ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 2 May 2012

iklan ini sungguh gampang

Hey uollsss.. ari ni akak nak share skit iklan yg akak jumpe kat surat kabar. Mmg gampang sgt.


Iklan dr jenama D'Herbs...


Iklan besarkan tetek... cuba baca ayat tu mmg cam cilaka. Laki x suka sebab tetek besar nasi lemak lima posen. Kalau nak buat iklan pun agak2 ler. Pompuan pakai tudung. Siap angkat tgan tunjuk kebesaran tetek.


Kalau dia x pakai tudung tu lain lah cerita. Ini tidak, dah pakai tudung lepas tu buat aksi2 lucah cam sial....cik kak kenapa x buat iklan pakai bikini jer biar tetek tu tersembul...


Iklan kedua lak iklan ketat kan cipap. Pakai tudung lepas tu siap jelir lidah jilat kotak plak...cam sial..pakai tudung lah tu...gersang sangat. Kira lepas pakai ubat tu jadi ketat sangat lah tu...rapat macam nak gila lah kannn


Macam gampang...aduhhhh keji hidup ko.


Siap ada no phone lagi untuk tetimoni. Apa kata kita kol and kita makikan pompuan ni...


Suka mengekspoitasi pompuan pakai tudung tau...


X ke pitam kalau mak mertua ko tengok iklan tu. Pitam bangun pitam bangun lah gamaknya...


Published with Blogger-droid v2.0.4

81 comments:

Aya Ariel said...

pengsan~~

pssttt..akak taknak cuba ke..hakhak..gurau jer uols~~ peace

Cik Puan Nurul said...

yg gambo ketet besar tu cam photoshop jehhh kemain ramping lg pinggang..teruk betul sanggupnya dorang ni bergambar gituhhh..patutnya iklan cenggini tak patut pun ade kat sokabo..kalo dlm majalah mempelam ka playboya kaaa..sesuai lah nak menyundal lagu nih buang jelah tudung tu kot ye pun.

faten osman said...

hahaha. Pitam bangun pitam bangun

ikatankasihku said...

hahahaha..kelakar lah kak sendok ni.muka pompuan tu tak bersalah lansung...cam haram..

Farah Nasir said...

hamboi muka tuhh tak boleh nak menggoda lagi ka? rasa nak lempang pakai kasut laju - laju je.


kepada hak milik iklan :

youu ni suka taww jatuhkan martabat perempuan! I benci! Benci youu! Kak, boleh buat iklan cara lain lahh. Guna imaginasi kreatif, bukan lucah. Hadoii =='

pengguins said...

hahaha...
mmg biul tul kan...
sah2 aku tak beli derr brg dorang nih..

Shu Shinju said...

yerla... baru je dok sembang ngan kak pasal ni.. pakai tudung tp, tayang tetek kat org camtu..mmg keji... kite tgk kat majalah wanita..

IdaShazana said...

tak de kemaluan sungguh

мϊźŽēŘϊŁ® said...

iklan ni mmg penah tgk.... mmg tunggu time kak senduk memaki hamun jerrr hahahah terbaek!!!

hOtMaMa said...

mmg gampang sangat nok.. tak salah mak iklan nih kt majalah wanita kot.. yg muka lidah terjelir tu rasa nak sepak laju2 jek.. pas tu sagat kt jalan! aiyooo!

[n a j e e b] said...

aiyooo...sundels sangat kan..

Anonymous said...

haha.. mcm siak jer...

Aini said...

tergamak sangat knnn.. aduh la

Somel-somel Adliza Azilda said...

ade lg kat sokabo yg pakcik tua tu... gedik je bini dia tu... eiiii, da tetua, malu la kat anak cucu yg tgk... boley lak iklan camtu

Anonymous said...

Eksploitasi sungguh ni. Katala kalau sedara mara mak mertua tengok gambar ni macam mana? Suami bangga ke apa ek? Cuba kita mintak para suami bagi pendapat. Nak ke share kasi org len tgk bagai ni? hihi. LAWAK!

