ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 18 November 2008

akak dan Kak Cam di tahan polis!

alkisahnya begini uolss....malam minggu yang lepas akak n kak cam boring sangat lepas minum2..terpikir2 kat mane nak p...baru teringat yang akak ade kenal ngan sorang mamat pakistan comel kerja guard kat area puchong..dia jaga bangunan pasaraya puchong perdana ....
ape lagi lets lah merempit ke sana...then sampai je sana akak trus parking kete kat situ..then mamat pakistan name ali ni datang then kitorang borak2 lah uolss..walaupun akak n kak cam x mekap tp confident ni yang dirini dah woman habis ni..walaupun sebenarnya endon keja kontrak lagi woman dr kitorang kan..then si ali pakistan ni pun bawak lah kwan dia lepak sama ngan akak...kawan dia x lah hensem macam si ali ni..tp badan dia marveles uolsss...body sedap2 gitew..akak pose lah jual mahal kan...yer lah konon2 akak ni cantek sanagt lah..buat suara2 manja walhal suara ko macam hon lori kan...

oh abang pakistan ku...muka mu sungguh menghairahkan..tetapi bau ketiak mu mampu membunuh orang sekampung...sungguh beracun..harus lah ko memnyental ketaik mu dengan sekampit sabun trojan

then tiba2 akak rase nak terkucil lak..akak suruh kak cam tunggu kat kete then akak trus pi toilet..yer lah bagi chance kat kak cam sebab dia di pandang sepi je oleh pakistan itew...kenape tak tau..nak kata kak cam x can tek..x gak..kak cam cantek uolss...tiada tandingan...mase akak kuar kete n nak cross jalan akak nampak ade kete peronda polis datang ke arah kete akak...akak buat bodo jelah n trus pi toilet...


hey ingat kat lorong haji taib je ke leh melacur..lorong lain pun boleh gak..suka ati lah nak kat lorong mane pun...

bila dah habis kencing akak balik lah kat kete..akak ngok kak cam sedang di soal siasat oleh polis itew...ape lagi akak pun terlibat same lah..macam2 dia tanya..ade gak soalan2 yang agak sial...siap mintak I.C kitorang n pasport pakistan tu..nasib baik pakistan tu legal..ade permit bagai...kalau tak sian abang2 pakistan tu kena angkut..silap2 akak n kak cam sekali kena angkut...




abang polis i bukan melacur lah..i bukak kelas bahasa kat tepi longkang ni...i ade sijil lah dr giat mara ajar bahasa..bahasa binatang pun i leh ajar...xcaya ker abang polis...lets lah join kelas i..yuran x mahal lah..lets lah uolsss

eleh polis tu sebenarnya nak ngurat kitorang tu..akak tau...tp sebab ade pakistan tu x jadi lah kan..tp polis2 tu polis baru tu..muda sangat..tp belagak dia macam lahir2 je dr perut dah jadi polis..walhal baru sehari kuar pulapol kan...awas ko polis...

nasib baik kak cam cantek..so polis tu terpukau lah ngok muka kak cam yang jelita itew..senyuman kak cam yang lebar sehingga ke belakang telinga buat polis2 tu terpukau uolss...kitorang pun di lepas kan...nasib baik kitorang x buat benda2 yang terlarang ngan pakistan tu..maunya tengak merendek or ngah main doktor2 td..tak pasal2 kena tido lokap...thanks kak cam..kerana kecantikan wajah mu yang memukau lagi menakutkan itew..polis itew telah lepaskan we oll...



walau pun akak bela misai n janggut macam santa clous...tp dalam hati akak n kak cam adalah wanita ok..sifat kewanitaan yang jati dalam diri katanya...


tu lah pasal..kalau buat benda2 yang gak2 jahat ni mesti ade yang tak kena akan jadi..oooo serik uolss...x sanggup akak...lain kali jangan sekali2 cik cur di khalayak ramai ok...ni kali ke 4 akak di soal siasat sebab macam ni..akak pun heran akak ni muka perempaun sundal ker..asal lepak2 je ade je polis nak soal akak..walhal xde ape2 pun...ker akak kena apply jadi polis....mmmm..tu akak kena pikirkan..tp kalau akak jadi polis akk nak mintak unifoerm yang pakai skirt ok..baru best...

10 comments:

KV said...

wajah akak memukau sang polis kut. Menarik tertarik gitew!

marinahunny said...

seswaaaii nok ko jd polis...harus kelam kabut negara nanti..

Umi Mia said...

seronok ek...disoal siasat hehehe...

tak payah uoll...I pun pernah kena soal-siasat mcm tu...pastu siap mintak no. telefon lagi...

Miss Reezberry said...

kv - yer memukau...rimas akak

marinahunny - yer kelam kabut..i akan luluskan akta pondan harus drag sentiasa

umimia - ko cantek nok..sebab tu polis tu mintak no ko..x pun dia nak amik ko jadi maid dia..ahahhaah

ita.itu said...

kak senduk ko kencing berdiri ke cangkung? kah.kah.kah

darling8tabby said...

nasib baik tak kena angkut reez..akak rasa abang polis tu nak ngorat..saje dia propa..heheh

hanis said...

saba jek lah kak... paling kuat pun ko debik jek kepala polis tu

~Eila @ Along~ said...

wah..kena belajar dr kak cam..ilmu apekah die pakai itewwww..hehe...kak senduk..takmo dtg umah lagi ke?

cokolat said...

kak ita.. meh aku jawab... kak senduk pernah buat pengakuan.. bahawasanya dia kencing meniarap.. ala2 biawak kata dia!!!
ko yang g tau mak yer nokk!!!

Monkey D Luffy said...

Jangan! jangan kau cuba popularkan si ALI tu. Kerna nanti mungkin dia dapat DATO' macam shah rukh khan

Let's SHOPPING Uollss!