ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Saturday, 1 November 2008

anak ikan dan makcik tua

semalam lepas akak lepak bersama diva2, kak bed, tona, ivy, kak cam and nora kat kedai char keow tiaw akak pun baliklah umah..sebab kami lepak dr kul 7 sampai lah kul 12 lebih..so bila sampai umah baru nak relax2..hotmama call akak...ajak akak kuar..join dia ngan rizal pi lepak lak kat restoran abc....

mmg malas nak kuar lepas hp akak yang ado ni buat hal...dr kul 6 lebih sampai malam hp akak x leh hantar sms katanya..plz check operator servis katanya...trus akak sentap guna line orang kuning ni..dah 2 kali akak kol digi..tetap jawapannya kita akan selesaikan masalah anda dalam mase 30 minit..masalahnya akak tunggu dah macam 30 tahun tetap x leh anta sms...harus lah akak maki lagi skali customer service digi tu..the di sebab kan hotmama adalah orang kuat digi akak pun bersetuju dengan pelawaan dia untuk lepak restoran abc...dia kata nanti dia selesaikan masalah sms akak tu....

so dalam kul 12 lebih nak kul 1 tu akak pun merempitlah ke abc.... sementara hotmama call digi akak pun ape lagi mengoder lah nasi lemak ayam..yer lah rizal offer nak belanja katanya..jangan lah jual mahal katanya...lets lah order kan....tup tup x sampai 5 minit hotmama call digi..sms akak dah ok dah..HOI DIGI OIIIII..NAK KENA STAFF DIGI BUAT REPORT BARU NAK ELEOKKAN KAN LINE KER?..SEDEHHHHHH!!!!...kang akak tukar ke rangkaian merah or purple kang baru tau....


sedang akak makan ngan hotmama n rizal...ade lah satu kete waja warna meroon parking sebelah meja kitorang...yang turun seorang akak yang lebih lebih sedap di panggil makcik lah..umur lingkungan late 30 to awal 40 lah gamaknya...dengan rambut kepok2 berwarna coklat terang...dengan handbag berjenama...dia turun kete..wah mesti perempuan ado2 ni..then turun lak penumpang sebelah.....ayooooooo anak ikan meletup..mmg comel..umur awal 20an lah cam tu..pakai baju ala2 keje hotel gitewkan..or keje wayang..siap ade vace kecik warna hitam....nampak je kitorang pandang ...terus dia sarung sweater...cover line katanya



wah siap snap no plat kete dia ni..sape kenal..inform akak ek..mane lah tau makcik korang ker..x pun mak korang ker....


x lah tua macam makcik ni tp mmg agak tua lah..tp sebab dia bergaya...umur dia tu jd tak berapa tua sangat lah....tp yang penting wajah dia sedihhhhh...

akak cakap ngan korang uolss..anak ikan tu mmg ala2 macam ni lah muka dia..mmg comel n encem...taste jugak lah gamaknya..kalau ade kak bed ni maunya dia terkam tanpa endahkan makcik yang bawak anak ikan ni....





mau tak encem..sampai kan hotmama tergersang lah dibuatnya....siap ramas2 tetek dia...nak tunjukan bertapa teruja dan termeleh lah dia tengok anak ikan makcik tu..sampai lupa yang dia tu berupa gajah dan berbadan tong...kalau nak ikutkan hotmama lebih muda dr makcik tu..and hotmama lebih cantek berbanding makcik tu..tp ko ade duit ke hotmama nak spedo anak ikan tu...cuba ko pikir skit...so xyah lah ko ramas2 sendiri...

ape lagi akak , hotmama n rizal trus bertukar menjadi totaly spice..ala2 penyiasat wanita masa kini gitew kan...trus laksanakan tugas dengan jitew....squat sedia menjalankan tugas...


ape lagi langkah pertama kuarkan gadget..iaitu hp and snap2 gambar anak ikan tu ngan makcik tu dating kat ujung meja sebelah sana..kami berhati2 dalam mengambil gambar..ala2 mamarazi gitew kan...sebabkan hp masing2 pun tahap manaj2 je so kualiti gambar nan adooo lah kan...tp kira ok lah..macam2 cara nak amik gambar mereka berdua ni....yer lah takut lah pecah lobang kalau2 dia terperasan....

sibuk betul cina baju oren ni tau..sibuk kitorang nak snap gambar..leh lak dia pose kat tengah2 tu..hanjing tul...lame gak lah mereka berdua ni makan sambil borak2...mesra nya mereka..siap ketawa2 manja..cuba bayang kan makcik2 buat ketawa manja..mesti gerun kan..tp anak ikan ni buat muka ok je..yer lah mane taknya..kang buat muka geli kang x dapat pulak harta karun makcik ni kan...makcik ni pulak berborak feeling2 anak dara 17 tahun lak..geram pulak akak ngok...rase nak bantai je ...tp lebih kepada jelous lah gamaknya....awas ko....then agak2 sejam cam tu..makcik ni angkat beg kauarkan duit kepok2 trus bg kat anak ikan ni..so anak ikan ni trus pi bayar kat counter....motif duait berkepok2..makan ala2 roti canai je uolsss....

