ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 15 May 2008

TOLONG BAGI PERHATIAN SEMUA !

PERHATIAN BERITA YANG BARU DI TERIMA 3.52 PETANG 15 MAY 2008: Tadi kawan akak datang opis n dia baru lepas balik makan..dia ni keja ngan production...dia cita anak jiran kawan dia baru je meninggal dunia lepas terima panggilan tu..pastu akak pi makan..kat kedai tu ade cina ngah berborak dengan orang kedai makan tu..dia kata kawan dia pun dah mati dapat call tu..akak fobia nak angkat phone lah...akan nasihatkan kat semua tolong berhati2 ngan no panjang dan pelik- pelik. kawan akak bg no tu cam ni lah +62852731520946 dan mereka kata no ni dr INDONESIA..kalau takut sangat tutup je phone tu..insyaallah kita selamat...mintak2 lah kita di jauhkan dr mala petaka tu...

marilah kita ramai2 berdoa agar perkara ni berakhir segera...Masayallah...

2 comments:

mrssham said...

wah..dah berjaya tukar komen erk kepada cercaan..heheh

betul ke ni kak? takkan akak telepon je leh mati?

Heartless Devilish said...

betol ke ada orang mati?

Let's SHOPPING Uollss!