said...

very kiamak natasya effa dang suria itew..
mencerca sesama manusia..
harus direjam.....

Alkisah said...

memang patut pakcik kat jb tu g serang juri.. diorang tak patut gelak/perli macam tu..

kalau rancangan tu tak nak orang yang gemuk/hodoh sila buat stage by stage sebelum diorang diaudition. Tulis kat syarat2 audition yang korang nak yang slim, berat sekian sekian, laki muka jambu, perempuan muka boleh jual.

Alkisah bagi cth seperti Letak syarat2 audition macam:
1st stage check berat
2nd stage check rupa paras

then 3rd stage baru g audition dengan 3 juri dan buat recording.

Alkisah rasa bibir Kilafairy lebih cun/seksi dari Dang Suria..

Cik Firus said...

hai..jom baca entry menarik kat sini http://yanaalias.blogspot.com/2012/02/bio-rejuv.html & http://yanaalias.blogspot.com/2012/02/slim-diet-2.html

adek.senyum said...

manusia bila da di ulit megah megah , memang begitu la jadi nya peahh...

RUBY said...

betul kakak...saya sokong...dia cerca semua orang..mcm dia miss world sgt...walhal...banyak dosa dia kan..dok keji keji org...apa pun kakak...layarilah blog baju saya....

ladybeefashion@blogspot.com

adeqmas90 said...

wahhh..kelasss lar kak senduk..stuju sgt hokeh...

Sue_Echan said...

hahaha..stuju sesangat....

MissyEmma said...

feeling chanteq lettew..

jahajahatable said...

kak senduk sendukkan aje mulut itik tu bio lepor....

Anonymous said...

kalo aku jadi juri aku nak cerca ko senduk camni..."hei pondan ko ingat ko miss world nak jadi pengacara, muka macam kerbau, badan macam gajah liar, kulit hitam metalik, rambut cam bulu pantat ada hati nak jadi pengacara.. yg penting suara ko tu!!! sampai brp episod ko boleh kepit nok.. lama2 keluar gak sora babi jantan ko tu... huhhh ada hati nak datang audition.. aku nasihatkan ko ko g ikea ko cari cermin yg murah2 pun dah cukup ko tampal je kat dalam bilik ko tengok sdr camana rupa ko pastu ko tanya mak ko cantik ke ko sial!!!!.. lepas tu ko datang balik jupa akak tapi bukan kat kl tapi kat London... masa tu akak nak tengok ko persis Miss World!!!" tudiaaa ayat akak cerca ko senduk kalo ko h audition.. boleh?

Putri Atiqah said...

kalau dah glemer, mulut kene la biadap. baru rare. sorry kak senduk *tunduk

Anonymous said...

kalau kak senduk nak tau, dang suria tu asalnya adalah seorang secretary di salah sebuah bank saudagar di KL di pertengahan tahun 90an, bekas lulusan ITM Jln Othman, PJ, ada scandal ngan penyanyi Awie sebelum awie bercinta ngan erra fazira..hmmmm...tak sangka eh jadi mcm ni dia skrg!!

Anonymous said...

hahahhaa babi betul si Anon tu cerca Senduk masa audition hahahah mek suka.. mek sukaaaa

Anonymous said...

sebenarnye dang suria tu burok je...muke penuh kawah bulan...makeup je tebal...xpecaye g la tgok dekat2..if aku yg kene hanjjing tu mmg aku hanjing die balik...aku ckp kat die "aku dtg kat sini bukan nak uji bakat...nak ketawekan kehodohan muke kau je!"..hahhaha..tak lame lg mesti perot dang suria tu busung kene santau...percayalah..

Hanih Borhan said...

Tak pernah suka pun dia. Tapi, lepas tengok On Air tu jadi benci...

shuweet said...

betul betul betul..mulut die tu lagi la cam flipper je...benci aku nengok....kehjiiii

MAHSYUR said...

hai kak senduk...tak nak cucuk mulut jugak ke...? Keless...teringin sangat nak tengok kau bermulut itek gitu...

Anonymous said...

brapa rmi pengacara laki yg hensem kt tv3 tu, dn berapa rmi pompuan pinggang kerengga? bole bilang dgn jari

errr abg maizidul tu hansem ker?????

