ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 29 July 2008

Amukan senduk di stesen Minyak!

gini lah stesen esso yang di bangga itew...hampeh

lunch td akak pegi lah makan kat umah kakak akak..rumah dia berdekatan je dengan tempat keje akak..satu row dengan umah hotmama...ye lah kan ujung2 bulan nak tunggu gaji ni..kena lah makan free kan...walaupun lauknya hanya lauk sawi rebus..tapi lazatnya bukan kepalang...yer lah dintis kan..kalau ade duit harus McDonal ker, KFC ke yang akak tuju...xpe lah kira oklah tu....



lepas makan akak pose manja ngok tv jap pastu ape lagi one to go lah balik opis...then ngok minyak kete manja2 je..mmm kena isi lah nampaknya..nasib baiklah akak punya kete ni kete kecik je..so isi RM15 pun kira ok lah kan...then ape lagi singgah lah kat stesen ESSO dekat2 situ..wah tengah2 hari ni pun ramai gak yang dok isi minyak....



ape lagi dapat pump kosong akak park n pi bayak kat counterdah ler ramai oarang nak kena bratur lak..malas tul..." Pump 1 RM 15 yer"...so ape lagi caltwak balik kat kete pastu isi lah minyak...tup tup pump tu benti kat RM5 hengget je..wah nape ni..tekan2 x mo kuar..wah perempuan counter tu isikan RM5je ker...



dah lah cuaca panas..ko jangan nak naik kan hantu aku ni..."kak kenape pump 1 masuk 5 hengget je...saya bayar td 15 kan..."sambil senyum..lantas betina itew menjawab "Eh bayar 5 ringgit kenape nak 15 pulak..nak 15 bayarlah lagi 10 henggit"..dengan kuat dan cuba memberitahu pada semua yang akak bayar 5 hengget je...sentap..sentap...ape lagi PERANG!!!!!!!


ape lagi...nak ko rasekan kuasa petir dari mulut akak untuk ko...


"WOI KO BUTA KER KAU BODOH...AKU BAGI 15 TADI YANG KO MASUK 5 HENGGET KENAPE...KO NAK MAKAN DUIT KE APE...AKU TAU LAH 15 HENGGET TU SIKIT TAPI ADE MINTAK DUIT MAK KO UNTUK ISI MINYAK TU".....lantas sorang lagi perempuan kawan betina kat counter tu menyokong akak...dan berkata "Abang ni masuk 15 lah tadi aku nampak dia bagi 15...so masuk lagi 10"...sorry yer bang"..dengan berang dan kekwat akak membalas..."MAAF YER BUKAN ABANG TAPI KAKAK"....



saje je buat akak naik hantu tengah2 hari buta ni...awas yer lain kali kalau ko buat lagi..akak bakar stesen minyak ni...

10 comments:

Umi Mia said...

kahkahkah.....tuuuuu diaaaaa aih...

akak pun lenkali..elakkan isi minyak tengahari...satu sebab, minyak tengahari lebih panas so kemasukannya tak merangsang gitu..

yang keduanya..bila cuaca panas..hati pun panas...kalau malam panas lain kak oiii..ada tpt nak tuju...tapi ni tengahari, panas, stesen minyak..so not jive gitu....

Mummy said...

salamz yang.. mummy nak komen gak ni.. kadang2 pompuan yang keje kat stesen minyak ni, rasa macam dorang ni accountant bank.. belagak tak ingat dunia!! Maaf lah kalau pompuan2 minyak terbaca komen mummy ni. Tapi memang gitu lah dorang ni.. Siap muka masam je kalau pulang duit tukar pada kita. adoii la... susah nah nak senyum or tunjuk manis muka. Rasa kalau penat tak yah lah keje.. tak gitu.. heheheh sorry ya komen mummy panjang berjela.. apa pun syabas sebab dapat kenakan balik pompuan minyak tu!

ita.itu said...

kah.kah.kah..ngekek aku tau ko nih...abang ckpnye panggil ko..napa ko x bakar je stesyen minyak tu kak...haha

K.Jah said...

org minyak mengamuk ye kak?? hahahaha...sengal kan pempuan tu. mungkin dia ada degree in account tp sbb takde org nak amek dia keje...terpakse la jadi cashier. apa2 pun kellasss stetmen puaka ko kak!!

Anonymous said...

kalu mak... awasss betina tu... mak bakarrr dia jadikan minyak keter aku....

Izzu Izzuri said...

Hahahaha!! Adoiyaaiii... Da lama aku x berkesempatan baca & update blog, alih2 dpt baca cite best cengginik!!
Statement bela diri kau aku setuju sgtlaa noks..
Statement cover kau tu..Peeehhh!! Mak banggaaaaaa.... Ko mmg berani seehh!!

izal said...

sekali pandang nampak cam avang2 ko neh..

bile gaduh very the akak2....

Maxidea Design & Printing Studio said...

umi mia - ko jagan gila2 boleh naik antu kalau cuaca panas ni tau

mummy - mmg berangan accountant..
tapi sian muka dia sedih....

ita - ita let kita bakar same2..akak nak latih ko jadi penjahat

k.jah - name ko sesuatu kan..k.jah itu adakah stant for kak gajah..opsss..ape pun thanks sebab sokong akak..hidup wanita

izzu - let kita bergabung tenaga musnahkan pam minyak itu..ko jalan dulu..akak jalan 2 gether2 ngan laki ko..sambil pimpin tangan dia

izal - akak tau ler ko lebih woman dr aku..walaupun misai ko tebal bagai nak gila...

m@m@ m1mi3 said...

hahaha memang sial minah minyak ni.. aku da penah kena gak.. tapi minah minyak ni merampas laki aku. mampus ko la minah minyak yang sengal. iskkkk termarah2 plak

aku rasa dia peyed tu. tak pun mlm smalam dia tak dapat dari laki dia.. iskkk

tigrismalaya said...

hahahhha....memang ko very the berani...kelas kannn...nanti aku nak g siasat lar siapakah betty ina very the malang ittiew...

Let's SHOPPING Uollss!