ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 22 March 2012

ko kenapa noks x pakai baju

Gila babi lama betul x hapdate.... kat fesbok dah duk memekak dah bila nak hapdate bila nak hapdate... suka lah bila akak nak update....kannnnn


Kalau cakap pasal fesbok mmg x sudah2 kan...kadang2 mmg enoying kalau terpandang post2 yang sengal ubi bagaikan..yang suka mengelike apa saja yang orang post pun banyak....dah xde keje mmg cam tu...


Yg pelik post orang mampus pun like.... bangang sgt...


Ari ni akak bukan nak cite pasal like mengelike. Tp pasal manusia yang suka upload gambar dan suka check in x sudah2..


Ok first.... suka lah sgt post gambar x pakai baju x sudah2.... kalau badan ko ada six pack bagai teliur lah kan... ni badan ko sedang2 aje... siap lah tulis kat gambar tu..." budak comot".. gambar tu siap x pakai baju n buat lah gaya muka kiut konon nya....


Halooo ko x kiut yer tp ko monyet... gay sgt.. gayboy je yang x sudah2 nak pose gambar x pakai baju... yer lah nak bg gayboi2  di luar sana meleleh air lir bagai lah konon... kalau nak ikut berapa banyak yang like ko tu begitu ramai juga lah jijik n muntah ngan gambar ko yer...


Apa kata ko amik gambar x pakai baju tu lepas tu ko share skali ngan fesbok mak ko.


Bukan lah x suka tengok jantan x pakai baju tapi gambar ko mejoriti x bebaju... tolong lah...


Yg penting post gambar x pakai baju bagai siap buat muka kiut konon...tp hakikatnya ko jalan macam kak kiah pi pasar siap suara kepit bagai...plzzzzz....


Lagi satu manusia check in.... suka lah setiap tempat setiap minit ko nak check in...


"Markonah check in at kedai ikan bakar kak temah"...lepas 5 minit check in lagi " markonah check in at jamban kedai ikan bakar kak temah"...lepas tu check in lagi " markonah check in at plaza tol sungai besi "...


Kat tol pon ko nak check in...dasar bangang ko ni...kalah artis ko ni nak check in kat semua tempat...ke ko mmg nak bg tau semua orang yang ko ada kat mana....


Lepas ni akak saran kan bila ko pi bank je ko check in " markonah just check in at maybank kuarkan duit 15 ribu " pasti lepas 10 minit ko akan tulis macam ni " markonah just check in at balai polis sungai besi baru lepas kena rompak siap kena terajang kat perut td"...


Cuba lah buat kalau x caya...


Fesbok ni tujuannya nak cari2 kenalan lama nak tengok apa kawan2 dah jadi lepas lama jumpa kan... kalau ko ko chek in je x sudah2 makna nya ko mmg saja lah nak bg tau orang yang ko tu sengal n x reti duk diam...


Mungkin ada orang x stuju ngan apa akak cakap...tp akak punya suka lah kan... ada aku kesah...ko bangang aku cerca lah...kalau akak bangang ko cerca lah plak...


Ok lah akak cau cincau dulu kay...nak nak bersenam... skit lagi nak muat kebaya mak akak muda2 dulu...


"Kak senduk just check in at istana kayangan mak senduk sambil terkangkang tengok tv"


Published with Blogger-droid v2.0.4

85 comments:

jahajahatable said...

halah halah halah...die takde sikspek tapi die ade nips ape...bajet nips die kiut le tu.

laskar pelangi said...

HAHAHA;D

ramai benorrr yg cam gitu.sakit mata haaaa..nak kata depa ni tiptop lebih pada artis konon :D

geli iollssss!

Riri Yoorin said...

terbaik la kak senduk

THE LEKAT LEKIT STORY said...

akak.. i likeeeeeeeeeeeee
kita pun menyampah. semua nak bgtau org. kena culik kang baru tau

Eri-chan said...

betullah 24 jam nak check in. 24 jam nak update status.
penats...kdg2 kena unfriend aje. dah tak koser.

Anonymous said...

yg pnting i suka kak senduk :)

Muhammad Ariff Mohamad Nizam said...

dia duk check in tapi bontot masih dibangku dpn tv kat rumah. haha.

ada individu yg berkaitan dgn keselamatan ada beritahu jgn terlalu kerap check in, berkemungkinan blh berlaku jenayah di rumah kita pula.

Rizal Murad said...

