ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 28 October 2008

YERRRR AKAK BERWAJAH HANJENG !

tahniah uolsss sebab bersikap jujur dengan akak..thank uolssss...akak saje je nak tengok same ada akak ni cantek ker tidak?...akak saje je letak survey kat blog akak..ianya terletak di bahagaian atas blog akak..sape yang perasan mesti dah undi dah...tengok ape orang kata tentang wajah akak ini..adakah akak cantek?..adakah akak woman?...mari lah kita saksikan resultnya...


wahhhhhh nangis ni..keputusannya akak berwajah hanjeng rupanya....77 orang iaitu 82% mengatakan akak berwajah hanjeng...dan yang lain tu adooo....tahniah uolsss sebab undi..segala undian anda memberi erti kepada akak..mulai hari ini akak akan mula makan tulang..dan sape yang bersentuhan or cium akak diharap menyamak bibir nya ok..sebab wajah akak macam hanjeng uolss....

ni akak kena kumpul duit banyak2 ni...oprate bagai nak gila ni..bg meletup...supaya ranking kecantikan akak naik balik..opsss lupa lak..sape ek yang undi wajah akak macam hanjeng ni?....x sabar akak nak ngok muka diorang..adakah macam bidadari..adakah macam rusa..atau pun same je hanjeng macam akak gak..ape pun...akak ucapkan.......

tahniah uolsssssss sebab undi muka akak macam hanjeng!......

33 comments:

IBU KUMBANG said...

nok, diorang saje je nak usik2 manj dengan ko...

pearlEJ said...

nih mesti org yg sama dok klik bnyk2 kali kat undian tu....

Mrs Maznan said...

kak..ko cantek! yg hanjeng org yg dok mengundi tu!

ita.itu said...

adoila..gelak beso aku..haha..aku undi ko wajah mcm perempuan lg nok..sure ni org yg sama klik hanjeng tuh..

Umi Mia said...

diaorang jeles lah tu...tak baik tau korang nih..sian kat kak senduk...olo..olo...olo....

arep said...

kan... bidadari yg vote katanya...

suw said...

sabo kak sabo..org jeles ngan akak tuh kot

Yan said...

Sabar akak...meh sama2 kita minum cocoa collagen okayyyy...:))

veeda_areena said...

ala nokk dey oll cemburu ngan wajah2 kita yg memukau ni....

Hafez Zahruddin said...

Sabar ye kak... Sampai ati diorang cakap macam tu. Akak woman, memukau, vogue..
(Walaupun aku undi kata kau bewajah hanjeng)

Larikkk!!!!

Maaf ye, mulut I laha sangat. Ala, laha laha manje je.

Mieza said...

jht btl la undian yg kata akak tu...jeles diaorg tu...mesti org yg sama..takpe2 mieza dh mieza vote akak mcm pompuan betul lg...ikhlas nih...:D

Cakap Kosong said...

kak senduk , yang ko pun satu....len kali jgn letak jawapan berwajah hanjeng tuh.

cokolat said...

yer nokk.. ko memukau! aku undi ko mcm perempuan... sumpah kat balkoni mesjid ni..

Mr. Rush said...

Wow!

izal said...

jgn lah riso kak senduk, wajah ko elok sikit je dari hanjeng..kihkihkih

aku vote ko yg mcm pompuan betul tu...taw...

Anonymous said...

wahai kak senduk yg jelita..kenapa kak senduk tak jawap komen pembaca ni..kesian la kat dorang penat2 komen kak senduk tak hargai pun

Cyberwira said...

bersabarlah senduk..pejam mata dan kata dalam hati "Ill Be Myself" dan katakan "Aku lebih memahami tentang diriki" Ko susah / senang ada sapa pedulik?. ingt tu..

ZaCkNuDe said...

Dah naik dah ranking "mcm perempuan betul" tu uols.. ai dah suh satu kampung bukak blog u n votes for u taw!!

ahaks!!

farah amoi said...

depa nak memain jer tu....
x baik mengutuk ciptaan Allah kan...

mrssham said...

alamak..terlepas la ... tak sempat nak undi yang mana sesuai tuk akak ...

linn said...

kak...diorg tu jeles occay. wajah kak senduk kan meletop tp tidak diorg. cuba ko trace ip diorg tu tgk diorg hanjeng tak hanjeng?

KV said...

lerrr....kita tak sempat nak undi lah!!

Kos Serani said...

Xpe la dik, bukan rezeki lagi,atau salah strategi kot. lain kali gunakanlah strategy yg maha hebat dan tukarkan POLL asal kepada ini:-

KORANG RASE AKAK NI CANTEK X?

* boleh lah
(tukar,GILA KO...KATA TAK CANTIK )

* cantek bagai nak gila
( tukar, TERSANGATLAH CANTIKNYA )

* macam perempuan betul
( tukar, LEBIH CANTIK DARI PEREMPUAN BETUL DAN KALAH HOTMAMA )

* berwajah hanjeng
( tukar, berwajah senduk atau senduk garpu atau sudu )

Mesti mereka terpaksa memilih yg cantik saja keh keh keh

Fifiey82 said...

x sempat nak vote

peej said...

selalu org yg muka lg mcm hanjeng yg suke mengutuk org..jarang org lawa2 mengutuk lebih2..
akak sgt la x hanjeng ok..
pija memula tgk pic akak kat blog hotmama..siap ingat tulen ok..tgk muka akak mcm lia dlm pengako sa yo tu..
x caya tanya la hotmama.. ;p

apa2 pun..biarlah org nak cakap apa..
janji kite rasa kite cantik..haha ngeh~

tigrismalaya said...

sape laa yang undi ko sedemikian...mane ader wajah hanjeng kalo tak takkan setiap kali ko melangkah kaki ke otk sume org akan terpegun..kalo hanjeng sure dah kena halau kan...ko cantik tang mata tue..very da sexy

MaszLaVista said...

nasib baik mak x sempat nk poll noks!
mak x terlibat dlm ini kisah hanj yer..

IRA said...

ko dah ada afundi skarang ek?

eh, ko kan macam kimora lee...

mana ada macam hanjeng.

diorang silap mata kot.

chronicles of angelzz said...

diorunk saja nk menhanjengkan akak kan...
apa2 pown akak tetap meletopss :P

sweethOneY said...

akak meletopss laa
saje dorang nk usik2 akak kottt

Izzu Izzuri said...

Muahahahaha... Kasiann..

Alahai.. Akk pun nak undi gakkk!!
Takde lg ker?

@k@kPOKPEK said...

yang ngundi tu luper tgk cermin kot...

Monkey D Luffy said...

hahahaha... i like it... the way you make it as a joke

Let's SHOPPING Uollss!