ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 12 July 2012

Gosip...dan jahat mulut...lelaki ke pompuan...

Jom gosip uolllssss....bunyi cam best je kan...bukan ke gosip tu kata lain nya ngumpat....sedap je ko nak ngumpat kan...

Now days uolls akak tengok lelaki lagi kuat gosip dr pompuan...akak slalu prati... betul x...and lelaki str8 ni lagi kuat ngata dr pompuan or pondan2.

Contohnya...korang slalu nampak kat kedai waktu lepak2...ada 4 orang lelaki lepak minum...then 3 orang comel dan satu buruk dan gemok.....then ada pompuan or bapok yang muka agak desa tapi feeling paris hilton lalu...maka yg gemok itu lah yg akan mengata paling 1st skali...dia lah yg gelak paling kuat...

Akak dah tengok bapa kali dah...yg buruk tu salalunya judge org paling awal...kenapa ek...mungkin dia x secure dengan diri sendiri..this is what we call self defence...katanya...sblum orang cakap dia buruk dia akan cakap org lain buruk dulu....

Masyarakat kita ni skarang dah mula cakap x belapik dah..they say what they see...betul x...

Another one...2 pompuan duduk minum kat kedai sambil borak2...then lelaki comel lalu...mereka hanya pandang lelaki comel itew dan terus kan borak2 mereka...tapi... bila dua lelaki duduk beborak pasal bola lah kan...then ade awek lalu dengan tetek besar...the next conversation mereka adalah tetek besar pompuan yg lalu tdi...betul x...."ayooooo ko nampak x tetek pompuan tadi....ayooo kalau dapat tu aku x lepas tu"...

So sapa jahat mulut skarang....

Tapi sekarang pompuan pun dah jahat skarang....akak banyak perhati....kalau ada mamat comel...mereka akan pandang muka and setrusnya jeling trus tengok bonjolan seluar..or bontot lelaki tu...kannn.n....

Vohsia sgt....and why kalau pompuan or pondan buat cam tu org akan cakap..sundal sgt...tp kalau lelaki tenong cam nak terjojol mata ngok tetek...org cakap...biase lah tu lelaki...

Nasib baik lah akak ni jenis x lepas tasbih kat tangan kan...opsss...malas lah citer banyak...

Yg penting sapa x cantek dia lah kena bahan kan...so sapa x cantek tengah baca ni...pi jauh2...

Bangun sambil betulkan tudung labuh akak yang labuhnya sampai paras pusat....

Published with Blogger-droid v2.0.6

55 comments:

Kifli Mally said...

ko mmg betul senduk ko paling cantik abad ini, legend katanya :) ahhaha

FatihaNur said...

hahahahah x bley blah ayat2 kak senduk....nape pengsan lak rasa...

Anasyg said...

oh dinch

Rizal Sadiman said...

lately kak senduk punya entry kat grand huhu

hOtMaMa said...

kannnnnnnnnnnnnn nokkkkkkkkkk!! baru jek kita cerca mencera 2hr lepas pasal lelaki gemok yg hover... ujung2 up satu entry.. hahaha!

|| A r a W a n i || said...

hahahah~
motip sgt kn kak..
bertudung dh skrg..

Bintang Timur said...

Terbaekkkk... Hahaha!!!

Suhami Ahmad said...

rindu kak sendok...janji update ari2 yo...x hapdet, atok sunat kak sendok....erk

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

hahaha memg nmpak labuh sgtlah kak senduk,,saye pon segan

shuweet said...

hahahaha..kelas uols

Anonymous said...

hah tau pun hupdate,, dah lama kami tunggu tau! heheeh

Anonymous said...

tasbih berbentuk samsung note kan?...:P

alialisa said...

hahahah....that's sooo real

Suzanne Noor said...

comel lah kak senduk nie..
but your entry this time is "so true.." :)

Areyou Callypso said...

terbaik dari ladang ...
pasal tetek besar tuh sangat setuju. tipikal lelaki kan kak senduk... senduk sket mata diaorang tuh kak ! huhuhu

Zoe said...

terus aku rasa cam nak pinjam tudung ko kak.ha..ha..

Anonymous said...

aku nak cerca ko kak senduk, mana post utk 11 hrbulan?, kata sehari satu post! ko jgn mcm2 ye kak senduk, munafik sgt buat janji palsu. dah jgn buat2 lupa plak entry utk esk.

Angelo Zara said...

best u ol

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

bab ngumpat ni rasanya lelaki dan perempuan pun dah hampir sama banyak kot di zaman skrg hehehehe

deeja hunny said...

hi akak.. keep writing.. cantik akak pakai jubah.. heee

Anonymous said...

harus update ari2

@lane said...

huiyo..selang sehari la kak entry..hebat..