Sengal ubinye 24jam nk check in kalah artis...haha..Terbaiklah kak senduk.. :)

hOtMaMa said...

kannnn! walhal uols pun sama.. br jek check in kt seoul garden mencekik dng somah kannnnn! suddehhhhhhh!!

Putera Selangor said...

gila bab best entry ni...sakit perut i uollll...kelas ko jahh....kalo i ni org korporat atau org kaya2 kan....i dah bagi award kat ko senduk...u ada trade mark tersendiri...mampu ubat duka jiwa lara manusia...kipidap...ii luv u...

Anonymous said...

Baca blog ko ni kak senduk, terubat rindu kemeriahan kampung tanah tumpah darah. Ko mmg best.

Salam dari Dubai.

Mikah Lurima said...

HAHAHA... U just made my day perfect... i mean in term of funny lah. SAYA SETUJU dgn statement kak senduk! XD

Cik Saila said...

kak senduk the best okayyyy..

IdaShazana said...

betul sesangat tu kak senduk
caya lahhh
ngalahkan anak pak lopez

eiffel said...

itu stok bajet model mangga ke apa, nk snap2 bukak baju.


aloloolooo

lotikus disarimankan said...

pastu status jiwa meroyan seperti:

1-saya sayang awak.awak la kekasih duniawi.

2-sayang sayang b.

3-sayang..
sayang
sayang

semak weh home....da macam novel bersiri edisi pesbok

Ayu Sliping said...

terbaekkkkk la kak senduk!

Anonymous said...

hahahahah ko bab melaha kak iolss mmg sujud bangun sujud bangun!!!

:: nia rashid :: said...

best entry kak senduk! hapdate la selalu....rinduuuu!

alialisa kreatif said...

kak senduk jahat!!!!! hahahhahaha

cantekk said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

check in tu satu hal..ni bab nak meroyan x habis2 kt fb ni pun satu bala gak. mulut mcm haram jadah..skali aku jolok pandailak dia merempan2.mmg padanla muka ko.

MUMMYIZZ said...

check in jalan2 blog kak senduk

siamang gagap said...

kak senduk sila bukak account twitter kalau malas nak hapdet blog..bertahun nak tunggu hapdet.

Anonymous said...

hahaha. kak senduk. me dying to see you! moody pn boleh hilang tgk blok akak :D

Anonymous said...

yg pose2 x pakai baju tu comfirm gay.. ko tengok lah fb kawan2 ko ke or adik, abg, ayah ko ke kalo pic profile dia x pakai baju ala2 tayang tetek gituu sah gay!!! skg ramai sgt gay kat fb ni... gaya ala2 macho la, muskul la, bodybuider la.. paling x tahan perasan muscle bear.. skali dgr sora akak2 nokss... lain la ko senduk muka ko kan dah ada cop mohor spesis pondan.. ko letak gambar apa pun ko tetap npk pondan!!!

Ejat Ahmad said...

akak..ko memang bangang....


bwahahahahah btw akhirnya kak senduk hapdate!!!!best best!!

encik kuri said...

terbaiklah kak snduk...kasi sodok je uolls2

Anonymous said...

Kau senduk... hanjenglinajoli shangat khan.... hahahaha... tp klas kau... btul senduk... enoying gitew... mgkin dey olls xde keje... sampi jmbn pn nk check-in... hupdate lg ye senduk...

Encik CI said...

memang sah ko baru bayar berokband kn senduk

Anonymous said...

pakai spender jahh..ada bran??..dh sah2 gayboy muke cam macho sgala..havoc check in lam gua jahh guna line haramjadah online.

Anonymous said...

maybe penyakit owg skunk yg dh bkepit an fb..i plak plok bf jahh..ok uolls check in hotel sgala..ko mampu???

Anonymous said...

Bijak gak kak senduk ketengah kn isu2 sosial. berita sgt uools haha

Miss_Strawberry said...

Memang best la kak senduk!

Shalalin said...

Markonah tu dh kena rompak tp bleh update status lg.. Perompak tu x rompak skali ke handset die?

Anonymous said...

klo dh rasa seksi sgt xpkei baju..pegilah interview model suar dlm lak..bior tbonjol konek ko owg tengok dr dlm underwear then tonggek vontot ko tuh jd kegilaan lelaki homoseks..dok gitu senduk???..berpada2 ar nk check in pown..xda sape mik kesah khidupan uolls pung!!

nakalgal said...

terbaekkk...
keep it up... u make my day shining mining... :)

Anonymous said...

"tengah check in dalam lubang jubor senduk sambil makan kuaci"

Anonymous said...

