ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 18 November 2008

Sexy nya aku...sexy ker uolss?

Kena tag lagi uolss...gatal tul lah diorang ni..semua pakat nak ngok gambar sexy akak lah ni kan..ala uolss kan tau yang akak ni mmg sexy dalam ape cara sekalipun..kang bila akak sexy lebih2 kang..laki korang ke..bf korang ke yang baca blog akak ter taste lak ngan akak cam ner..jagan salahkan akak time tu...

definasi cantek bg akak : tidak semestinya rupa paras..tetapi ia termasuk dalam cara bercakap, lenggong badan, bentuk wajah, tutur kata dan sebagainya...kadang2 muka haus waruk pun ade yang kata sexy...pelik akak...

wah confident ni yang aku ni cantek..walhal muka cam kuali kemek...yer lah kalau akak sendiri x cakap sape lagi nak cakap..kalau tunggu mmg nan ado jawapannya...ape pun untuk tidak menghampakan korang akak buat gak lah kan...

1 - Tangkap @ sertakan 3 keping gambar anda yang anda rasakan paling Sexyyyy..
2 - Tak semestinya tak berpakaian atau mendedahkan..mungkin anda rasa senyuman anda
masa itu adalah sexy..sertakan!!!
3 - Nyatakan kenapa gambar itu begitu sexy di mata anda?
4 - Tag 5 rakan-rakan anda yang sexy..
5 - Selamat bersexy!!

entah lah pandangan sexy kot mase ni...nampak skit lurah2 yang nan adoo itew..yer kot sexy..ke korang nak muntah ngok gambar ni...

bibir tu kot yang buat sexy..entah lah..ke kesendukan wajah akak tu yang buat sexy...

pose sexy lah konon ni..entah lah uolss...agaknya lah...akak rase cam tukang mop kat KTV kareoke je...

harus lah akak nak taq kawan2 akak uolss...

1) Kak bed yang mempunyai bentuk badan yang tembam2 nangka..mesti ko sexy nok..mak rase ko mmg sexy lah nok..sebab semua jantan yang date ngan ko semua meletop..mesti sebab ko sexy..ke duit ko sexy nok...x sabar mak nak ngok

2) hotmama yang mempunyai perut yang paling perfect dalam muka bumi..maksud perfect disini adalah mampu menyumbat 3 kawah nasi sekali gus...

3) cMeen Zulayka ..nyah ko lah wartawan paling sexy sekali mak pernah kenal..sampai kan bila ko pose sebelah zila bakarin..ko leh over shadow zila bakarin dengan petik jari je..cepat nok buktikan...

4) cokelat...nok kalau ko x sexy x lah si yeop tu gila babi kat ko dulu kini dan selamanya...walaupun muka ko haus tp mak yakin ade sexy di sebalik kehausan itew..ke yeop mmg suka perempuan yang mukanya agak haus ni...

5) adriana ..nyah mak tau ko lah pondan paling sexy kat putra perdana..sampaikan bila mak nak jejak kat situ mak kena buat servey dulu sama ada ko sexy ke tidak ari yang mak nak ke putra perdana tu..yer lah kalau ko ade mesti mak x laku...

20 comments:

Umi Mia said...

kikikiki...sexy kak ooii...tp tak se'sexy' yang aku bayangkan...ha kau....siap ada imaginasi lagi ni akak senduk sexy...hahahaha...

harap2 laki aku takder lah imaginasi camtu...hohohohoho

suw said...

haahahaahah..gmbar first tu meletopppp gituh

ita.itu said...

haha...lurah ko buat aku x tahan kak..leh kepit air tin x? kah.kah.kah

Anonymous said...

Astagrafirullahalazim.....

insaflah wahai insan...
sebelum malaikatul maut mencari anda....

MaszLaVista said...

cam liza hanim laa ko ni kak senduk..

ustaz said...

Allahuakbar....

mana perginya iman kamu...
ingat!! setiap detik akan dipersoalkan diakhirat....

meenzuleyka said...

nok...i x berani nak jwb taq u...nanti ust said cerca i heheheh larikkkkkkkkkkkkkkkk so sori ya...larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

IBU KUMBANG said...

Wah! kemain lagi ko kak!seksa dan seksi!

Monkey D Luffy said...

nak jadi model ker? model iklan karipap

peej said...

gambar 1st tu sexy..i loikeee...

Nad Eusoff said...

wahahah tembam nangka...
lawak giler ayat

farah amoi said...

huhhh...pose ke-3 tu....3X tgk...
cam liza hanim!

Adriana Natasya Danielle said...

Nyah.. mak pun takut. Nanti ustaz tu serang blog mak pulak. wakakakaka!!!

veeda_areena said...

tunggu kan keseksiann kak bed ok.... kak bed sahut cabaran ko..... bukannyer nak nunjok2 tapi itu lah realitinyer...... kak bed tak gentarr kalo uztaz tu nak gemporr blog kak bed... dia ingat dia tu uztazz konfem ker masuk syurga..... awas eh...... jawapannyer bebasssssssssssssssssss...............

nantikan kak bed update blog ok..... cawwwwwwwwwwwwwww......

cokolat said...

nok.. ko nak aku tunjuk lurah dada aku jugak keeee?????? hanjeng tol ko niiii!!! ni mmg betol namanya taglaknatulahhhh....

Mrs Maznan said...

i like 1st pic tu..sexy plus u look exactly like umi aida but of course akak lar lebih meletop!

p/s: wah..cok, ko pun ditag ke? x sabar aku nak tgk pic ko nok! hahahaha

~Eila @ Along~ said...

wah..tag gambar sexy..hihi..kak senduk posing camaner pun tetap nampak sexy jugak..jelingan tu yg sexy tau..

yatt said...

cairr semua jantan dmuke bumi ni..kahkah

pearlEJ said...

perghhhhhhhhhh!!! ej paling suka gambar yg no.1 n no.2 tu akak.... giler seksi tang bibir tu....

Aleeya said...

wallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh, canteknya akak senduk ku ini, jelesssssssss aaahhhhh

Let's SHOPPING Uollss!