ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 31 July 2008

Dasar Kap Lam Ya Nga!

setan tul lah..dua tiga menjak ni ade je benda2 yang buat akak naik hantu dengan sengajanya...al kesahnya begini..semalam lepas balik keje kak bed call akak pesan belikan air teh ais bungkus untuk dia...dia ade lepak kat umah akak..teringin minum teh ais katanya...pastu ape lagi akak kenalah tapaukan....
seperti biase tempat yang akak akan tuju untuk beli air bungkus adalah restoran mamak kegemaran ramai restoran ABC... then sampai2 je akak pun nak order lah..akak ngok pekerja dia sibuk skit..so akak pose lah tepi counter...then akak nampak pekerja dia kap lam ya nga ni sibuk berbisik2 sesama sendiri..akak mmg dah biase kat restoran ni..dan inilah restoran yang akak lepak tiap2 hari...
then tukang buat air tu tanya akak " hey SEMBILAN u mau air ape?"...wah babi punya keling...korang mesti x paham kan...maksudnya begini...dalam bahasa tamil sembilan itu bunyinya "embodek" ..... yer lah cam 1 2 3 4 5 6 7 8 9(embodek)...dan "Embodek itew maksudnya adalah PONDAN....so paham...fukimama betul...
Lantas akak membalas..sebelum tu akak pandang kiri kanan dulu...lantas "HEY KELING, U JANGAN INGAT I X PAHAM APE U CAKAP YER..AKU TERAJANG MUKA KAU NAK...KO JANGAN NAK BESAR KEPALA..DAH LAH PENDATANG HARAM"...dengan jelas dan taranum yang betul...lantas akak membalas lagi dengan bahasa tamil "ENNGA MA SORRI SUNNEI"...yang bermaksud "pantat kurap mak kau"..termencarut lak...(jangan tanya mane akak belajar ayat ni..ni semua waktu sekolah2 dulu)

hey ni aku nak ingatkan ko..ko tu dah lah kap lam ya nga...dah le pendatang haram...cuba sedar diri sikit...dah lah hitam..


then supervisor kedai itew pun datang...tanya kenape dan ape yang berlaku..akak story lah ape yang berlaku kan...then akak cakap akak x nak dia buat air bungkus akak..akak nak orang lain..then akak nak tengok dia buat air tu..mane lah tau sebab akak dah maki semua pekerja itew tersentap ngan akak ker..maunyer dia ludah dalam air bungkus tu x ke naya....then akak warning..."LEPAS NI SAYA NAMPAK U SAYA PANGGIL ORANG HANTAM U"..... lantas dia menjawab..."sorry sorry saya xda buat lagi..sorry yer kita kawan sekarang"...


nyah ape kata kita berdamai...ape lah nak gaduh2 ni i x suka lah...tp kalau ko buat taik lagi akak panggil orang pukul ko..ingat tu

awas ko..ingat ker tingkah laku ko dalam pemerhatian akak..wah..akak dah jadi gangster nampaknya...so yang lain awas yer...I'LL BE WATCHING U!

9 comments:

Umi Mia said...

kikikiki..I'll be watching u too, three and four.....

ha kau..dapat gak aku belajar bahasa tamil free kat sini....

izal said...

wahhh ganasss ko yer cik senduk...

takutlah kite camni..

mula2 tadik mcm stim, dgr citer u terus kendur...takutt beb kene hantammmm....

K.Jah said...

ENNGA MA SORRI SUNNEI
ENNGA MA SORRI SUNNEI
ENNGA MA SORRI SUNNEI
ENNGA MA SORRI SUNNEI
ENNGA MA SORRI SUNNEI

kan ape...akak nak hapal sbenarnyer! jap lagi nak ngeteh kat mamak, cari pasal ngan akak siap la akak cerca ayat diatas!!

ita.itu said...

kah.kah.kah.gelak beso aku kak..pandai ek ko ckp keling..estate mana ko duk kak..kah.kah.kah

pearlEJ said...

betul la kan, minggu ni mmg minggu bloggers mengamukkan akak...

wakakkaka tapi tak tahan yg spiking keling tu arr... tabik arrr akak... :D

Aleeya said...

hak hak hak ganasnye akak nehhhhhhhhhhhh, mesti diorg gabra semacammmm

nono said...

good akak..nono stuju sesangat!!kekadang dorg nie melampau gler...good job sis...:)..
ooppss...klu free view la blog nono yer..i'm a new blogger..like to be ur fwenz sis..:)

marinahunny said...

i liiikee u kak senduk..berani tau..

Anonymous said...

salute ah akak terer mencerca dlm pelbagai bahasa! i loike! senduk truly malaysian!

-anon yg tak jemu2 dgn blog akak hensem ni-

Let's SHOPPING Uollss!