ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Sunday, 6 January 2008

Heppy new year 2008

akak tahun ni sambut new year ngan laki akak kak johor baru...dia turun kl christmas lepas. cadangan mula nya akak nak sambut christmas ngan new year kat australia tp sebab pasport akak mati x jadi..so kat jb jer..saje tukar angin..

ok gak sambutan new year kat hotel tu..akak sambut kat hotel jer..sofitel palm and golf resort senai johor..kelas hotel dia..akak duk kat suite room...laki akak yang bayar so ade akak kesah harga dia kan...party kat hotel tu mmg best..siap buat pentas kat atas pool lagi..pastu makanan malam tu free lak tu.. akak membedal 2 ekor lobster katanya..yer lah selalunya kan mahal..tp dah free..akak bedal jer lah...ade live band..bunga api..akak party sampai kul 3..tp laki akak x larat..maklum lah dah tuakan...dia view akak dr bilik jer..takut akak menggatal ngan jantan lain...tp akak menggatal gak..hihihih...dia x tau..ramai gak mat saleh muda2...kelas u olllsss


ni barang2 yang hotel tu sediakan..best akak suka


ni living room dia cantekkan...

bilik dia..besar gak suite ni...view dia mmg cantek...


sebelum party akak pempat pose manja depan cermin..kira cantek lah tu ...walaupun...

simple jer akak malam tu..malas nak over2 akak pun buakannya cantek pun...


ni laki akak...dah tua dah uollss.. ade akak kisah..life begin at 40 katanya...ahaks


kerana jakun akak sempat snap lepas turun flight. waktu ni dah sampai lcct dah...ala uoll..dr jb pi lcct 45 min jer..sedih...

Selamat Tahun Baru 2008!

8 comments:

ita.itu said...

wah hensem laki ko ye kak..bila nak kawin nih

peej said...

kelass okay..laki mat salleh..
cantek ok gambar2 itu..ini pujian ikhlas ok..serious muka akak mcm lia tuh..sangat x senduk ok..

Anonymous said...

hahaha..setelah lama menunggu...akhirnya berupdate gak.. aum..nak kenal leh tak ngan laki akak? hahaha.. cun la akak.. macam mac rahayu...

nanarahman said...

anonymous tu nana... hahaha//pesal ntah tetiba tak kuar nama

Miss Reezberry said...

ala biase2 jer...
nanti akak kenalkan yer

SyamsulHairi said...

Tahniah reez...tahniah...lepas ni harus buat dinner kat umah kak Midah....huhu

Ms_MER said...

dressup camtuh po simple?? insap haku nk makeup pon x gheti.. Cantek makeup..

meenzuleyka said...

skrg sudah jadi MRS TEDD

Let's SHOPPING Uollss!