ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 31 July 2008

Hapi Besday Baby Bee


malam semalam akak sempat lah ngan kak bed, hafiz, amy, and zizie buat suprise kat baby bee..akak x sempat nak snap gambar...akak dah rancang lame dah nak buat suprise ni tp lupa lak camera...xpe lah biar lah kenangan itew ada dalam hati..sempat beli cake, kfc air n keropok2 je..ok lah tu kan..sempat jugak lah akak beli hadia untuk dia..harap dia suka..lama x jumpe baby bee..yer lah sejak akak pindah dua tiga kali je jumpe dia...ape pun akak gembira sangat tengok dia gembira...


itew lah kawan..jahat, baik or ape pun..kalau dah kawan lama...ape pun kita mesti ingat..sebab kita pernah harungi susah senang bersama...so malam ni cadangnya nak pi main bowling...insyaallah

8 comments:

izal said...

bagus ko kak senduk..

walaupun kdg2 fondan ni bermulut longkang bagai, jauh disudut hatimu ittew aku tau ko berjiwa ibu mithali...

go gurlll...

hepi burstday to baby Bee....wink wink

Anonymous said...

kak bed.....
mlm td mak rasa kan satu suasana yg epy sgt walaupn majlis tu ala2 jer tak lah beso mana... tp bermakna kan.............

meenzuleyka said...

yess berjiwa ibu mithali sampai terlupa nak jemput i kan...terlupa takpe nok..jgn buat2 terlupa sudah la...takkan baru duduk serumah dgn artis popular cover + poster dah lupa kat i kut...sabarlah hati...

SENTAPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

xpelah, i akan smbt berdua dgn bee jer

NieZearm said...

best gak klau ade member2 celebrate b'day ni..

Aleeya said...

besday sape neh..ooo bee ekk, aku nak ucap hepi besday gak ler..hepi bezday semoga semua nya baik2 aja okay...take care to bee..chewah mcm la akak bee kenal aku muahahhaha, takpe kan akak senduk..nnt kem slm kat akak bee ekk

Umi Mia said...

Happy Birthday Baby Bee...'big hug'

hOtMaMa said...

mak nak sentap 28 kali sbb tak ajak mak...!!! kalau ko ajak harus mak turut sama menjadi sponsor terbesar mlm tu..hik..hik.. hepi besday hamdan..! betul kata reez tu.. w/apa pun terjadi... tali persahabatan tetap tak akan putus nok.. ingat la susah senang kita bersama... mak pun sama mcm korang dulu kan... zaman2 mak susah dulu mcm mana...korang2 gak yg tolong... tanpa korang sapa la mak sekarang nok..!wahhh..ter emo disitew..!

IdaShah said...

happy belated birthday
baby bee

semoga panjang umur n murah rezeki

Let's SHOPPING Uollss!