ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 15 May 2008

Panggilan Maut.......

Panggilan maut..itewlah yang mengempar kan akak ngan kawan2 akak semalam....mmg mengemparkan...akak takut sangat baca messege itew..adakah benar atau tidak akak x pasti..yang penting akak berhati2!

ape? beras naik harga? ini lagi gempar dr panggilan maut ni..kalau beras naik harga..leh maut akak ni..akak nak makan pe? makan rumputlah gamaknya (maaf salah mesej daaaaa!)

Mesej nya ber bunyi begini : Wahai kawan2 sila heboh kan kepada semua, sekumpulan pengamal ilmu hitam dr indonesia ingin mencuba ilmu mereka melalui telefon, mereka akan menelefon anda dengan no +62++++++++++++++++++ dan nombor ini panjang (no dr indonesia) dan no ini berwarna merah (kalau hp color skrin ler kalau yang murah tu hitam je lah) sila jangan angkat..selepas anda angkat mulut akan berbuih dan mati..di indonesia ramai yang telah mati..dan malam semalam 2 orang telah mati di puchong..sila hati2 dan sebarkan kepada semua...

ape lagi uolls kalau terer jawablah..jangan malu2

hello senah sini. ape? panggilan maut...takutnya senah..----hey senang kau mati tau lepas ni..ingat tu

ape uolls buat kalau dapat mesej cam ni..akak terkejut dan a bit panik lah uolss...kenape puchong....kenape tak parit buntar atau rantau panjang?..itew akak x pasti..kenape tempat akak menetap..takut uolsss...

takutnya akak...lebih takut dr akak nak dirogol oleh india ni..takutnya..akak lom taubat lagi..

akak pun telah menyediakan squat penyiasat untuk mencari jawapan...akak tanya kakak wartawan..sebab dia pasti tau sebab dia wartawan kan..dia kata dia pun dapat mesej yang same betul atau tidak itew dia tak pasti...pastu kak nita dapat call dr kawan dia yang mengatakan beberapa kawan dia dr kilang menangis dan ketakutan selepas dapat panggilan maut itew..tp mereka x angkat....Ye lah uolss kalau akak pun nangis gak..akak siap buang hp tu lagi...kalau panggilan biase2 or phone sex leh lah akak layan..ni panggilan..yang kita angkat je kita mampos...x takut ker?..masyaallah!

akak ade cakap ngan kak bee pasal benda ni...tp dia x percaya... dia kata eleh ni mesti prank mesej untuk takutkan orang...akak cakap kita cuma hati2 je..mane lah tau betul..itew namenya bersedia sebelum kena..tp dia cakap macam2 n dia kata suka ati aku lah percaya atau tidak...dia kata itew semua main2!..geram lak akak..tersentap skit ala2 manja dan lantas akak cakap : ko tu mmg hari2 ade jantan yang ko x kenal nombor yang kol ko..kalau nak ditakdirkan tuhan ko dapat panggilan tu..and ko jawab...and tiba2 mulut ko berbuih na mati..ape yang akak cakap kat ko ELEH NOK, KO BUAT2 MATI KAN!..OK LAH MATILAH KO SORANG2 I NAK LEPAK MINUM AND BIAR KO KERAS KAT SITU.....matilah akak pas ni akalu kak bee baca ni....

mati dah ko senah..dulu kekwat kan..mak bg tau ko x nak dengar..nah rasekan...mak bagi ko satu nesan je..tanda sebab ko kekwat..kalau 2 nesan x kewat...

pastu akak YM ler ngan Hotmama..akak bg tau lah ngan dia..ini jawabnya...

lela 80: matilah percaya sngt dng sms gituuu..

