ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 28 October 2008

perlukah aku berlaki?


akak sering tertanya2...perlukah akak berlaki (boyfriend)?...kadang2 tu ade gak teringin nak ber boyfriend...tp ape kan daya wajah akak ni sedih...x cantek..pondan lak tu..layak ker?kadang2 tu rase sunyi je...tp ape nak buat dah tu nasib akak kan..tp akak syukur akak ade kawan2 ngan family akak pengubat rindu...

kadang2 akak ngok pondan2 lain sibuk ngan laki masing2..kalau ternampak or terdengar tu ade gak kadang2 jelous...tp akak pikir2 balik perlu ke jelous...mmg susah nak cari orang yang paham akak ni..lagi akak ni bukan lah manusia yang sempurna..ade sesetengah tu geli lak bila dengar pondan..its not becoz of sex...its because of sometimes im so lonely .....


i rather kill my self than let pondan warok like u tackle me...eee geli....


yer lah naluri pondan2 ni kan macam perempuan so paham2 je lah...ade sesetengah pondan tu bila nampak jantan comel sikit..dengan gigihnya sedaya upaya nak teckle..tp akak bukan cam tu..akak light2 jue..kalau orang nak kenal akak ok je..kalau xde ...xde lah akak dok gigih nak cari kan...so let it go by the flow...gitew kan...

banyak benda lagi yang akak perlu fikirkan kadang2...pasal duit..pasal masalah sendiri..so akak rase baik xde boyfriend lagi baik..buat tambah beban..kalau dia kaya dan sanggup spedo (sponcer) akak lain lah..ni adoooo...dah lah akak ni berwajah sedih..nak cantek harap photoshop je...tu pun xde gak orang nak kenal..ape pun sekarang ni akak masih selesa ngan diri akak sekarang..cuma nak perbaiki kewangan je...mmmm ade sape2 tau mane ada keje best2 gaji ribu riban tak..reccoment sikit...

13 comments:

cokolat said...

naper ni nok? tetiber emo ni.. apa yg membelenggu ko nok? nok... carik duit banyak2 lagi bagos nok.. nanti ko gak senang gitu...

tigrismalaya said...

tah ko nie..tetiba emo nie..harus sehari jer esok hurray2 balik..jangan sedih nanti aku bawak ko gi borneo cari mataair okeh

Umi Mia said...

tak payah u...my fren pun takder boypren lagi....sunyi toksah cakaplah...tp dia byk teman tapi mesra buat pengubat sunyi..u pun cari jer yg mcm tu....

hanis said...

lek arr...
hidop mau enjoy...
aper ader hal

IBU KUMBANG said...

nok, maknanya tuhan sayangkan ko.. kalau ko jelita nanti banyak jantan nakkan ko.. walaupun ko cuba menjaga montot ko, tapi takut kantoi!!! hehe unless ko pakai cawat besi!

marinahunny said...

sabo lah kak...jgn sedih2 gtu...hidup dgn dunia akak sndiri jgn pedulikkan org lain, kangnanti ada bf kena spedo itu, ini lah, kalu bf tu nk spedo akak ok lah...

JM said...

janji kite hepi dgn ape yg kite buat kak..itu sudah memadai..janji mak pak kite dan kuarge kite sayang kite sudaa...

tp kadang2 tak kire sape pon..perasaan lonely tu ttp akan ade..

salam kenal..

izal said...

sedih baca citer ko nih..aku nak nangis jap...

Cyberwira said...

Jnglah sedih yer..ko kan cantik..ko kena ingt satu je.. cuba ko bayangkan pasangan suami isteri yang kawin tapi ditakdirkan mandul...sama jugak mcm ko..kalau ko kawin dengan pasangan ko walaupun laki atau pempuan...sama je..ko kena redha. ok syg..

ZaCkNuDe said...

jawapan ai untuk tajuk posting u tu senang je..

PERLU uols!! sebab uols chantek!!

AzFaRuL said...

klu rasa beban, menyusahkn, x perlu.

single = freedom.

elok cari laki yg blh speedo.
jamin masa dpn. hajkz.

~mista [s.h.a.n.d.y.e]~ said...

for the time being... its better off being a single woman.

senang nk navigate our life... then ble dh betul2 ready... i mean financially, mentally, emotionally and stuff like that...

im pretty sure jodoh tuh akan datang sendiri...

hehe...

ala... akak tamohla sedey2 camni... tak ganas la.. ngee...

yatt said...

sadis lah pulak..aallahhh relax lak kak senduk..kekadng idup sdiri lg best dr berteman tau!!

Let's SHOPPING Uollss!