ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 30 June 2008

buat jangan x buat ok

Akak bukan kena tag uols. . pastu baca cam best lak..rase cam nak buat je..walaupun dia x senaraikan akak dalam senarai tag dia..akak nak buat gak..sebab entry pasal semalam ..gambarnya akak tak upload lagi..so kena lah carik2 idea..pastu cedok je idea ni....gitewkan...


NAMA-NAMA TIMANGAN ANDA:
Masa kecik maka akak and family panggil nama akak baby, baby katanya..walaupun mase tu akak masih kecik akak gak girlish jugak..so nama baby tu sesuai...then mase sekolah lah..zaman anak2 gadis baru nak naik..so akak guna lah name yang agak moden sikit..Nur Ezreen Natasha katanya..mase akak rase name tu sedap sangat..bila ingat2 sekararang..cam sial...entah lah zaman tu kalau ade nama belakang natasha macam sedap jer.... then mase akak belajar kat uitm plak..tukar name lagi kepada reezberry..sebab akak suka sangat ngan halleberry..gitewkan...so sekarang ni lekatlah reez sampai la ni..tapi ade lah mak andam gajah yang panggil akak senduk lak.. senduk pun senduk lah...akak ok je...yer lah kan ..akak x kisah korang nak panggil akak ape...

ANDA SEORANG YANG :
Nampak happy go lucky tapi sebenarnya cepat marah dan cepat cool balik...akak suka berpikir secara spontan...seorang yang suka give and take...open minded...suka buat backup plan...suka makan pedas...suka lelaki..gitew kan...


INSAN TERISTIMEWA?? DESCRIBE APA YANG MEMBUATKAN DIA TERLALU ISTIMEWA DIMATA ANDA
sudah tentu lah mak , abah serta family akak...walaupun mak ni bising skit mulut dia..tapi akak sayang dia...then adalah kawan2 akak yang sentiasa bersama akak..baby bee, kak bed, hafiz, kak cam, kak ita, ali, sue, kak amy and banyak lagi..i love u olls....


LAGU KESUKAAN ANDA:
akak paling suka sape lagi kalau x bukan Mariah Carey..penyanyi yang akak paling suka..siara dia..wah menambat hati akak...mungkin jugak sebab suara akak iras2 cam dia rasenya....tapi kadang tu bedal je lagu mane pun..habis tu kalau mariah carey je 24 jam ...harus lah menanah telinga akak....
MAKANAN KESUKAAN ANDA??
ni favorite akak...akak paling suka ikan pari masak asam pedas...oh tuhan..sedap..x kiralah asam pedas ikan ape pun akak suka...kuah dia akak akan hirup..and kalau ade lebih cecah ngan roti....sedap nya....then akak suka udang...x tau kenape..akak kalau makan udang semua orang pelik..sebab akak makan udang ngan kepala ngan kulit2 dia sekali...entah lah..akak suka..kalau bab udang ni akak sanggup bergaduh ngan kak nita..sebab dia peminat no 1 udang..sanggup sentap menyentap demi udang ni...motippp ko kak nita?


WARNA KESUKAAN ANDA :
akak x kisah asal jangan lah warna yang terang bagai nak gila..sebab akak ni berkulit halle berry kan..so paham2 le kan...tapi banyak baju akak warna hitamm..yer lah kan..bak kata omputeh..black is beautiful....beautiful ker aku?

SIKAP YANG MEMBUATKAN ANDA STRESS
akak x leh tengok orang yang buat keputusan bodoh...dan buat keputusan tanpa berfikir...tahap darah akak akan cepat naik....dan akak malas kalau org tanya banyak2 kali soalan bodoh..awas....

TIGA BENDA YANG MESTI ADA DALAM BEG ANDA

1)rokok and light ter..kalau ade rokok xkan xde lighter kan...2) ape lagi kalau bukan hanpon..walau pun hp akak hp zaman nabi tapi akak sayang dia..mauah muah...ala bucuk bucuk...3) ape alagi beg duit lah...i.c , lesen semua ade dalam tu..ko nak orang tangkap aku ker..dah lah muka akak ni macam omputih..kang kata akak pendatang lak...(omputih katanya)

KALI TERAKHIR ANDA MENAGIS DAN KENAPA??
mengalir air mata ? adalah dalam minggu lepas...sebab akak buat keputusan pindah umah...walau pun akak nampak gembira ..sebenarnya hati akak ini sering menagis..mengenang nasib...

TAG 6 RAKAN ANDA

korang x buat siap, akak sumpah jadi lembu..nak ker..so buat ek

12 comments:

Umi Mia said...

kikiki...yang sumpah jadi lembu yang tak tahan tu...kalau sumpah saya jadi kuda saya tak kisah lagi. seronok menkudakan orang...ini lembu...ishkishkishk...pantas akan disiapkan...huhuhu...

mrssham said...

mak aih..banyaknye senarai tag akak

mama fatini said...

hahahah betul2 balas dendam siut

Kos Serani said...

Adoi...kena TAG lagi ker??? ok la, saya buat ya...nak dlm versi lucu atau versi serius???

NieZearm said...

apesal sumpah jadi lembu kak oi.. sumpah la jadi kereta ferari ke rumah banglo ke. tak pun sumpah jadi duit. lagi mcm2 bole buat..

kena tagjgk ke ni? nk kenabuat jugak ke ni? adoiiaaii....

Nur Adreanna Natasya said...

waaaa.... kau memang rajin kan senduk? aku tak listkan nama kau... kau gigh buat. tapi kan... napa kat list tu aku kena buat lagi? wakakakakaa... komperm copy tu. hiks..

peej said...

dah buat dah tag nih..baru je buat..

Nur Adreanna Natasya..hahaha..kelakar la..
tp kan..sama la..kecik2 dulu berangan nama nak azlin natasha sherrina..haha..bile dah besar..mmg rasa mcm tah apa2 je nama tuh..hahaha..

ita.itu said...

nama ko kak senduk ttp yg paling vogue..siyes kak....ko tag aku ker..insyallah nok akan ko buat..hehe

Anonymous said...

kak bed..... mak malas nak buat ..ko sumpah ataw tak kak bed memang lembu.......................... puassss............

sWeeT & siMPLe said...

kak, alin takmo jadi lembu.. so alin dah buat tag akak tu.. hehehe lain kali sumpah lah yang cantik2 sikit kak... !!

:: AYU AYUMiE :: said...

hiks...lembu pun takpe nyah, asalkan jgn 'kambing hitam' opsss! terlebeh sudahhhh... hehe, sib baik akak takder dalam list yg kene tag itew...keh keh keh

unveiled evil plan to get famous && take over the world said...

alamaaaak. kena tagged ka? ahha. raa tgh busy yang hamat x hengat lah skrg kak reez. enrty pun smue auto-publish. ahha. ampuuun ya. harap2 sumpahan tu x menjadi. keh8

Let's SHOPPING Uollss!