ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 29 July 2008

garu bontot.....

semalam lepas balik keje akak pun singgah lah pasaraya OTK yang di banggakan untuk membeli beberapa jenis barang dapur...baru nak masuk trus akak teringat ade pasar sekitar kawasan umah akak...yang berdekatan umah hotmama...so akak pun pegi lah ke pasarmalam itew....

sampai je akak cuba lah cari parking..susah gila..rase macam nak jerit je..ade gak yang parking sampai blok jalan..ko ingat ini jalan mak ko punya ke hanjeng...geram akak...so ujung2 akak dapat gak parking tapi kat ujung tanjung jauhnya..so terpakse lah catwalk bagai nak gila...so akak pun ke arah pasar malam itew memalui padang bola....

uhhhh feelnya garu bontot ni..sedap tul.. garu dalam2 skit sambil korek2...rase terinzal lak...grrrrr ahhhhh

biase lah peniaga2 letak van or kenderaan mereka belakang gerai mereka kan..so akak terpakse lah mencelah belakang van itew..kira shortcut ler kan..then uollsss.akak ternampak ade mamat hensem disitu..di tepi van itew..akak agak dia peniaga kat situ lah....then uolls...dia sedang menggaru bontotnya dengan asyik sekali..sambil memasukkan tangannya ke dalam seluar dalamnya uolsss....xde sivik tul...dia x perasan akak ade kat situ.....


untuk ayam yang lebih lazat dan menyelerakan..pastikan di tabur sedikit kerak bontot untuk menambah perisa


then dia terus kedapan..so akak pun kedepan gak lah ke arah gerai2 pasar malam itew..teh akak terperanjat..tanpa membasuh tangan lelaki tadi itew sedang menggaul rangka ayam dengan tepung untuk di goreng..ayoooooo....harus lah ayam itew berperisa kerak bontot..rase nak muntah akak..walau pun ko kacak tapi ko pengotor..so reject ok...then dia nampak akak trus senyum2 lak..eee geli....akak rase tu pelaris dia kut...ape pun akak dah black list gerai itew...syang sekali wayang mu bak bidadara tapi tahap kebersihan mu sedihhhhhhhhhh!

4 comments:

ita.itu said...

KAH.KAH.kah..apa kata ko neray ayam dia..mesti sdp kak..haha..x selera aku..siot jek

Umi Mia said...

bluekkkkkkkk.....sumpah aku tak nak makan rangka ayam dah or yang sengakatn dengannya di pasar malam mana2 di area KL ni...ampunnnnnnnnnnn

m@m@ m1mi3 said...

hahaha.. isk isk.. slama ni silent reader.. tapi n3 ni tak tahan sey.. buwekkk.. tapikan sure sedap gilos rangka ayam dia. sah2 dia nyer spender tu recycle.. sebab tu tergaru2. adus.. sedap2...

hOtMaMa said...

yakkkkkksssssss..!
matilah lepas nih tak beli rangka ayam dah aku....uweekkk...!
aku pun pg pasar mlm gak semlm, sib baik tak beli rangka ayam... kalau tak mrasa ada perisa tambahan...!

Let's SHOPPING Uollss!