ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 19 September 2007

Baketi! Harus baca...

BAKETI- adalah sejenis bau yang mmg mengemparkan persada budaya yang datangnya dri ketiak @ nama lainya hangit!

Bukan ape, akak ade satu citer di bulan ramadhons lagi...akak pi lah satu pasaraya kecil di puchong perdana bersama ibunda tercinta.....mak akak ni nak jalan2 pose cari tudung katanya..akak pun terpakse lah mengeskot mak akak ker tempat itew..begitu juga ngan kakak akak yang sibuk menekor akak...katanya nak pose2 beli tudung padahal pose cri benda lain...bagaimane itew...

sedang mak akak n kakak akak pegi cri barang diorang, akak pun melencongkan diri akak kehaluan lain..sedang akak berjalan2 tengok cd cetak rompak yang memukau hati akak itew...datang lah dua orang mamat yang wajahnya sekali petik jer gerenti seratus ribu juta betina meninggal dunia kerana ketampanan mereka...akak belum pernah ngok leleki yang tahan kehenseman dia kalah orang putih...gaya pemakaian,cara jalan ..mmg cam model...muka ala2 kacukan mat saleh katanya...

dr akak jalan macam bini orang yang beranak 7 terus akak kepit n jalan macam model handalan katanya..akak pose macam model lah kat tepi kedai cd tue...tiba2 uoll dia pi jugak kedai cd tue..dia senyum kat akak, terperanjat akak...adakah akak jelita..tertanya2 jugak akak..mungkin yer jugak lah...yang penting dua2 jantu mmg meletup..dada akak berdebar paling kencang di dunia lah...



kalau akak mengadung macam ni akak rase baru sehari mengandung , akak dah lekak umah jer ni


sedang akak pose ala2 model tue dia tegur akak....hai..cari cd ker..akak terpukau u all..x ter kata lah all..akak rase macam nak tumbang lah..bukan seba dia terlalu kacak..tapi jeng jeng jeng! bauketi uoll..bukan saje bau ketiak uoll bau mulut sekali..akak terus terasa yang akak sedang bershopping di dalam lori sampah yang di penuhi sampah...bau mulut dia macam bau taik cirit u all...bagai mane..pastu jantan tu siap perkenalkan diri sebagai zaki and kawan dia jeo..bagai mane itew..kalau satu jer yang busuk takpe ....ni x dua2 bau cam jahanam..akak frust sangat..mengapa dua biji berlian yang bersinar ini berbau lahanat...bagaimana itew...jantan ni baru kuar dr longkang taik ker...akak pun pelik...


yang akak pelik ni dia terus pose2 tepi akak ni....akak nak lari x leh..pastu dia mintak no phone akak plak..dengan tanpa segan silu akak pun tanya dia kenape..dia kata nak datang lepak umah akak...akak pun cakap ngan dia...boleh kalau nak datang umah i u kena berus gigi u and pastikan bau ketiak u tu mampu memeninggalkan jiran and kawan i satu rumah..jantan tu terbeliak dengan kata2 akak..dia tanya kat akak..busuk sangat ker saya ni..bukan busuk..kiranya raja segala busuk lah..kalau akak di beri pilihan mencium lori sampah ngan jantan tu , akak pilih lori sampah u all....


so moral of the story kalau nak mengurat sila lah gosok gigi lapan puluh kali dulu kay..orang mmg tau kalau kita puase mulut kita akan berbau sikit..tapi x lah bau cam taik cirit kan...


p/s walau pun ko kacak macam ape pun, kalau ko bau keti and bau mulut...harap maaf..anda terletak dalam tong sampah jiran rumah akak jer..wasalam

1 comment:

meenzuleyka said...

mmg sesuwai ko cium lori sampah dik non...hehhe

Let's SHOPPING Uollss!