ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 24 September 2008

bersedehana lah Raya ni uoll

uolsss..ni akak nka cakap ni..bersedehanalah di bulan mulia ni..raya tinggal bape hari je lagi...so jangan lah kita uolss membazir semata2 nak raya uolss...mmg raya setahun sekali uolss...tp perlukan bergolok bergadai demi raya aidilfitri ni..tidak uolss.. tidaksss...

so akak ade beberape tip yang kita kongsi bersame untuk raya ni uolsss...mmg sesuai sangat untuk korang semua..akak sebagai pemberi tip kena lah buat jugak kan..so akak akan cuba yer...


untuk cut cost beli kerepek semua pastikan korang tangkap je belalang ker...cengkerik ker....korang sira kan pedas ker, masin ker..akak yakin kalau korang buat cam ni..bukan raya ni je dapat save..raya 10 tahun lagi pun korang leh simpat benda ni...x abis punya...melainkan hotmama datang umah korang..kayu celup air kopi pun dia bedal...


bagi yang nak balik kelate or pantai timur tu..hati2..ikut jalan yang betul..yang naik bas tu ikut panduan yang betul..baca papan tanda dengan betul...pastikan beg barang berharga di simpan dengan baik...


yer lah raya ni kan banyak orang beli kasut baru lah bagai...so pastikan kalau nak pi sembahyang raya tu simpan kasut tu elok2..jangan sampai hilang...yer lah beli mahal2 uollss...ujung2 raya pertama orang dah kebas..bagai mane itew...so beli mangga kunci..kuncikan selipar or kasut korang tu..pasti x hilang...so akak kena beli mangga ni 11 ketul..nak mannga kasut bagai nak gila...


kalau nak beli seluar plak..beli yang panjang..supaya mane lah tau korang makin tinggi ker..so jimat untuk tahun2 depan kan uolss..then x yah beli lagi..tp awas..kalau korang pakai cam jantan bangang kat atas tu..ko rang awas..akak sendiri yang terajang korang..itew jenayah fesyen name nya..paham.....



agak2 yang x sempat nak beli baju raya..amik je plastik bag atau orang kelantan cakap "supek gelenyar" yang besar potong skit bahagian bawah buat cawat..dah siap ..jimat menarik dan meletup..lihat model diatas..so feshionable..akak x leh bayang kan kalau kak bed yang pakai..waahahah.. sooooo in...

kalau bebelanja tu korang kena berhengat..sebab dalam kita bergembira kita kena ingat yang ade perajurit yang sedang bertarung nyawa untuk mengawal keselamatan negara..so ko jangan lak nak lebih2 raya ni..ingat sikit okey...

lepas tu jagan buat benda2 x baik di bulan2 puase ni..kalau nak buat jugak ko pi restoran ni..tu pun dah kira dosa dah tu..hahahaha.. tak tahan tu tag dia.."restoran vargina..makanan islam yang lazat"..so kedai ni spoke person dia adalah anak hotmama "ibu papa nak pepek".. mmg sesuai...


ingat tu..di larang mengiskerim di bulan mulia ni ok...dosa tu..ingat tu kak bed...lagi2 mengaiskerim di khalayak ramai....kalau nak iaskerim gak..sorok jagan bg orang nampak....


dan bulan2 baik ni..jangan nak berkepit sangat ngan boyfriend korang je....walaupun bf korang comel dan meletup ...yer lah kadang2 tu nak tayang kat semua orang yang korang je ade bf yang comel..walhal muka korang sedihhhhh...tapi kalau korang rase korang cantek..sila le...


nyah akak jelous ngan ko..walaupun muka ko x siap dan iras2 langsuir pokok asam .... ko tetap dapat bf meletup .. tahniah mak ucapkan...mandremm ke nyah? mak esah mane ko pegi..bg tau akak nokss....ko ni nyah mmg termasuk dalam 7 keajaiban dunia tau..tahniah.....

24 comments:

suw said...

mmg kalo ikot panduan akak ni..konpom save duit..ble buat harta nih kih kih kih

Umie said...

Adoih kak send.. tak larat haku tahan gelak nie hah ngan entry ko kali nie specially gambo2 yg menusuk kalbu semuanya!!!

hahahahahahahha

Anonymous said...

mari kito kelik rayo wehh...!!

IRA said...

ahaha...mana la ko dapat gambar2 seperti yg di atas tu...

senak perut.

Mummy Lieza said...

adakah aku ni suka membazir? ohh tidakkkkkkkkk.... oklah nanti mummy ikut cara ko ya kak...

Umi Mia said...

hakak ni memang tau......tergelakguling aku bawah meja ofis nih....

hakak comel.........nak hadiah....

kak ayu said...

LOLotf nih kt opis tahan gelak spi kuar ayer mate.....

izal said...

mcm ko skit kak gmbar yg last tu....

ita.itu said...

jahat izal kak..liwat je dia..haha

K.Jah said...

klakar la ko ni noks. mak heppiiii jer baca esp restoran vargina tu. misti dia ada sediakan bilik "khas" skali kan?? wakakaka

pearlEJ said...

cantik arr header baru...

Cyberwira said...

Tag Line "Ibu papa nak pepek" tetap ko selitkan...tahniah dan syabas beta ucapka..haruslah hotmama siram asid kat muka sendiri nanti.. hehehe

Yan said...

wah wah wah...cantik bebenor header baru Kak Senduk ni....boleh celen Kak Bed lar ni jawabnya :D

tigrismalaya said...

pic ko kat header atas tue ala2 erra fazira laa ker erra ala2 ko? sungguh berguna tips ko kali nie yang boleh dipraktikkan..

Cakap Kosong said...

kak senduk, ko jangan propa jer lebey......ko kena buat dolu, baru kitaorang ikut.

cokolat said...

bagus tuh restoran tu.. leh berzina selalu ni...

arep said...

tak tahannnnnn.. hahahaha *gelak guling2 ok..

belalang goreng - kat kelate slalu nok makan time2 musim banjir.. in fact i penah makan OK.. opsss

SOLEX selipar jepun katanya.. Beharga sangat la kan...SOLEX lagi mahal dari selipar..

Swimming trunk dari plastik.. Kreatif giler.. Kak Bed pakai haruslah meletop supik gelenya tuh.. *hampunnnn...

OMG aiskrim cam tu pun ada ke?? nak jugakkkkk..

langsuir pokok asam katanya.. sah2 la mak esah nok..

IBU KUMBANG said...

sedapnyaaaaaaaaaa ais kerim tu... hahaha!

NieZearm said...

jem aku menahan gelak baca entry ko ni.. adoiiyaii...!!

@k@kPOKPEK said...

@pp nak kena g sepital ni, mulut aku koyak ketawa terbahak2...

darling8tabby said...

heheh.. meletop ok bofren dia

Miss Moon said...

kak senduk nih mmg pakar bab menyesuaikan gambar ngan karangan...mmg kena sangat la ..rajin nyer kak senduk browse carik gambo ...salute spring arrrrrrrrrrrr

Mrs Maznan said...

hahahahaha..hahahaha..kelakar uolss! syabas kak..ko dah buat aku gelak guling2 kat office ni hah..

Anonymous said...

arbingisres
[url=http://healthplusrx.com/mucus-in-the-eyes]mucus in the eyes[/url]
Rotscennatito

Let's SHOPPING Uollss!