sebagai penyiasat.. akak trus merangkak pelan2 letak alat pengesan kat bawah kete makcik tu..yer lah we all nak ikut mane makcik ni mane dia bawak anak ikan tu....misi diteruskan dengan berhati2




wah kami dapat mengesan kemana anak ikan tu dibawa..adakah ke umah makcik td..or ker tempat lain..kotorang ikut kete makcik tu naik kete rizal.. kami ikut pelan2 dr belakang...wah makcik ni menuju ke flat puchong permai bedekatan dengan shell..kami tengok makcik ni turunkan anak ikan tu..siap bawak turun barang ape thah..tp yang yakinnya barang2 yang telah di spedo oleh makcik tu lah ape lagi...lepas tu ucapan selamat tinggal manja2 je oleh makcik tu ngan anak ikan nyer..oooo dia anta anak ikan ni balik kot..maybe ini pertemuan pertama or sebaliknya...mmm kami masih terpikir2..

ape pun akak , hotmama and rizal menarik nafas lega sebab anak ikan comel itew selamat sampai ke umah dia...anak ikan ni dok flat biase je uolss..yer lah nak cr duit lebih katanya..so makcik pun makcik lah..janji ade hasil kan...

so hotmama buat lah persiapan..bila ko dah jd makcik2 nanti leh lah buat ape yang makcik tu buat..dah betul dah tu...

26 comments:

arep said...

ayooo. tu makcik betol dia lah... tak baik tau speku...

farah amoi said...

itu anak jantan bongsu dia yg study lagi kot...

muahhahahha

IBU KUMBANG said...

Nok, ni polis pencen pun kalah!

Cyberwira said...

Awas! P.I di mana2 sajor!

Monkey D Luffy said...

hahaha... anak ikan emas aku boleh cari makcik gak ker? kalau boleh beruntung ler aku. ikan emas aku ada 5 ekor anak.

semua kat aquarium

Cakap Kosong said...

ni yang aku takut nak catwalk kat puchong nih.......sebab kak senduk dah tukar kerjaya jadi polis pencen.

ADEX KAWANBOXX said...

hahahahaha mapuih la kalau makcik tue tetiba singgah kat blog nie...

siap nom plat keta lagi....

lagi best klau anak ikan tue ada blog jugak...bila la nak terjerempak dengan blog kak sendukkkk nie....

memang meletopppp!!!
adex suka!!

izal said...

hahaha ko jeles ke mak hayam...

kenape ko tak caras jer anak ikan tu....ko ade rupa, cuma nak spedo anak ikan tu, sangkak sikit lah..heheh

Nad Eusoff said...

hiks..kata hotmamam gersang..
kak senduk tak gersang ke?
hiks...
ganas nenek tu yer..ank ikan hot pun dia rembat

ita.itu said...

eh skrg kan leh pki no sama..tp tkr ke celcom ata maxis pun boleh kak..hehe..sian hot mama ko pekena kan dia..hehe

Umi Mia said...

gigih sungguh korang investigate/follow sampai kerumah budak tu...kalaulah si Abby tu jumpa korang awal2..tak lah lambat sangat laki dia kena tangkap khalwat...hohohoho...

sparkystar said...

haii..

~Eila @ Along~ said...

wahh..siap letak no plate..hehe

saya said...

huishh..gigih ni dok follow makcik rambot-kepok2-warna-coklat-terang nih. ntah2 hadek dia kot? hehhee.. hantam la..janji bahagia..

cokolat said...

tak baik tau berfikiran negatif nok.. entah2 anak dia keee... tp dok dgn bekas laki dia yang miskin.... haaaaa....

tigrismalaya said...

oooo uols..3 stooges ker charlie angels nie..gigih jadi spy uols

peej said...

mmg comel la kan kalau muka budak tu mcm tu..
tp tang hotmama ramas2 sendiri mmg kelakar ok..haha..

hOtMaMa said...

ko mmg babiiii..! siot jerk... motipp tetiba aku nak ramas2 tetek mcm tuh...kosser okeh... mak tak desperate okeh..!

@k@kPOKPEK said...

YB (yang berusaha) betul ko kak senduk.. ahaks..gelak besar aku, bila baca bab ramas TT tu..huhu..

; Rara wanna get famous and take over the world said...

wahhh, mcm rupa takashi wannabe dah tu. no fair ni kak senduk! harus di cari yang lebih gantenggg ;D

Jeanette Doepke said...

ayooo. tu makcik betol dia lah... tak baik tau speku...

zaiful anuwar said...

Kalau Ada janda kaya sepi rekemen saya seorang na 0174004986

zaiful anuwar said...

Kalau Ada janda kaya sepi rekemen saya seorang na 0174004986

Workhardworksmart said...

Hot KL boy

http://bit.ly/KLcuteboy

Unknown said...

Jaga tepi kain org betul laa,ngumpat plak tu...haaaiiiii.n.

Unknown said...

Jaga tepi kain org betul laa,ngumpat plak tu...haaaiiiii.n.

Let's SHOPPING Uollss!