ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 15 July 2008

kisah suatu hari


8 comments:

suw said...

wahhh..terer2 ble buat cerita pendek based on simbol2 ni..cayalah

ita.itu said...

kah.kah.kah..ko ni kak ada2 je idea nye kan..gelak aku

IBU KUMBANG said...

Apasal lak boleh jadik ayah.. kan tadi dia makan pil, dan nafsu pun turun .. hehe

NieZearm said...

macam pernah jumpa je kat e-mail dolu2. emm! kisah siapa ni? bagi hint sikit...

mama fatini said...

gile kentang

elmely said...

kak senduk ,

kalau aku ambik lesen dulu , diorang test pakai simbol dan ayat2, mesti aku lulus 100% ni.

izal said...

tp kalau ko yg dgn mat rempit ni ko tak jerit stopp kan??

aku rasa lagi ko bernafsu...AWASSS

Umi Mia said...

kuikuikui....pernah baca ni dulu...kreatif betul sape yg mereka lawak ni...

Let's SHOPPING Uollss!