Fatin Nadia said...

jatuh cinta dengan akak senduk..entry dy selalu sengat2 ..auww, sakit taw! hahahah

Anonymous said...

amboii..kak senduk. Kutuk lelaki pulak keee? Kak senduk pun lelaki jugak...ambooii...

Jangan marah...sayang kak senduk ♥♥♥♥♥

Anonymous said...

Ssswaaaaiiii sesangat Kak Senduk..Tudung paras pusat...jubah paras lutut...

Anonymous said...

hamboi kak senduk. janji pelesu mulut manis betul. kata nak hupdate tetiap hari. ni apa kes??

Anonymous said...

hamboi kak senduk. janji pelesu mulut manis betul. kata nak hupdate tetiap hari. ni apa kes??

Mikah Lurima said...

alhamdulillah... tak lepas tasbih kat tangan katanya. betul juga apa kak senduk kata ni. saya pun observe juga... tak gosip sangatlah cuma general knowledge je. hehe

kin said...

terbaiklah...

nak share boleh tak kat blog.

Miss Nazla said...

Part bawah tu paling cilaka sekali ko ka. Hahahaha terasa aku noks, mmg hanjjjj. Hahaha hands down pada ko yang cantik lagi lgend ni kak

supersempoi said...

aku rasa sama je laki ngan pompuan kalo bab mengumpat....

minho said...

Seriously make my day...
hahaha lawak gila XD
akhirnya another post lawak dari kak senduk :)

Anonymous said...

hoi kak senduk,ni dh 5 hari xde update, tahi sgt ko niii..

Anonymous said...

Tolong ler update hari2.

Encik KOKO said...

aiyoo, labuhnya tudung dia,
siap berhijab segala ala ala ninja gitu..

neway, nice entry. sangat 'jujur' dan 'ikhlas' disitu..

cantekk said...

hahaha...tak tahan la, tak lepas tasbih kateko =D

yg penting akak telah menceriakan diriku...

nk story lagi kak

Anonymous said...

Hoi senduk...aisyah sangat uols kan. Hapdate 1 hari 1 katanya. Huh! **libas wig**
Tak baik bagi harapan pelesu pada orang tahu!

Anonymous said...

mmmmhhh...
diaa buat baliiikkk....
abis la kak senduk.. hari tu gambar je hilang... lepas ni dengan kak kak senduk sekali hilang.

Anonymous said...

mane janji2 manis mu hakak senduk oiiii...motif berjanji pelesu?! janji ditepati hocay!!tema merdeka 2012 katanya..ade reti??!

Anonymous said...

eh mana ad aku tgk benjolan sluar tu kak sendukkk...

Anonymous said...

hahhahahahha ko memang kan senduk menceriakn hari kakak di bulan poser matielaaa baru nak baca entry ko...mek hengatkan ko dah arwahkan blog ko neh

peah masih ohsem said...

hahha vohsia yeee hahaa

Anonymous said...

Kak senduk oi...kate nak hapdet hari2.pentipu tau!
Ko pegi buat umrah ye kak?

Anonymous said...

ala senduk, citer pasal laki n pompuan borak kat kedai kopi tu dah lama dah aku dgr, tgk video ni kat minit yg ke 4:33

www.youtube.com/watch?v=xCto3inGdPQ

Anonymous said...

Senduk tipu senduk tipu!! Ai benci senduk!
Bencibencibencibencibencibenci!!!!!!!!!!!!!

wani ezryl * said...

kak, kata satu hari satu entryyyyyy

kay masingan said...

haha..tudung labuh tu..:)

BoLong aNak sempoRna said...

haiyooo... tengok pompuan tu.. pakai tudung tapi baju sendat, lngan pendek, seluar legging...

lelaki ohh lelaki

Anonymous said...

Updateeee

Anonymous said...

UPDATE LA AKAK SENDUK HOOIIIII....!!!!! BERHABUK DAN BERANAK PINAK DH LABAH2 NIE...

waNie robinson said...

1st time masuk sini. waNie suka. ornag lain tak suka tak pe sbb itu kebenarannya. memang pown.

Anonymous said...

bila nak update bang senduk?

catkiut said...

hahaha betul tu. cm sengal je kan! tp kdg2 terbuat jugak hehe
nway sile ke blog saye. macam2 ade.
goldsandbeads.blogspot.com

Anonymous said...

Ahkakkkkkkk sendooookkkkkkkk.............ko kena kidnap yer sendok? Hapdet ler....... Bersawang sangat dah ni ha belog ko.. Ke ko dah insap nak berbelog? Semenjak bertudung labuh la katakan. Ko daftar ngaji pondok yer?

Anonymous said...

Kakak! Blog kakak dah international! Kami di US sentiasa menanti post dari kakak. Sila update selalu supaya kami senang belajar sebab boleh hilangkan stress dengan baca blog kakak. Dengan itu kami akan selalu mendoakan kesejahteraan kakak senduk. Amin.

Let's SHOPPING Uollss!