IdaShah WC said...

betul ckp ko kak senduk. ni gampang tahap gaban.

bodoh nya sangup jd model iklan gitew

Anonymous said...

ni bukan srt kbar, ni majalah ni...tgok klit page tahu da

✿ pink velvet ✿ said...

memalukan kaum hawa je dorang ni.. dah la pakai tudung.. rase nak lempang 40kali guna slipar

FARAH deeb said...

Haritu pun de ternampak pastu rasa cam... *fengsan berjemaah!* Kalau mak kan, ku wat plastik segeri tukau muke. Malu wehhhh jiran sebelah tau kalau ku ratu tettttttt!!!!
My latest Entry :)
The Beginning of the new

MUMMYIZZ said...

buruk sungguh gaya jelir lidah cam tu..g tetek tu sungguh memalukan

thebinipolischeritha said...

sangat setuju ngan kak senduk! org mcm ni xrasa malu ke ey? sy yg pakai tudung ni rasa maruah jatuh tgolek2 trus msk loji kumbahan rasenya bila tgk iklan cengini!! mana rasa malu diorang ni.. law xpakai tudung xkesah lg, ni pakai tudung..sama je mcm kau bogel! baik bogel terus!! grrr... marah!!!

Anonymous said...

photoshop yg melampau..tetek besar mcm taruk silikon..tgn keding macam aneroksia (entah eja camne xtau)..

betul ke mintak izin tuan punye muka..tak pasal org maki..padahal yg tuan punya diri xtau pun gambo dia dipergunakan..

jgn caya sgt org jual jamu2 rapat ni segala..sbb ramai je jadi janda cerai hidup..ada gak yg betul..cuma kena hati2 dan pandai2 la pilih ye..jadilah pengguna yg bijak...

Rosniena said...

ituler pasal..naik segan tgk iklan camni..byk iklan produk2 org kita mengarut dan mcm kampung.ntah2 tu orang Indon tak?

mum2h said...

Ada satu iklan tu kan saya tak ingat produk apa. Tapi selalu kuar kat pancaindera surat khabar utusan tu. Yang tu pun gampang jugak sbb dia guna model yg sama tapi ada gambar muda, ada gambar tua, ada gambar gemuk, ada gambar kurus, ada tu beza breast besaar dgn kecik. Semua 6 gambar ni model dia sorang je

Anonymous said...

sangat gampek,,,,macam cipap model bertudung itu,,,

SufatihaNur said...

SALAM KAK SENDUK...

HAHA BR JE BACA MAJALAH WANITA TD..TGK IKLAN NI, PASTU BERSUNGUT SENSORANG MELUAT TGK IKLAN CAM GAMPANG TUH...

TUP TUP KAK SENDUK DAH KOMPLAIN...SUKE2...

THE LEKAT LEKIT STORY said...

iklan skrg memang byk yg gampang2 belaka.. laki dia senyum je ke tgk bini dia pose mcm tu tayang kt semua org.

HasiibHarun said...

http://ohmycottons.blogspot.com/

papehal pun kepada wanita2 sana nk hadiahkan kain cotton kat mak masing2 sempena hari ibu nnt, blh la singgah kejap kat http://ohmycottons.blogspot.com/

hihihi.. :p

Anonymous said...

malunya aku tengok.. pompuan camnila yg menjatuhkan imej wanita bertudung, mcm takde maruah.. agak2la nak buat iklan pun, meh sini aku baling durian bangkok kat tetek ko.. baru leh tahu yg mana lagi kental n montok!!! sorry ya, emo sikit ni...

Anasyg said...

call je - pstu maki

NenetPenne (NP) said...

mmg byk laa iklan mcm ni dalam akhbar
lagi best iklan ubat kuat..
gambar laki tua dgn bini muda
konon bila lakinya yang tua tu makan ubat tu, bini puashati dengan organ dalaman lakinya yang tua itew.. kalah orang muda...
choiii
eee jelik weyy

danny said...

kalau boleh kiteorang nak kak senduk yang jadi model kepada kedua-dua produk tersebut..barulah kteorang akan percaya dan mencuba produk tersebut..love kak senduk..model popular..hahaha

Black Jeepsu said...

tak paham ==' huuuu pengsan! hee

ErnieFaizal Siti said...

saya pun tak suka tau..

Anonymous said...

tak bleh tahan baca 'suami lemas dalam dakapan' hahahahahahha

Anonymous said...

