ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 10 July 2008

Pink dan lelaki....


ini yang akak cuba nyatakan disini...ape pendapat korang real man wear pink...bagi akak ok je...nampak cute..tp akak kena pakai kanta ajaib ..kadang2 nampak cam lelaki tapi rupanya adek-adek yang pakai sarung...waktu mula2 trend lelaki pakai pink ni ...akak sendiri pun terkejut n akak sebagai seorang yang 60 peratus wanita 40 peratus lelaki ni pun agak gigil nak pakai baju warna pink...sebabnya ia terlalu menarik perhatian...dan akak semmgnya pondan perlu ker amik lagi perhatian orang kan....lagi satu kulit akak agak kuali kan..so kalau pakai pink cam wonderkel or yenna yenni lak...

opocot mak kau..sorry mak x sengaja bagi ko jatuh..sorry abang hensem...

ade gak yang mengangap ini satu trend yang harus dicuba...entah lah uolls..ade gak leli yang metroseksual yang sukakan warna terang untuk menarik perhatian perempuan...kalau pompuan tu mmg dah serasi lah kalau warna pink ni...nampak girlish lah....nampak cute lah..lebih remaja lah..cam tu lah..ala macam kak bed lah....dia kan SO FASHIONABLE !!!!....so boleh lah pakai pink pink ni....ops sowy kak bed...akak puji ko lah bukan caci....sebab kadang akak ngok lelaki yang pakai pink ni nampak cute and sexy..kadang2 tu nampak cam pondan lak....harus terkonpius akak..harus terngurat pondan jugak..eeeee geli..harus terlesbian lak nanti...


amacam bersinar tak i..kulit i ngan baju i mane lebih menonjol...


ape kata raya tahun ni korang buatkan laki or boyfriend korang baju raya pink..comel ker tidak?


cantek x i bedak pink..i love pink..i cant live without pink..ooohhhhh pink is my soul...


baju pink yang menyerlah or muka perempuan itew yang menyerlah..canteknya ko pompuan..aku x pernah ngok pompuan secantek ko..pengsann

ade lak yang suka undies yang warna pink ni...kalau lelaki pakai akak suka..so sexy and bold...highlight sangat...suka..suka...rase cam strawberry lak...lagi2 jantan yang muka comel2 tu...mmg terus inzal akak....kalau yang wajah agak vinatang tu..maaf yer...akak rase baik korang lupakan niat nak pakai pink ni ek....x sesuai..takut budak2 nampak..kang kencing malam lak nampak ko....hahahahh

abang leh i ngok ape dalam spender pink tu....


hey abang leh i petik strawberry dalam karung warna pink tu..cam x sabar2 je dia nak kuar..grrrr sexy

ape pun akak ade bertemu dengan THE ONE AND ONLY PINK GIRL......sape lagi kalau bukan kak cam...kalau nak tau kenape..mmmm sebab tangan dia warna pink.....larikkkkkkkkkk...sowy kak cam akak terpecah lobang ko lak....sowy kata2 x leh undur..gitew kan....


12 comments:

ita.itu said...

kah.kah.kah..mcm setan aku gelak..x sanggup aku nak pink kan laki aku kak..haha...siot je ko nak ngk dlm suar kaler pink tuh..haha...sama je x kak? kah.kah.kah

Umi Mia said...

My brother pakai pink shirt maybe sbb dia metrosexual...my husband pun ada pink samping...hensem gilos pakai ngan baju melayu kaler cerah....I loike.....

Diena Wong said...

gahhahahha..dulu my ex takyah pakai pink pun da pinkk..hahahhaa..klaka ah akak nie..cam nak ajak lepak je..puchong dok kat mane? i pun duduk puchong jugak

izal said...

yg penting waktu nak pancut tu aku punye kaler pink....

puting ko pinkish tak?

Miss Reezberry said...

ita - nape laki ko ade spender kaler pink ker ? nak ngok

umi mia - mmm mesti abang ko sesuatu tu!!!

diena wong - ex ko dah pink..sesuatu je bunyinya..bahagian mane yang pink tu

izal- ko ni lucah..yer ke pink?..i likeeee!!!!

Aleeya said...

woaaa akak senduk sgt rindu sama akakk, maklum tenet kat umah tak okey, nak round2 blog pon punya lembabbbbbbb, plak tu skang kat opis dah ban blog nehh bencik2...

uikksss topik laki dan pinkkkk, ahahhahahah comel2...soka2..skang ni ramai dah laki yg berani pakai pink, kat opis pon ade laki yg pakai kemeja pink...comel je nengokkkkkkkkk

Izzu Izzuri said...

Mak tak kisahlaa laki mak nk pkai pink.. Janji ketaaatt!! (Aku sorg je leh tgk..Yg len..Awas ko!!)

NieZearm said...

ade ke? (sambil mengimbau item dalam almari)

Masa form 5, uniform sekolah aku kaler pink tau. Kebetulan jadi pengawas pusat sumber.. Memula segan gak nak pakai kaler dangdut ni. tapi bila dah terpaksa. ok je....

unveiled evil plan to get famous && take over the world said...

rasanya hanya lelaki2 seperti iqram dan juga irwansyah yang lawa pakai pink. ahha. ala, cm xleh accect fact yg iqram tu cik gayah tau. mkn hati lagi ni tau kak. =)))

Umi Mia said...

ahaks...adik lah kak bukan abang...dah nak kawin dah bulan 8 ni..tapi dia hensem...i rasa taste akak kot........nak berkenalan....hahahaha

IRA said...

hi!tak sengaja terjumpa blog ni. baca sampai abis...sakit perut aku.ko memang lawak reez.terpaksa la aku jadi pembaca blog ko yg setia...

Anonymous said...

PADA AKAK LA, KALAU ORG TU BENAR2 JANTAN ATAU LELAKI, DIA X AKAN TAKUT PAKAI WARNA PINK...TAPI KALAU DIA SESUATU...DIA AKAN ADA RASA TAKUT NAK PAKAI SEBAB TAKUT KANTOI...HE HE HE
YG BENAR...
( KAK SENDUK GARPU )

Let's SHOPPING Uollss!