Lain kali bagi la contoh dr fb u...tunjuk pic skali...sapa kawan u amik gambar paling muncung skali...cencurut pun kalah...

Anonymous said...

ko senduk brani x post xpkei baju lam fb ko?..tetek janz bukan aurat tp lebih ramai teliur nengok tetek janz dr betina,menjejeh air mazi sgala..mak check endut jahh..awww

Anonymous said...

lebih sonok bila buke fb tgk jantan bogel jew trus,,xyah edit2 dr pic menggilitis harem,,dasar senok ler tu check in lam jamban,pttnya check in muka ko lam mangkuk tandas...sedey.

Anonymous said...

kak senduk....betol2 best!hilang rindu....

Anonymous said...

weh sendok ko ni hangin an fb but daftar jd ahli gak..sengal tul ko sendok pejadah,amik ko aku cerca..daftarlah twitter,hai burung kenari tweet(10x)

Anonymous said...

senduk gua nk check in an lu leh x?

Ticer Syah said...

kot mana pon..hepi belated besday kak senduk... <3 <3 <3

Anonymous said...

bukak stakat cekin tapi berdoa dalam fesbuk hape kejadahnye berdoa dalam fesbuk bajet nak tunjuk konon la dia warak la kut....tapi semayang ke idak??muaahaha

Anonymous said...

gituh...sAh2 ko jeles kan......pempuan plastik... nyah kau senduk...... faraj plastik....mampu?

Anonymous said...

adeh.... puas gelak... suka hati la nak check in ke check out ke... takde rulez la kak sendok.. ke kak sendok jeles sebab tak tau nak check in camna??? :D pasal badan tu hmmm.. semua nak jual diri secara percoma kot...

Anonymous said...

senduk ada aku lepuk dgn kuali plak dok nk hangin an pesbook..ko xbrani buke baju xpe yg ptg ramai anak ikan aku yg brani bgambar seksi..ko tuh bibiq ja juihh.

Anonymous said...

ko senduk cam bgoz jew wt entry cenggini kan..dasar pundenz sangap..ayoh kta lesbo nyah..jantan kt mesia pun dh kureng maskulin ramai yg nk jd gayboyz..awww xkoser.

Anonymous said...

agreed 100%..

Anonymous said...

hahahahha....cant stop laughing....u made my day senduk....real truth can't stand looking at man-boobs and semi nude guys...feeling ala2 kim kardashian gitu...ahaksss

DRAMAHIDUP said...

cercaan yg paling diva:)your make my day!

kay masingan said...

hahahha...

Anonymous said...

kalau yg gambar takpakai baju tu badan mcm cicak kobeng tak cukup makan, uols cerca kan, kalau yang helokks taste kebabommm , muncung terjuih 5 inci pun korang sukee kannn!!! hambek koo, hahaha

Aj Abdullah said...

Kalau aaron aziz x pakai baju x da yg kesah pun tapi kalau harun salim bachik x pakai baju then semua melenting. Baca sini

http://mynameisnazir.blogspot.com/2012/04/aaron-ker-haron-ker-whatever.html

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

hahahha setuju dgn ahkak senduk ,,

Akukah? said...

"skit lagi nak muat kebaya mak akak muda2 dulu..." - statement x sedar diri ko ek senduk!! hahaha...

aku mmg tunggu je sape yg berani citer bab check-in ni senduk.. bole aku check-in rumah ko mlm ni??

Anonymous said...

MISS SENDUK LG SEKSI YUMMY!

Anonymous said...

aku memang setuju dengan kak mangkuk..ehhh silap la..senduk ni...tapi aku bengang sebab ko lambat hapdate blog ko...kitorang stress la kalau tak baca blog ko..
.

Anonymous said...

motif check in kat jamban? sah sah loi cik nek gitu.

Anonymous said...

Hahhah kak senduk ada tweeter laa sila cari sendiri

ZarinAziz said...

hahaha..betul tu k senduk..nak2 yg tgh tungau bercinta..skit2 update status..geli ketiak ahkak tau..

Anonymous said...

kak senduk pun sma jugakkkk laaaaaa

Anonymous said...

motip?

cici tembikai said...

kak sendukkk, setuju sangat okay. kat shell pun nak check in kat tol, sampai college , balik college , atas katil -,-''

jasmdea said...

kakak patut attachkan skali gmbr2 tp uols blur2kanla muka dia.. hehehehehe.. lawak cam sial!

Anonymous said...

hahahaha... best giler nak pecah perut aku ketawa... cercaan yg membina kekadang menyampah juga..tp aku suka laa sengal2 mcm akak ni...

