ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 3 September 2008

Cerita hanjeng sebelum Ramadhon!

ni semua korang punya pasal suruh akak pi jumpe x bf akak jumaat lepas kat kl tau...hidup akak punah ranah malam tu uolls tau x?.....

kesahnya begini..jumaat tu akak dah janji ngan my x bf nak jumpe dia kat ascot kl seperti yang korang inginkan ..sebab last saturday morning dia nak fly to singapore le...so sebelum fly akak nak lah pi jumpe dia seperti yang korang harap kan . tapi sesuatu yang menyakitkan hati je yang berlaku...akak janji ngan dia kul 7 akak akan sampai kat ascot.... sebab akak abis keje kul 6 ptg....so kira rempit bagai nak gila le nak ke sane...

jumaat lepas kan dekat merdeka kan...so orang amik peluang nak balik kampung..sebab isnin kan cuti...so balik keje siap bagai nak gila..mekap mampan2 macam tepong gomak..and one two go pergi.... dah start kete baru teringat purse tertinggal lak..dah kena patah balik amik purse akak...kan akak pernah cakap timing kete akak mengaum macam singa kan..akak dah betul kan....lepastu cina hanjeng tu buat timing dia jadi rendah le sesangat...lepas cluch je trus nak mati..rase macam sial lah pulak...so akak redah je demi nak jumpe x bf akak...ngah akak siap2..anak makcik lontong call akak tanya leh tak anta makcik lontong meniaga sebab anak lelaki lontong ade hal kat kl x sempat balik....ala akak mmg selalu anta makcik lontong ni...so ok je sebab sekali jalan kan...

dalam kepala akak..lambat le aku nampaknya ni...tp sebenarnya itew semua adalah sign supaya akak x pergi jumpe x bf akak agaknya..tp akak degil nak pegi gak...so lepas anta pecut ke kl...nak lalu faderal highway..jam pulak macam sial...so akak lalu bukit jalil lalu highway baru...nak cepat katanya ..tapi lambat gak...sampai je jalan imbi hujan dah mula renyai2 manja...so akak teruskan jugak...tiba2 jem lah pulak...kete akak tiba2 lampu baeti menyala...dah dia buat hal....tub tub dia mati kat tengah jalan..akak terus pegi tepi jalan..start langsung x leh..wah azab ni...matilah aku..cam ne ni....alternator kete akak hanjeng kembali..inilah akibatnya beli altenator second hand..nah rase kan ko bapok.....

rase nak nangis je...x bf akak dah call x henti2 ...naik hantu gak akak di buatnya...nak maki lebih2 kang tersalah grammer english akak mau dia x paham lak...nak buat cam ner dah nasib..akak cuba call kawan serumah akak..dia kata dia kat pj shooting..ade 5 sceen lagi katanya habis dalam kul 1 lebih....cam ner ek..so akak pose lah buat tengah telefon le ape lah yer lah cover malu katanya...dah mati kutu akak...then bila akak start lagi idup pulak..x sampai 1 kilometer dia hanjeng terus....trus mati kat trafic light bukit bintang...wah ....mati aku ni.....ramai lak orang lau lalang kat situ....


then dengan rase x malu akak tolak kete ketepi dengan drag n mekap tebal ....siap ade yang amik gambar akak pakai camera ni...akak rase macam wanita raksasa tolak kete sorang dalam hujan ni..ape lagi pastu masuk kete..turunkan seat kete... bukak bra bukak dress sarung sweater lap mekap...so akak cuba call bos akak..kebetulan dia ade kat pudu raya..ape lagi dia terus rempit ke tempat akak...dia sampai akak "jumper" bateri kete and akak siap betulkan timing kete akak lagi mase tu..dah rupa makenik tepi jalan dah aku ni...ape lagi kete dah leh hidup trus rempit balik puchong..so akak batalkan aje niat akak nak jumpe x bf akak...


akak rase mmg tuhan x nak bg akak jumpe ngan dia lah..sebab tu kete rosak tu...on the way balik tu kete akak trus x rosak..ajaib x?...sampai je puchong akak trus sms x bf akak kata akak dah sampai...ko tau ape dia balas?.... "i believe that god want to split us apart, thats why ur car suddently break down..."..tetiba je..bukan ko yang beriya2 nak jumpe aku ker hanjeng....ape pun dia kata 16 hari bulan cam tu dia datang kl for 2 weeks n katanya nak belanja akak shopping raya katanya...eleh jantan2 ni mmg kuar propar...yer belanja akak sempena raya konon..ujung2 nanti akak yang kena belanja bontot kat dia...

ape pun esoknya akak trus tukar altenator kete akak kepada altenator yang baru..terbang duit aku RM200....so kalau rosak gak lepas ni akak akak buat sembahyang hajat 1000 hari 1000 malam, pindah mekah and jadi ustazah ......gitewwwwwwww...dan tuhan itew maha adil...kalau dia tau kita keluar rumah untuk berjumpe lelaki omputeh untuk berzina pasti ade bala yang di turun kan...gitew...so nak tau ape hadiah yang akak dapat dr x bf akak?... x dapat ape2....dan hadiah dr tuhan sebab nak berzina dan buat benda yang tak elok adalah "pakej tolak kete di bukit bintang".. best kan!!!!!!!!!!! dia bayar cash uolssss......

