ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 23 December 2008

Monyet VS Anjeng

akak ade satu video nak share ngan korang..rancangan extravaganza nama dia...mmg kelakar gila...akak rase senario pun x selawak mereka...kalau uolss nak tengok lagi ade banyak kat youtube...akak yakin ianya mmg kelakar..kalau korang rase x kelakar korang mmg bukan manusia..tp hanjeng... enjoy uolsss...







amacam kelakar tak uolss...akak bg kak bed tengok video ni kak cyber cafe uolls.. nak runtuh dengar kak bed ketawa dalam cc tu...macam petir...

6 comments:

Nasha Ajis said...

kak senduk,
bos aku dh bg warning letter nih..
sebab aku gelak kukuat td..
sedeh aku..memang hanjeng sgt taw!

cokolat said...

aku gelak sebab imagine bedah gelak mcm petir tu!!! harus gegar2 kan?

Monkey D Luffy said...

hahaha... lawak siot.

chronicles of angelzz said...

kah kah kah...

naper i rasa x lawak uollss???

erkkk....

Ridpest - The Proven Termite Eliminator said...
This comment has been removed by the author.
linn said...

hahaha...sungguh hanjeng lawak monyet dan anjing tu kak. sakit perut aku ni gelak.

Let's SHOPPING Uollss!