ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Sunday, 17 August 2008

Ganti puase!

bye kak bed...jumpe 1 syawal yer..opsss



mmm uolls ramadhon dah dekat..akak gentar uolss...puase tinggal lom ganti lagi..mmm cam ne ni... kalau ikutkan nak ganti sebelum puase ni harus le x sempat uolls...kalau di kumpul2 kan pose yang akak kena ganti harus lah akak kena ganti puase setahun tanpe henti...wah banyak tu..biase le..akak ni agak nates sikit kan...kalau lah akak puase setahun tanpa henti harus lah badan akak slimriver bagai nak giler...lain lah kak cam puase penuh..dia wanita muslimah walaupun wajah x lah wanita sangat..yer lah dia kan wanita di bawah lindungan kaabah...selalu posa sunat lah puase ini lah..tahniah kak cam..patut lah wajah ko berseri2 kak cam...patut lah akak selalu tercampak bila jalan sebelah ko....



cam ner ni..dosa takut..tapi pose malas...gitew kan...tapi tahun akak yakin akak akan puase penuh..insyaallah..tapi yang penting dan akak amatlah yakin yang kak bed akak puase penuh tahun ni..maklum lah baru balik umrah..kalau x pose gak..akak x tau le ko kat bed..mesti umrah yang ko buat tu sebenarnya bukan kat mekah ..tapi kat los angeles.....tu lah kak bed ko kena puase penuh tahun ni...yer lah akak dengar2 kak bed nak sambut raya nanti kat australia..mmmm tahniah kak bed...jangan lak tahun ni ko sambut raya tahun depan ko sambut krismas lak yer....



ape pun nanti2 lah akak ganti puase tu..hihih..dasar x takut dosa tul lah akak ni..harus lah halilintar memanah akak dengan jayanya nanti..ops..selisih angle fourty four...ape pun pose ke tidak ke akak akan tetap menyambut raya dengan meriah bagai nak gila....

10 comments:

ita.itu said...

ko x pose, darah kaler apa yg kuar kak? kah.kah.kah

afiq said...

pose??? ganti???
owhhh tidak......

IBU KUMBANG said...

kalu x pose, beli nasi kat mana? bley join? subang jaya ngan puchong prima tu xjauh.. hehehe..

Izzu Izzuri said...

Kak senduk..Ko tu smpi kne ganti pose bagai mcmlah ko period! Adoiyaii!!

Miss Reezberry said...

hey izuri oi..akak pompuan ok..mestilah period...suma terkuar darah putih je bukan merah

izal said...

heheheheh cewek jadi jadian kamu ya???

Umi Mia said...

muahuahuahua....darah putih tu mahsuri tu....ermmm......

Anonymous said...

kak bed.....
sapa nak makan nasik ambang di bulan ramadan sila contact kak bed.... waktu jualan thgahari sahaja....... wakakaka

NieZearm said...

berapa hari je yg puasa thn lps?

tigrismalaya said...

tahun nie ko cuba la posa penuh kecuali time period je tau tak yah pose...ko harus masuk kan aku dalam list untuk open house nanti..lalalala...

Let's SHOPPING Uollss!