21 comments:

puan.cokolat said...

gigih ko kak... tolak keter kat area bkt bintang lak tu...!!! harus rasa mcm nak bakar je kan keter tu.. tp takpe... ada hikmah tuuu...

**btw... ako dan sent invitation kat email ko kak... check it out... ya!
tq!

IBU KUMBANG said...

Kak, aku pun penah kete rosak kat bukit bintang, tengah JAm gila tu... MALUUUUUU!!!!! Dahla hujan, bwk anak lak tu.. tapi ngan laki la..

Adriana said...

ya allah... aku insappp dengar citer ko ni... hahaha....

Umi Mia said...

KAHKAHKAHKAHKAHKAHKAH...terbahak2 aku ketawa-senyap kat ofis nih...serius cakap lah...ada hikmah disebalik semua tuh..redha jer lah...pernah gak mende camni jadik kat I dulu...wooppss...

apapun...mmg sign lah tu suruh jgn jumpa...takper ahhh...mana tau...pas-pas ni ada lagi mat saleh hot utk ko kak...kadang2 penantian tu akan mendatangkan hasil yg lebih memberangsangkan..ahaks...

K.Jah said...

tuhan sayang kat ko nok. tapi ngeri aku dengar cerita ko. mintak2 jgn la keta aku buat hal sampai centu.

aladeen said...

hahaha.. hazab ko kak.. tp betul jgk kot kata ko kak.. Allah nak tunjukkan kat ko kalo buat jahat tu kejap je die nk kasi balasan.. huhu..

takpe lah kak.. puasa2 ni ayuh kita beribadat banyak2.. wah.. jadi ustaznyah aku.. haha..

~Eila @ Along~ said...

laaa..siannya kak senduk..takpela..at elast dpt jugak pengajaran dari ape yg berlaku kan...pasni takyah ikut kata org lagi...bila pk bende tu tak elok je..elok cepat2 insaf k...
Tuhan sayang kat akak tu yg bg petanda gitu tu....

NoRazUraShIma said...

nGeri2 Citer Tuh...Bley BYaNg TUh...KEne TOlak KEte Ngah Ujan...Kat bb LAk tuh...Perghhhh..Sabo Jela KAk

pearlEJ said...

hehehehe... nak tergelak pun ada, kesian pun ada... adehhh... :D

ita.itu said...

hehe..moral of the story jgn berzina ye kak..hehe...puasa ke ko nok?

hOtMaMa said...

hahahahahaha...mrasa tolak kereta tengah drag..kellas!
tu la sapa suruh gatak sangat nak pegi...hihihi!

marinahunny said...

tuhan tu maha adil kan..dia tau apa yg tersirat...selamat berpose............

Mrs Maznan said...

sian nyer kak..kelakar pun ade..hehehehe

NieZearm said...

bulan puasa ni bulan dugaan.. sabo je la byk2..

darling8tabby said...

sabar nok..sabar. munkin ada hikmahnyer...

izal said...

ni lah jadik nye bila gigih & yakin nak jumpa jantan...

renung2kan kak..dan selamat beramallll....

tp kelakar citer ko hanjeng!

tigrismalaya said...

sian ko kak dalam glamer drag bagai kete bole rosak...ngeri gak memikirkan kene tolak keta kat bb..yang amek pic ko tue harus jadikan ko cover mag elle nanti...setiap berlaku ader hikmahnya...sabar..

veeda_areena said...

tu lah kak bed ajak ko gi kenduri tahlil ko tak nak ikut.... t lah musibahnyerr...... lain kali kalo ko nak pegi ajak le kawan.. kak bed oferrr temankan ko.. ko kekwat... nah rasakan.....

sweethOneY said...

kak..ciannya ko kak..
yang snap gambar akak tolak keta tu mestila blogger gak tu :D

Anonymous said...

omg i am just feel ur a waste to the society !!

Anonymous said...

akak hensem.. entri ni adalah yg plg best!! .. tp lain2 pon best jugak.. haha. ada pengajaran. sukaaaaaa.. lain2 pon ada pngajaran gak (sniri baca sniri interpret sniri amek pngajaran lah kan) .. kalo akak tulis buku pon saye beli jugak nih. tp dlm bahasa akak yg punah dan ejaan yg byk salah ni lah. tak payah suruh editor betulkan tatabahasa akak. kurang perisa akak di situ. dah rasa mcm lain. eniweh.. nk ckp apa ek td lupaa.. hmm.. apa ek.. aaa.. lupa doh! .. oh ye. patot saye bace dari 1st entri 2007 sampai 2011 lah. nih dah tebalik. kesah yg jd pada akan dtg saye dh tau dah, baru baca kesah yg jadi sebelum tu. mcm tgk cite sepet plak (padhal saye tak tgk pon cite sepet smua tu ngeee..) ..

-apa ko mengarot ni anon penakot oii.. kata anon kpd anon itu sendiri-

Let's SHOPPING Uollss!