ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Sunday, 17 August 2008

lalalalalala ila!

wah sempat akak pose ngan ila walau pun rupa akak macam jahanam mase tu...
jumaat lepas akak telah berjumpe ngan blogger iela name dia..ade lah biz skit so tu pi jumpe iela ni...akak p ngan kak cam...x plan pun nak pegi umah dia..tp sebab ade hal penting akak n kak cam pun pi la umah dia..wah gitew..duk umah orang ado2 iela ni..cantek umah dia...kelas gitew..di tambah pulak laki iela n si iela ni very the peramah uolls..rase macam dah kenal 15 tahun...rancak sungguh berborak kat umah iela..sonok akak dapat kawan baru....nanti ade mase akak n kak cam pi lagi uma iela lagi yer..so ade gak plan nak p kareoke ngan iela n hubby dia...so nanti ade peluang kita pi ek..love u olls...muah muah

sebelum pegi akak dah pesan ngan kak cam yang si iela ni dah kawin uolls...yer lah kak cam kan suka laki orang...kalau dia nak menggatal ngan laki iela akak akan bantai dia...so jagan takut yer iela..ko lebih cantek..gitu..hihihihih

1 comment:

Zahiela Zahari said...

haaa..lenkali dtg lagi ye..hehe..kak cam suke laki org?? hehe eila dah biase dah org minat kat my hubby..yela kan..dia anak cina..dah tu dulu2 ensem plak..hehe..matila puji hubby sendirik..ai..sape lagi nak puji kann...tak kisahla kak senduk..kalo kak cam terer..tryla masuk jarum..hahaha

Let's SHOPPING Uollss!