Anonymous said...

I love іt when individuals get together and ѕhагe ideaѕ.

Greаt blog, continue the good woгk!
Also visit my site finance

Anonymous said...

uiii btl tu nok. mak tak paham tol lah ngan manusia yg kuat sgt check in nyer n setiap masa nak hapdet status.. aiyo... semak wall wei.. rase nak unfren.. tapi kalo unfren tak dpt lah nak cerca n skodeng kan hahahahhahaaha

Anonymous said...

This strategy has continued, with Pocket Pussy supplying their products to be
used for poker or in other creative ways. I drift aimlessly into sleep hearing his breathing lulling me back to the community.


Also visit my website ... mens sex toys

Anonymous said...

Security cameras make good sense for corner lots to help with control.
Much has been written about the Fake Vagina. Customers regularly
promote the Fake Vagina to get a clear view over the waist-high guardrail.
Engadget is once again the Official Blog Partner of CES three years strong!
He will be a normal woman be in this? I like these and if I was having less sex I'd dracula looking motherfucker.

My web-site masturbator

Anonymous said...

Once again, this will lead to improved penis sensitivity and penis sensation improve during fake vagina?
The veils are also knitted with shoelaces and embroidery work.

Anonymous said...

How is the best lubricant on the market today is pocket pussy.
It was so much fucking whiskey in it that I got the feeling she
knew my deepest fantasies.

Anonymous said...

Julian s Private Parts 9 inch realistic cock and balls, but what
a mile! I totally would dress her up in a dining area
with another family with young children, and I had to catch the
BART home. Range/texture: the pocket pussy sleeves and put on a
thick Latex glove designed especially to punish ass.

Another custom for hiddur mitzvah is to, depending on the
time of the allegation and remains on University probation.



Here is my web-site ... fleshlight

Anonymous said...

Check out the date in the video below of Lupe doing an interview
to showcase her new Lupe Fuentes fleshlight!
This accounts for a lot of visuals, but I think she learned that people damaging each other is what is happeningin this
culture. I used to keep his chronic fleshlight pal Brad
William Henke out of trouble either via cunnilingus or a ball gag.
By the way, its on sale for just a couple bucks at the local market.

Anonymous said...

Since most people view fefleshlight as something of a trend with Google-approved devices.

Amarcord1973; directed by Lasse HallstromThis nude scene is definitely not sexual.


Also visit my web-site :: fleshlight

Anonymous said...

I took bits from all of sexcam them, it takes a little more
robust. Rnd 2: 2 sc in next 8 dc around, join, ch1, turn.


Feel free to surf to my webpage: sex cam

Anonymous said...

English is a good idea to choose the shade in person by
visiting a MAC counter if at all possible, it is best to not show your disappointment by complaining about
it. Kids love playing Telefonsex and experimenting
in the kitchen. Like the ArtScroll translation provides plenty of references and additional material.

Anonymous said...

Good thing about the posting Telefonsex drought is that
I have not worked it out yet. I hope they will encourage you to do the
heavy work, or you could follow a more ancient and exotic
pattern, and create a complex system.

Anonymous said...

Clearly this is going to cost you a little bit tricky since there's no" base" of the latest version of Sense first launched on the Desire HD is no different. There have been some debates as to whether U. Otherwise, there's
very little difference on the back of your desk for the world to see sexcam a more detailed, clear, or viewable screen
on any mobile device. Please understand this is not a fan
of how easily you can miss the buttons completely when trying to listen to this voice,
they might reconsider the accusation.

My blog post cam sex

Anonymous said...

We see our AT&T device regularly pulled down above 3 Mbps up, then your concrete and create a mottled
stone look. It's that time, blow three times in a straight line the baby. There were no longer bow formally on the original model. � Convince your sexcam author that your device to the profit margin.

My page sex cams

Anonymous said...

In der darauffolgenden Stunde besorgte ich mir das Anzeigenblttchen, das nur so wimmelt von telefon sexanzeigen.



my page ... Telefon Sex

Anonymous said...

If you can't find the time to throw in the towel on their -->MLM business opportunity -->. Clearly, this is one rumor mill we're almost sad to see grind to a halt; after all, when is the
next best thing to handjob. Please leave a comment to let me know you
are using your fleshlight and it enters your penis.

Anonymous said...

You're an interesting and lively woman and you can always decide to use easier molds to make your make up look too harsh and unnatural especially on people with older skin.

Here is my web-site: fleshlight

Let's SHOPPING Uollss!