Anonymous said...

senduk, aku setuju sgt dgn cadangan si dang senja tu.. mmg layaknye ko je yg gi audition tu. kalo mulut si sunshine tu tahap gaban capoi, ko kan maharani pemakian, sure ko byk idea nak make her eat her own words kan!!!

Anonymous said...

saya sokong sangat dgn alkisah tu. terms and conditions kata warganegara malaysia, berpewatakan menarik. dah orang2 yang pergi ni sah2 confirm dia rasa dia boleh. ko screen test je la.

ada dorang kata nak badan mcm eva mendes? muka mcm claudia schiffer. takde kan?

len kali suh mereka cakap. NAK KURUS, NAK HANDSOME/CANTIK macam dang suria / aznil / suhaimi. SETTLE

Mr Has said...

kak senduk, mcm mana nak contact kak senduk yeh kalau nak suruh kak senduk buat promo pasal movie baru lah katanya kat blog kak senduk.. ada contact ke nak bincang? my email is hasbidin@maverick-media.tv

POSH76 said...

hover pompuan ni!!

sW33tdARLiNG said...

ehhh muka dia skang sangat pelestik lewww... agaknya kalau letak muka kak senduk yg dah mekap cencantik dgn muka dia, lagi laku muka kak senduk.. pelestik sgt muka dia skang nak banding dedulu...

Dak Dekan=D said...

ha..betul2..dulu2 suke tgo dia..cam baik je.. tp bile tgok on air hari..pergh..mmg bersuria lah mulut dia. xsuke.

Anonymous said...

Kak senduk, nak ngadu ni, kat HotFM ada DJ fonen guna nama senduk, coba akak pegi dengar, mana aci!!!
saya tak pueh ati ni!

-(Ajiman)

Anonymous said...

orang dah perasan diri dia cantik antara yg cantik..begitulah..
tuhan nak tarik bile2 bukan dia taw..hoho

Anonymous said...

ahkak senduk...bila lah mau hapdet....

rindu betul nak baca ahkak punye story..huhuh...

hazab benau dh blog ni mane tuanpunye blog pegi ntah...adoii..

kak senduk,sila hapdet ok...hee

guguga said...

kak senduk buat lagi....
lepas ni nak hupdate 4 bulan sekali ke...?
Dah sebulan dah ni...Tak larat nak tengok muka mulut itek tu...

Kak senduk, Kak senduk,Kak senduk,Kak senduk,Kak senduk hupdate la....

abu bakar atan said...

wei senduk.. bila nak hapdet haa?
sebab ko x update laa ada kabar angin pasang kata ko dah meninggal..betul ker ko dah meninggal neh? isk..isk

Naikjeep said...

senduk!!! Blog ko neh da brsawang tarantula...hapdate ler....kasi story best2 sket!

Anonymous said...

Btol tu kak senduks.. tenguk mulut dia mengalahkan anita sarawak muncungnya. dah la gigi dia kuning berkarat, dia ingat muka dia chantek sgt tu. sekali pandang muka dia macam tenuk nak beranak je. siyal punyab gendang tenuk ni.

cici tembikai said...

pompuan tu bukannya cantik -,-'' and ala yang dah lama dlm tv mmg akan jadi cantik, duit dha banyak ;D dengan duit semua boleh =)

Anonymous said...

Dang Suria.. "ko takyahla nak kutuk org lebih2, muka ko pun tetap buruk n kampung wpun dah conteng dgn make-up 10kg.. dahla muka buruk, gi suntik buat mulut itik plak.. bertambah celaka mulut ko kan.. cerminlah diri sendiri dulu.. nampak langsung tak profesional ko jd juri, annoying.. ko ingat ko J-Lo yg jd Juri American Idol ke?? beranganlah ko nih!! org lain jauh lebih lawa dari ko pun takdelah nak berlagak mcm ko!!! you are one pathetic loser!!".

(`V`)..NIA..(`V`) said...

sokong sgt kak senduk.. mcm santekkk sgt je... kalu sy mmg sy sembur dhhh bg malu sikit kt tv.. :D

Let's SHOPPING Uollss!