ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 3 March 2015

Si Nangka

hey uollsss

mmg tahap aper x tau blog ni akak tinggalkan... tapi akak rase terharu sgt sbb akak x sangka yang akak ni so populer sehingga sekarang org masih kenal akak...

ada yang snap pic dr jauh..mesej kat fb kata terserempak akak... halahhhhh feeling superstar sgt walaupun dah tua ni...kekadang akak takut jugak... adakah org kenal akak sbb penulisan akak atau perwatakan hanjeng akak..nerves ke tidak...

tapi so far bila orang kenal akak akak rasa happy sgt... walau kekadang tu akak rasa macam janggal sgt bila random people lambai2 kat akak....yer lah sapa x kenal kak senduk tukang cerca...tapi for me senang je.. i write what i feel and see... sapa suka leh baca x suka ade aku kesah.. lantak lah... now days org suka2 je nak cerca kita even diorang x kenal kita... 

cuba ko bukak fb tu.. brapa banyak caci maki yang ada....kannnnnnnnnn... akak cuma tulis fact dan apa akak rasa salah or betul.. ko stuju ke x ade aku kesah...

contohnya...

weekend lepas akak ada lepak2 melaka ngan BFF akak cik vieda daniella hayden chow (nama maut kan)... waktu akak bekfast kat hotel..blakang akak ada sepasang suami isteri dengan dua anak... lakinya sweet macam anak ikan gitew,,,, bini dia pulak berbentuk nangka ...cinta itu buta kan... so ape nak heran...kekadang ade gak manusia jatuh cinta ngan berok... so ape kesah,,,,

yang buat akak nak berbunyi adalah si tong gas ni pakai legging jarang..di ulangi jarang yang menampakkan kulit dia dan kalau nangka tu x pakai spenda maka dia akan menampakkan karipap sardin dia...paham x...terserlah bentuk bontot dia yang sebesar separuh meja makan tu...



ni kalau terhempap kat muka ko..boleh lumpuh ko tau


sorry to say... kalau anda berbentuk nangka ni.. agak2 lah nak pakai legging tu...kalau baju dia tu menutup punggung mungkin leh di maafkan...tetapi..baju nya di pendek...maka terserlahlah segala rupa bentuk yang boleh membuatkan orang muntah histeria pitam dan sebagainya....

sorry ek sapa yang gemok tu... sorry sebab akak pakai term gemok sebab kalau pakai term berbadan besar uollss x dapat bayangkan situasi sebenar...

They are no such thing as legging for nangka people ok.. thats call sarong nangka ...

si nsngka ni confident tertonggeng2 amik makanan... speaking2 bg menampakkan jiwa tu modern... modern tengkorak ko... itu jijik namanya....

mmg x salah kalau kita nak bergaya,,,tapi kenalah dengan gaya dan suasana... kalau kena gaya orang gemok ni..akan nampak lebih menarik dan sexy dr orang2 yg kurus..sungguh akak kata...tapi kalau feeling ko nak pakai cara orang yang besar lidi sedangkan diri tu besar penumbok mmg lah azab jawapannya...

so kesimpulannya .. pakailah sesatu yang menjaga maruah anda...jgan lah pakai kerana anda rasa orang lain pakai nampak cantek...dengan itu anda nak cuba...x gitu sundel...

ok lah cau cin cau

39 comments:

lelaki seksi said...

Memang nagka gitu. Tak malu k pakai mcm tu. Tak salah nak berfesyen tapi biar bertempat.

Suria Lekatlekitgurl said...

aku pun pelik kak senduk.. sekarang memang ramai perempuan badan besar confident pakai legging & baju pendek sedangkan aku yg 43kg ni pun rasa segan dah nak pakai legging.. bukan semua tapi makin ramai pulak yang macam tu. ni mesti pengaruh retis berbadan besar yang confident pakai baju orang kurus.. retis kan role model paling berkesan pada masyarakat
TREND TERBARU ORANG JEPUN PAKAI PAMPERS DEWASA UNTUK JIMAT MASA KE TANDAS

Ju-Dzahir_Amanda said...

si laki dia buta ka x tegur??

Sofiah Shahuddin said...

aduhai. orang lain tak perasan ke kak? btw, keep on writing. tulisan kak senduk membuatkan hari2 kita tambah ceria :D

Anonymous said...

kak senduk, ko ni menaikkan amarah aku tau x.. dah la lama x bersiaran, sesekali mcm ni, ko jgn kedekut sgt nak taip jari2 tu.. ke mmg saje nak bg reput jari tu simpan lama2.. x sempat nak inzal aku entry mcm ni.. ke ko nak kate ko dah tua skrg kak? hahahaha...


kak senduk, ko rajin2 la sikit.. zaman la ni, byk bahan ko nak menghanj di blog.. jgn la lupekan kiteorg kat blog.. rindu kat ko kakkk.. tulis la panjanggggggggggggggggggggg sikit...

