ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 6 August 2008

YM bersama Diva!


tadi akak ade lah terbukak ym yang lama x terbukak tu..yer lah buakan ape..akak kalau buakak ym kena invinsiblekan..kalau tidak sedih uollss..ting ting ting ym masuk..sampai penuh screen..tu malas tu..maklum lah fofulor ...gitew...then tiba akak ngok ade orang dalam ym tu cakap pasal blog akak..then akak ngok zue rupanya..then rara pun ade..than sebab menyokong blog akak...wah gitew..macam artis rasanya..walupun ado kan...akak siap bergosip tentang satu rahsia ngan si rara ni...shhhhh dinch kepiket uollss...ape pun akak suka sangat sebab ramai baca blog akak..so akak nak practice tulis buku..mane lah tau leh jadi macam J.K.Rowling ker..x ker kaya akak..gite lah....

tengok le..penuh satu screen..macam acara chat bersama artis gamaknya..popularnya aku..hahahah



dengar kata blog akak ni dah sampai pengetahuan orang jb dah..wah meluas tu..mmmmmthanks uolsss..nanti akak buat party akak jemput uolss semua..korang mesti datang tau..temanya pakaian zaman paliolitik..x ikut tema x leh datang..huahahahahahah


sempat akak chat ngan zue....
zue zue: hi
reez berry: hye
zue zue: be frank kalau baca yr blog sure i akan ketawa
zue zue: sebab yr words kat yr blog bersahaja
zue zue: tu yg interested sangat nak membaca
reez berry: yer ker
zue zue: nie komen sincere ya
reez berry: thanks sangat
reez berry: hik hik
zue zue: ari tu ada few blogger dtg jb

zue zue: we all meet up
zue zue: n then boleh terkeluar yr name
zue zue: bila sebut yr name semua dah gelak
reez berry: kenape
reez berry: yer ker
zue zue: sebab yr blog kelakar
reez berry: wah tersebar luas nampaknya
zue zue: nie pun cakap sincere tau
zue zue: nie pun cakap sincere tau
reez berry: thanks
reez berry: terus membaca blog akak ok
zue zue: tak ada apa2 niat tau
zue zue: insyallah
reez berry: same lah kita
reez berry: yang penting meriahuolls
zue zue: meriah sangattttt
zue zue: siap kita org puji lagik u
zue zue: jgn terkembang plak
reez berry: yer lah blog akak biase2 je

reez berry: ikut pengalaman harian gitew ...katanya
zue zue: yes mmg biasa tapi yr words bersahaja tu make fun
reez berry: hahaha

love uolls...lawat lah selalu..maksud akak lawat lag blog ini selalu..bukan liwat ok..cau cin cau

9 comments:

IBU KUMBANG said...

TAu tak pe yang blog akak ni disukai ramai.. frust betul kalau akak x update..

unveiled evil plan to get famous && take over the world said...

wahh. i can see my name up there. and my picture too. haha. XD

Kelassss gitu. Akak kan very the diva gitu.

Shhh. Rahasia kite berdua sahaja. ;-)

elmely said...

kak, senduk , saya hari2 tunggu akak hupdet, tu kadang tu jadi frust , bila akak lambat hupdet.

hOtMaMa said...

diva nyer kawan makkkkkk.. ada peminat yer... awas.. dah setaraf artis2 dah tew!ahaks...

ita.itu said...

ko mmg kelas kak..blog ko mmg buat org terkencing ok..haha

miez said...

bukan setakat jb..org sabah cam i pun suka baca blog u nyahhh...i sokkka..bebass gitu..ko cakap takde cover2 lg..tu yg leh addicted baca blog akakk....meriah u olls..

Jelly said...

bkn takat tekencen ta..
blog kak senduk nie.. si zue tu kalau gelak tak hengat okeh...
abis satu opis tergamam dgn gelak dia....

NieZearm said...

sulah poppieuler... (pelat cina)

fathiah zulkafli said...

hye kak rezberry!blog akak mmg fofular okess.sampai kitorang yg kat australia ni pn ari2 tunggu akak update.so kiranya blog akak dah taraf international!!class gitewwww

Let's SHOPPING Uollss!