ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 18 July 2008

Tag untuk semua

Akak ade lah masuk pondan ni nyer blog..sape lagi kalau pondan meletop, memukau, menarik kau mmg deboom Adreanna Natasya Danielle..akak sentap sebab dia buat tag x letak name akak..tp ade akak kesah akak rase nak buat..sebab akak xde idea kan..so akak curi lah tag ko yer noks...jgan sentap ek....

5 TABIAT BURUK ANDA TIME SEKOLAH
1)akak suka memekak dalam kelas..walaupun akak ni pengawas..ade akak kesah
2)suka lepak kat kantin sampai petang walaupn akak sesi pagi...
3)supply rokok kat jantan waktu duk asrama...yer lah akak bg rokok akak dapat rokok..upsss
4)bergaduh ngan bohsia2 sekolah sape lagi cantek n rebut jantan...(cantek ker aku?...)
5)mengintai n rakam junior akak mandi..akak ngan geng pondan2 lain yang buat..pastu ugut...kelas tak?

3 FAVOURITE SUBJECT ANDA... KENAPA???
1)Pendidikan jasmani...sebab leh ngok jantan2 tukar baju kat loker room
2)suka Art..akak dapat 1 tau dalam SPM..and trus sambung blajat art n design...
3)Amali bengkel....sebab akak suka ngok jantan2 buat keje berat sexy...

3 SUBJEK YANG ANDA TIDAK SUKA.. KENAPA??
1)Math..sebab cikgu dia hanjeng sangat..name dia cikgu Leong...muka dia cam Patung buda..dan babi kali 1000
2)Sains...cikgu dia mulut busuk..hazab..1 meter dah bau..bau cam taik cirit mulut dia...sial
3)Amali ladang....kena buat keje tengah padang..azab...

MENARIK PADA KAMU...??
Mulut akak mmg agak lepas dan kasar..tp sape kenal akak pasti dia tahu sape akak...akak cuma manusia..ade baik dan ade buruknya...so ade aku kesah?....nak kawan x nak sudah!

ANDA TIDAK BOLEH HIDUP TANPA....????
1)Duit
2)Handphone
3)Family..im a family person...kadang2 x gak
4)Ofcourse my lovely friends..love u

SETIAP MALAM SEBELUM TIDUR, SIAPA YANG ANDA HUBUNGI???
kak nita, Boboq, kurmila kurmili, my mun n dad...tapi selalunya mereka yang call akak..wah gitew..sebab akak xde credit...

TAG RAKAN ANDA...
akak telah mengetag semua yang baca blog akak..sape x buat dia adalah alif nun jim + ing..selesaikan......

9 comments:

Umi Mia said...

aduh.....inilah satu2nya blogger yang aku tak leh larik kalau dia tag...tak nak kena maki secara maya punya pasal.....

izal said...

hahaha ko tak abis2 nak jantan kan...

sama jer dgn ko punye kat bwh tu dgn kitaorg ....cume atas ko pondan...

kitaorg very manly....kahkahkah...

meh sini isappp

ita.itu said...

kah..kah.kah..mcm setan aku gelak..ko nih mmg lawak betul la kak..terbahak2 aku

IBU KUMBANG said...

Alamak! disebabkan ko sumpah aku jadi hanjeng.. terpaksala aku buat.. walaupun anjing yang kiut-miut almaklumla haram. susahla aku nak beromen ngan laki aku.. kalu sumpah aku jadi era fazira harus aku buat derkkk jerr.. hehe

adriana said...

wakakakaka... kang aku letak nama ko.. ko tak wat. bila aku tak letak.. rajin pulak ko nak wat. pelik tul. huhu....

IRA said...

muka cikgu math ko mcm patung buda? harharhar....aku boleh bayangkan.aku pun benci math!

mama fatini said...

dah buat dh gi lah bace

:: AYU AYUMiE :: said...

wah! so scary akak punyer sumpah yer..takpe nnti saya ada masa saya buat & i will inform u ok! ;)

pearlEJ said...

erkkkk... kalau tak buat mmg jadi hanjeng la ni?? abis laki kena samak tiap2 harii.... uhuuu...

hehehe tak leh tahan komen si izal nii... tergelak terbelahak...

Let's SHOPPING Uollss!