Che kem said...

terbaekk ahkak senduk..kemain ko..gemuk2 ni sensitip tau..tapi nsib baik..dlm idup aku legging adalag sbgai kain dlm..utk aku naik motor pi kerja..hahaaa

btw,..terbaekk la ko kak senduk

A.I said...

ko sundelkan aku kak? kuangjaq kau kan. kahhhhhhhhhhhhh..
tp mmg betol pon. aku ntah brape kali jumpa org yg pakai gitu. siap bertudung bagai. hauk sgt! malu aku tengok.

IdaShazana said...

kak senduk ada tak kekuatan untuk tegur diorang. teringin nak tengok kak senduk bertindak

Fathiyah Selamat said...

kak, aku selalu jugak nampak nangka2 ni bile aku naik tren. huish...kalau seksi tak pe ni seksa aku nengok. aku yang tak berapa nak nangka ni yang naik segan kak. hadoi lah..donia!

!EFIL said...

Ni gambar semasa kejadian kah? 😰

Elergi Nangka said...

Sorry to say kak senduk, nangka nangka macam ni memang bersepah sepah sekarang, ko jangan terkejut kat pasar malam pun ada. Elok nya masyarakat pukul je ramai ramai, macam dorang dapat tangkap peragut, merasa kau.

ZULAZIS Risalah said...

ANDA HEBAT

Anzalna Zara said...

haha.. rindu pada penulisan mu kak senduk.. tak sangka ada update yer!!! haha... situasi ni memang berlaku.bukan kak senduk je menchercha.. mak saya pun kalau limpas perempuan berbadan gajah pakai macam ni memang akan mendatangkann cherchaan !!! apatah lagi perempuan bertubuh sekeping memakainya..

Kak Lehot said...

Boleh agak nya la kan kalau kak senduk mengupas mengenai isu dan trend BABY SHOWER dalam kalangan retis Melayu Malaysia yg feeling BARAT !! ! Selain itu juga budaya pre-wedding photo, vow-renewel ala BCL dan Asraf Sinkler (apa kejadah mereka ini!!!), bridal-shower ala Saripah Sakinah...

noya ahmad said...

ko dah knp nangka??? seksi gile babeng okehhhh. ni dh gile namanya
harap empunya badan nangka gergasi ni bawak2la sedo diri wp seminit

Broker tanah said...

HOI senduk, kalau setakat enam bulan satu entri, baik kau jual blog kau ini.

Nangka la kau senduk

ease elias said...

kak senduk............miss u..type la banyak2 k..

Anonymous said...

punya laa lamanya si senduk tak update blognya...

anyway, kdg2 org2 yg bersaiz nangka yg pakai legging ketat-seketatnya ni perasan fashionista padahal fashion victim...

apa pun, harap diambil sebagai pengajaran utk kita semua berpakaian mengikut keadaan dan sopan utk dipandang...

cik gObu said...

malu plak bila tgk gambar ni hahahaha

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

zeera lily said...

nauzubillahiminzalik..

blogwalking invitation to blog zeera :
http://belogzeera.blogspot.com/

Anonymous said...

hoiii akak senduk yg gemok!
hapdate la blog..nak tau citer terbaru u ollssss...kekwat tau u olsss skrg ni!!

Rafidah Muhamad said...

Oh I just love you Kakak.

Rafidah Muhamad said...
This comment has been removed by the author.
Rafidah Muhamad said...
This comment has been removed by the author.
Kris Cris said...

Hey i evol ass u mmg padat n cantik ter us nothing to worry kak

Kris Cris said...

Hey i evol ass u mmg padat n cantik ter us nothing to worry kak

Kris Cris said...

Hey i evol ass u mmg padat n cantik ter us nothing to worry kak

Kris Cris said...

Hey i evol ass u mmg padat n cantik ter us nothing to worry kak

Kris Cris said...

Hey kak u x cerita tentang incest sex...klu blh tlglah terbitkan

Kris Cris said...

Hey kak u x cerita tentang incest sex...klu blh tlglah terbitkan

Anonymous said...

Lagi satu orang lelaki pun sama ye, kalau gemuk tu jangnlah pakai skinny jeans. Skinny jeans bukan untuk orang yang gemuk, nama pun skinny.

Anonymous said...

0123390943 pedang

Azhana Sharim said...

kak senduk plis jgn hilang2 lama... dh mereput ktorg tunggu akak.

Azhana Sharim said...

kak senduk plis jgn hilang2 lama... dh mereput ktorg tunggu akak.

Azhana Sharim said...

kak senduk plis jgn hilang2 lama... dh mereput ktorg tunggu akak.

Delores Hope said...

Nice, i really like it.if you also like our site please follow: http://www.robesdemariee2013.com/

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

RevengeDemon said...

menarik kak senduk untuk post kali ni. by the way, bukan nak promote, tapi kalau uols nak segar2kan mata, buat2 eye candy, dipersilakan untuk melayari web ini

http://revengedemonic.blogspot.com/

Bagi yang sukakan mamat arab lah. Lagipun tak rugi like dan follow. Silakan uols.

Let's SHOPPING Uollss!