ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 7 January 2008

Pakistan oh pakistan...!

petang semalam, sewaktu akak balik dr keje (kena ganti ok) akak singgah lah kedai mamak yang selalu akak lepak tu..so sebab malas nak naik kete akak pun cat walk lah..sebab kekadang ari ahad ni pemandangannya indah....

so lepas akak pesan milo ais kat situ bungkus..akak pun jalan lah kaki balik ke arah opis akak..sebab akak park kete akak kat ctu...waktu akak jalan tu akak melintas depan kedai pakistan carpet n perabot...tiba2 kaki akak keras uoll..akak ternampak cahaya yang memangil akak ke dalam kedai itew..pakistan itew hendsome bagai nak gila...inzal akak tiba2...macam mat salleh muka dia..oh..lupa trus akak ngan laki akak tu...cute comel tegap, tinggi n semua ada lah...kalau dia kata nak jd model petik jari jer leh dapat...tp masalahnya uoll dia jual carpet..bagaimana itew...

cahaya itew bersinar bagai berlian uollss..selalu benda ni terjadi kalau india nampak pondan jer..tiba2 akak ternampak pakistan itew macam nampak berlian pulak..adakah akak telah bertukar menjadi india lak?

uolls bayangkan lah pakistan itew lebih hensem dr lelaki ini..x menangis ko..kalau perempuan dah kawin tengok ni..sanggup mintak cerai ngan laki dia time tu jugak lah...akak yakin..


tiba2 dia pun pandang akak..trus senyum dan berkata : Hye sayang, mari sini tengok carpet, murah2..mari lah.....dia panggil akak sayang uollss...nangis kan..ala masalahnya pakistan mmg cam tu...di pun tunjuk lah carpet bagi lah ape lah..tp akak cuma tertarik dengan carpet kat dada dia jer..uuuuuu anyaman dia rapi halus dan menarik...ahaks...bila dia datang dekat..mmmm..seperti biase lah uolls bau dia harum macam nasi semalam..bucuk ok..tp akak tahan sebab kalau dia pakai minyak wangi jer pasti dia ok...

so kita borak2 lah ..akak pun pose lah kat kedai dia...dia tanya akak macam2..dah macam akak di interview oleh wartawan pakistan dah katanya...pasal diri akak, pasal rumah , pasal luar dan dalam semua lah...akak jawab dengan ikhlas dan kadang2 ade soalan itew akak jawab dengan No Komen jer...gitew kan..dah macam artis dah....ala berlatih2 lah kan..mane lah tau satu ari nanti leh jadi artis...

so adakah anda bapok..saya lelaki pakistan amat suka bapok!..


kebetulan sepanjang akak duk kat kedai dia xde orang datang pun...dah lame borak br akak berpeluang soal name dia..dia kata name dia shahif..mmm sedap name tu...tiba tiba uolls dia kata dia suka pondan macam akak..terkejut akak dan bulu kaki akak lantas gugur mendengar kata2 dia..dia kata dia ade makwe pondan kat pakistan uoll...and dia lantas kuarkan wallet n tunjuk gambar makwe dia kat pakistan...dia kata makwe dia kacukan india ngan pakistan..so akak tengok lah gambar makwe dia....oh tuhan..... Nangis u olll..tercampak akak uolllsss...


cam ni lah muka kisya makwe dia tu uoll..sumpah akak x tipu..ala2 muka dia cam ni lah...so korang pi amik gambar korang letak sebalah gambar korang sebalah gambar pondan ni..kalau mgambar korang masih cantek..so maaf ler anda x layak..hanya pondan n pompuan muka tua jer layak ok...

akak lepas tengok gambar tu akak trus capai songkok aji dan berdoa pada tuhan..mengapa akak tidak jd pondan itew..tp akak x nak lah rupa tua pakcik2 cam makwe dia tu...


muka makwe dia yang pondan itew seperti india tua kedai gunting rambut di dragkan..ayo yo...mengapa..why why..mengapa..mengapa...trus akak terpikir kenape muka meletus sebegini rupa makwe dia macam lahanat ni..orang pakistan pun pandai mandrem ker..yang penting name makwe dia mak ingat ok..Kisya katanya..kisya nya aku....kisar iya..kalau kisya xtau lah akak...dia kata dia sayang makwe dia lah ape lah..sebab sentap dengan kata2 n rupa makwe dia yang ala pakcik2 itew akak pun mengambil keputusan untuk pulang ...kerana akak nak bersiap..yer lah laki akak ajak akak makan kat restoran berpusing kl tower....karang kalau akak lambat..menyalak lak laki akak tu...lepas itew aka tengok dia trus save no akak dalam hp dia..mmmm canggih hp dia...


canggihnya hphone dia...mmm..kalau hp akak hp zaman nabi..rasenya hp dia zaman paliolitik kot..awal skit dr zaman nabi...


sebelum balik akak sempat lempar name card akak supa dia dapat mengecall akak..mmm belive or not esok malam dia nak belanja akak makan..tp uolss..kat kedai mamak..jadilah dr tak de..kira date kat kedai mamak ler tu..ahaks...

7 comments:

ita.itu said...

kah..kah.kah..guling2 sy gelak tau..smpi nak terkencing dah nih

izal said...

tu ke gmbr pakistan jual kapet tu (yg pegang hp zaman nabi tu)? tak melethop pun diknon....

Kadkahwin said...

bukan itew lah..yang tas tu..hensem uollss...x dapat akak gambar kan..kalau yang pegang hp tu..x yah lah akak citer uolss oi...

hOtMaMa said...

sah pakistan kat puchong prima nih...mak tahu la kedai yg ko beli milo ais tu haruss la kat ABC khan!!!

SyamsulHairi said...

Hotmama yang takutnyer nanti si Reez nanti terikut lak mamat pakistan tu balik negeri dia...haruslah dia kena ikat kat sana...bahaya you...orang Pakistan ni very the ganazzzz....

Ms_MER said...

matiklah..kuaq abes zaman paleolitik suma dh nih..gelak sakit perut bc entry nihh

Anonymous said...

ni ler citer haramjadah dari baka haram yang akan melahirkan anak haram betine tue gemok sundal...pantat murah......ko ni baka haram padal tu ler suka berzina....ngan pakustannlak tu...harkkkkkkk puihhhhh....

Let's SHOPPING Uollss!