Kak senduk jumpa pompuan tu lawan ngan dia ***** sapa paling ranum n ***** sapa paling rapat...hahaha

sarra said...

Hahak..budow pnyew btine noh..ak pntang toi btine kai tudung wat canih..bkak tdung ko then bkak bju ko tnjok la tetek ko beso mane pown..bwu btoi!lg hine dri ak btine neh..jap ak nk text dye sat..

alialisa said...

huhuhu hampehhh

Laila Maisara said...

Orang paling bodoh, paling bangsat. AHAHAH

Anonymous said...

dalam sutkaba harian metro ari2 ade kot iklan nih..lagi 1 iklan pasal pak aji dgn bini muda..iklan ubat kuat. agak2 la pak cik..org sebok ke mekah awk sebok nk tambah power..

guguga said...

tu bukan surat kabar la kak senduk...

harap kak senduk dapat jadi model iklan ituh... mesti meletopz...

sarra said...

Ak da try text die..die maki ak blik..die ckp dye xheran ngn komen2 biawak dr mlt2 beso cm kite sume..babi kn mlt die..kowg mek no tfon pn sue tu maki lak..nk tgk die kate pe lak

SURIA AMANDA said...

dah 80 kali aku pitam bangun pitam bangun ni..cmner ni...

Ayuraza said...

mula-mula tengok kat fb la iklan ni tersebar...skg main ikut sedap depa je kan nak letak iklan..malu tau ai dengan anak2 kalo tetibe anak tanya...

cici tembikai said...

yang besarkan tetek , banyak tersebar kat fb dah . -,- entah apa2 entah . kot ye pun cariklah pompuan freehair . ni dh lah tudung pendek -,-

mayangsayang said...

wah lama kak senduk x de entri .. arini terus sentap.. mmmggg sesangat tak sesuai iklan ni ... hahahahah... x pasal2 kena maki ngan kak senduk kan ... bio dia ase..

La Reine said...

Itu model 'jentayu' (jantan ayu) sebab tu rasa tak malu dan tak bersalah posing angkat tangan bagai punya nak tunjuk 'bola takraw' dlm baju. ppuan kalau best pon, takdenye nak ambik gambar kuar lidah tanda best sbb 'barang' ketat. ni keje laki la ni. iklan tu saya dah forward and adukan kat kementerian wanita. desperate sgt ke nak jual and lakukan ubat sampai menjatuhkan maruah wanita melayu sendiri? bertudung pulak tu! bodoh tak abis.

Elsie coolzzzz said...

hahhaa~! :D dgn confident lepas makan ubat mengetat tu bukan main ketat lagi..terus hilang lobangnya hahaha

Anonymous said...

Marvellous. :)

tapiiiiiiii sangat HJ tau. bencik mak gini. ishhhhh. tobat tobat.

Anonymous said...

ko jelos lah tu pondan.. ko kan bukan saja lobang x ketat malah lansung xde lobang.. at least pompuan tu ada gak lobang sbb dia bangga sgt lobang dia ketat.. dasar pondan!!!

Anonymous said...

Yg marah sgt kt kak senduk ni kompem2 btina yg dlm iklan tu!! Sbb tu yg hangin satu bdn. Trase laa tu.. Dasar btina bangang! Tetek bsar buah klapa, mau x lmas laki ko!! Silap2 x bnafas ke kubur trus jwb nye.. X psl2 plk jd episod cite tnh kubor!!

Nor Mizan Che Saidi said...

saya dah tengok life akak..ada dlm majalah wanita.. satu hari tu husband saya saje2 je nak baca majalah wanita.. skali dia pun ternampak jugak..tersembur dibuatnye..hahaha diorang ni mmg model tak berbayar kot..bajet cun lebey..

Anonymous said...

aku dah sound pompuan tu...ak kata senduk maki ko lumat2 kt dlm blog.....dia kata siap ko senduk.... dia libas kau dgn kote laki dia..... hambiiiik kau sendukkk....

-kuda kencang-

Anonymous said...

OMG Yes kak senduk..i setuju dgn entry u ni..i bru je tgok iklan ni kt sokabar kt umah mertua i..mmg giler kentang ok..kalo xpakai tudung ok lg..ni pakai tudung tunjuk tetek..jahanam sgt tau..yg bwh tu xpenah tgok plak tp sm je gampang nyer..