lela 80: KG la ko neh..!
lela 80: mana ada dpt jerk call dr org terus mati....lain la kalau ko tu ada sakit jantung ke hepa..sengellll
reez berry: nok
reez berry: malasalhnya akak endon sebelah kedai aku cakap
reez berry: tu ilmu tuju mati
lela 80: terkejut dpt panggilan hangit ke...baru la rasa nak mati ke hapa
reez berry: kau jawab je di sembur

reez berry: terus mampun
reez berry: 'x pae jap agi mak add name ko sekali dalam blog
reez berry: selain kak bee
reez berry: jangan risau
reez berry: antara orang2 yang x percaya
reez berry: gitew
lela 80: siottttttttt..!!

lela 80: mula tu nak mengeji mak!!
reez berry: ahaks
lela 80: elok la tu percaya sngt la ko dng pompuan indon tu..
reez berry: cpe mak nak tambah name ko jap
lela 80: padahal lepas tu pompuan indon tu terkekek kekek gelak kan ko sbb dah kena tipu...goblok itu org katanyer!!hihihi
reez berry: xpe nok

lela 80: lantak arrr..suka sngt ko jadi ahli mesyuarat tingkap dng kak indon kedai sebelah kan...kellasss dah ada kwn baru..hihihihihi..

tp maslahnya muka perempuan indon tu macam muka ko hotmama oi..tu akak percaya tu!

inilah gambar ter akhir sebelum hotmama pendapat panggilan hangit / maut lalu kojol selepas itew...sian laki ko nok..sian anak ko..xpe ..pas ni leh laki ko cari bini lawa skit dr ko...ahahahahah


Tapi bukan akak je yang dapat mesej tu...tapi ramai..adakah ianya benar atau tidak x tau ler..tp ape pun berhati2 lah kerana zaman sekarang mmg banyak manusia yang x fikirkan dosa dan pahala..ingat tu...wah! ustazah gitew kan....ini hak individu..nak caya boleh nak dan x nak pun boleh..tp kalau ade yang mati bg tau akak yer..akak nak lawat....gitew...

6 comments:

hOtMaMa said...

babiiiiiiiiii ko!! motipppp nak paste sekali YM tu...siott jerk!!

yg penting mana ko dpt gambar aku masa zaman batu tu....!!AWAS ko lps nih....terima pula serangan balas dari mak..!

ye la lepas nih mak kena la wat2 percaya pasal sms tu kan...walapownn!!hiks..

izal said...

sokong hotmama!!!!

aku pun tak caya nok bende2 camtu..hahaha...email nehh 80% semua bohong tau...ko jgn caya sgt kak senduk yerrr...

dulu kata KFC, colgate, starbucks semua tak halal...skrg??? nan ado org percaya sbb terbukti halalan toyyibaaaa....

leona said...

xyah cayela... banyak link yg menafikan tu betul
http://www.darulmakmur.net/2008/05/15/sms-santau-panggilan-bernombor-merah-cuma-hoax-semata-mata/
http://www.ketok.com/index.php?news_id=2358&start=0&categor

dan ini

http://www.harian-global.com/news.php?item.40280.21

ita.itu said...

ngekek aku kak senduk ngata ko hotmama..jahat ko kak..kah.kah.kah..mana dia curi gmbr tu ek..hehe

Maxidea Design & Printing Studio said...

caya atau tidak itew adalah hak individu..sebab kawan akak sendiri dah dapat kol tu..mmg merah..tapi mase tu dia x angkat sebab dia ngah drive..mungkin ade kebenaran..kalau di sebar atau di hebahkan pasti mengundang bencana.. akak dah dengar dr banyak mulut..xpe nanti kalau ade saudara , kawan or keluarga uolls yang mati or dapat bala jangan kata akak x bg tau ek...

hafezzahruddin said...

tau jugak kau sebut masya allah.. Kagum aku, kak senduk.
Anyhoo, can I have your email address? I nak privatekan blog I sebab ada orang risau menjadi glemer kerana I sebarkan kepondanannya dalam vlog I.
Tengkiyu...

Let's SHOPPING Uollss!