ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 30 June 2008

Mencekik bersama diva...

semalam akak ngan diva telah pergi ke alam sentral shah alam...tujuannya adalah untukmencari langsir yang agak menarik untuk bilik akak yang baru..tapi design2 dia amatlah hanjeng dan harga agak pukimawati lak tu..sentap akak..ade pun design dia x kena lak ngan konsep bilik akak itew...so akak agak mening memikirnya...


sibuk ngah memilih baju ngan zizie, hafiz , haizat and kak cam....kak bed ngan cik tona call tanya akak kat mane...alang2 akak ade kat shsh alam tu akak ajaklah mereka join akak...then kitorang lepak kat syed bistro kat alam sentral tu...memandang kan hari hujan..perut akak and diva2 lain pun mendedangkan lagu keroncong...kami pun bercadang ngan mencekik sekali....

plih tempat then trus duduk..then waiter syed bistro tu datang amik order..diva2 semua terperanjat beruk ngok dia datanmg order pakai palmtop ni..wah hightect sungguh...kedai mamak order pakai palmtop ni...rase nak nangis pun ade tp ape nak buat...lantok ler....ker akak yang ketinggalan zaman ni..terkompius akak
lepas order trus tekan butang sent untuk antar order kat dapur restoran..kelas x?..ni akak nak tanya korang ade ke palmttop?..mereka ada ok...then ape lagi pastu...sesi bergosiplah ...yang telah dipengerusikan oleh Datin Hajjah Veeda Riena Tajudin sememtara tungu makanan sampai.....
tengok tu..ko ingat akak propar ker..sentap x order pakai palmtop..kelas mamak2 sekarang..akak tabik sring kat ko...berwawasan sungguh
hujan2 ni mmg sedap kalau membedal maggi sup..wah segar katanya...nasib baik maggi sup kat sini sedap kalau tidak aku bakar kedai ko..awas
sambil makan ape lago pose lah..walau pun x cantek ..akak tetap nak pose gak...sedap nyer..nyam nyam nyam..amacam kurus x akak sekarang?
ini maggi goreng ayam kak cam..pondan ni mmg suka makan kalau ade ayam2 ni..maklum lah dinasor kan..ops...
haizat and kak cam..wah macam dua pasangan bercinta je gaya nya...bercinta ker...cantek ko kak cam rambut di tiup angin...meletop...
wah hajjah Veeda arena pun ade?...di sebab kan hari hujan..angin agak kencang..tudung versace hajah bed telah di terbangkan angin bersama wig kesayangannya...sian hajjah bed...terus terbuka dah aurat dia...
nasib baik hajjah bed bijak..lantas mengambil hud bajunya untuk menggantikan tudung...pastu tetap pose sebalah zizi yang agak comel2 manja..walaupun
hey miss tona morales pun ade...miss tona morales dengan makanannya.sebelah minum sebelah cedok makanan...
..setelah menggilang sekian lama..miss tona telah berjaya dihubungi dan enterprame dalam blog akak...wah licin ko makan yer tona...maklumlah..akak dengar ko ni berbadan dua..syabas akak ucapkan..setelah 15 tahun berkahwin baru sekarang mendapat rezeki...gitew.....
wah K** D***..ops...Mr hafiz..meyedut maggi sup dengan sedaya upaya..cam biase je ko sedut menyedut ni..kompius ni...siap cengkung pipi ni...tahniah
ok gitu...patut lah bibir cantek..sedutan tadi bisa membuat bibir mungil dan sexy cam ni rupanya...pas ni akak nak wat gak lah..comel ko fiz...

7 comments:

izal said...

sronok tgk diva2 mak hayam turun ke shah alam...

canggih tul mamak skrg...kau ado palmtop tu? aku nan adoooooo

Kos Serani said...

LAPORAN...Tag dah siap heh heh heh,
hope this is last...ngeri aku kena Tag...abis barang2 keh keh keh

ita.itu said...

wah mamak skrg lg advance kan kak..wah ko ttp posing maut x hingat ye..hehe...

NieZearm said...

hebat mamak tambi tu. confirm tak guna handfon zaman nabi. sure bole buat video call dgn 3gp nih. ganazz..

darling8tabby said...

hi-tech skrang mamak2 ni ek...
maggi sup tu nampak best jer..:D

Izzu Izzuri said...

Wah! Mkn smpi licin gitew.. Bagus korang yer.. 'Mkn smpi licin harus dpt suami soleh'..katanyer..

Anonymous said...

wajah Aizat tu mcm cerita dongeng SI KECIL JUBAH MERAH DAN SERIGALA yg pergi melawat neneknya

wajah Kak orked pulak makin ayu...ada iras2 KAK NITA Sayong, LARI...........

Let's SHOPPING Uollss!