Shimaks said...

ahahahahah

IdaShazana said...

rindu kat kak senduk

terbayang2 wajah dalam periuk masa kacau gulai kari ikan pari

Anonymous said...

iolss sebagai wanita pelesuuu pown malu nyah tgkk halahhhhh....

JMR said...

hahahahah..kompom si suami lak yg ghairan nk beli produk nih, slh satu sbbnya, mana tahu kot2 ada no tepon awek dlm gmbr tu..hahah

Aj Abdullah said...

Ni ada satu cerita yang lebih kurang gampang nya gak:

http://mynameisnazir.blogspot.com/2012/05/lbgt.html

cantekk said...

wow nye dada tsembol =D haha.. lemas katenye ea..

Rosniena said...

ni lagi hangat
http://twinniesshoppe.blogspot.com/

perawan jelita said...

ko jangan nak menipu sangat la kak senduk, konon jumpe iklan ni kat paper. padahal ko tengok majalah Mingguan Wanita khenn??? Malu la tu nak ngaku bace majalah orang pompuan!!

ruggedmom said...

terima kasihlah buat entry ni, i buat jugak tapi blm keluar lagi.

Sungguh menyampah kan?

Anonymous said...

hi senduk.. puting here.. senduk mek nak ko buat entry pasal politik plak.. mek nak tau lah pegangan politik uolss cmana.. adakah uols ni penyokong kjaan or pembangkang.. tp sah2 uols ni penyokong LGBT kan hehehe

Anonymous said...

kak senduk bersunat masa umor berapa tahun?
Kak senduk wangi tak?
Kalau demam, kak senduk pegi klinik ke hospital swasta?
Kak senduk suka pegi sauna tak?
Kak senduk kan, kalau tengok wayang kan, kak senduk suka duduk tengah ke duduk belakang ke duduk depan ke duduk luar?
Kak senduk kan... kak senduk kan...
nantilah kami tayip lagi esok.

Anonymous said...

cipap dan tetek kak senduk lagi best dari pompuan dalam iklan tu..

Anonymous said...

senduk dah sah2 penyokong LGBT yg dipopularkan oleh ambiga.. aku dpt bayangkan senduk hidap tetek hitam ambiga then keling tu plak hisap pelir anuar ibrahim.. opss tetiba anwar ada.. 3some kah!!!!

Anonymous said...

baru habes khatam blog kakak senduk. meriah uolls!

Anonymous said...

bila nak update blog ni kakak senduk oii!

Anonymous said...

abang senduk cepatla update

Anonymous said...

terbaikkkkkkkk

Anonymous said...

dekat sebulan dah tak update ni uolls

Gee said...

Skrg time org tgh gile besarkan tetek n ketatkan cipap huhuhu....

Blouse Cotton Bersulam

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

kalau nak meniaga pon hagak hagak lahhh kannn .. adoiii hbs dieksploitasikan perempuan2 tu...

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

kalau nak meniaga pon hagak hagak lahhh kannn .. adoiii hbs dieksploitasikan perempuan2 tu...

Anonymous said...

Kenapa gamba2 akak sume kene block? xbole nak view..

Anonymous said...

tabek spring kak senduk pasal publish this entry.. memg cam haram aku nengok...pompuan tak tahu malu.. camne ngan anak2 dorng?? pi skolah cikgu x pandng serong ke?? adoyai!! kalu nak ketat sgt pakai je monkey wrench tu. mesti ketat smpei tak boleh pakai lgsung.. CAM HARAM

Anonymous said...

mana abang senduk ni pegi? dah sebulan lebih tak update ni. rindu wehh

IeYzA AzmieY said...

kenapa ai tk leh tengok semua gambar dalam blog ni??? semua tak keluar cuma ada gambar tanda seru je...
sobsobsob

Wanie Health and Cosmetic Marketing said...

yang jadi model iklan tu dah tentu la camtu..kesian..tp yg tolong memaki hamun dlm ni lak aper cer?? mcm same jer tarafnyee..

Anonymous said...

Binatang sangat

Let's SHOPPING Uollss!