ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 25 September 2008

Patut lah ko meroyan Kak bed..

dua tiga menjak ni akak agak pelik dan heran dengan perangai kak bed...makan x berape nak lalu..tidur lewat..asyik berangan...akak pening ngok kak bed.....rupanya kak bed tengah angau dengan laki orang rupanya..ko baik2 kak bed..mau naik hantu kak cam dengar ko suka laki orang plak..abis lah market dia ...tp kak bed gigihkan diri demi sorang lelaki ni..

patutlah akak tengok kak bed agak dingin ngan pojie beberape ketika ini..rupanya dia ade pendam harapan pada seseorang rupanya...lame gak akak nak ajak..kak bed begitu berahsia kali ini...akak pening nak tau..tp x dapat2...ujung akak dapat tau sape yang kak bed gila2 kan dan angau2 kan...laki si puan cokelat rupanya...selama ni akak x perasan laki si puan cokelat ini..akak baca blog dia..pastu x lak belek2 teliti gambar laki dia..

tiba-tiba uolss ..pada detik tepat 3 petang 25 september 2008, bersamaan 25 ramadhan ..sewaktu akak sedang baca blog si puan cokelat akak telah terpandang sesuatu yang bersinar dan melambai2 kearah akak...sungguh teliti buatannya..kemas...menarik... comel melampau2... korang nak tau ape?....



ini dia..yeop laki si puan cokelat....DENGAN INI AKAK ISYTIHARKAN BAHAWA AKAK SEDIA BERTEMPUR DENGAN PUAN COKELAT SENDIRI DAN KAK BED DEMI MENDAPATKAN YEOP...kak bed..baru lah akak tau kenape ko angau selama ni..dan sekarang akak pun angau jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!

hey kak bed ko ingat ko je boleh dapatkan si yeop ni..akak pun boleh lah...kerana mu yeop akak sedia buat segala keinginan mu...akak akan jadi ape saja yang abang yeop inginkan....



kalau yeop sukakan perempuan yang mulia yang suci serta menutup aurat.......

senduk juga boleh pakai tudung dan menutup aurat demi abang yeop....


kalau yeop suka wanita yang ranggi, free hair serta manja.......


senduk juga boleh jadi wanita seperti abang yeop dambarkan..malah lebih romantik..berkepit 24 jam..senduk sanggup di gam gajahkan demi abang yeop....



kalau abang yeop suka wanita, seorang ibu mithali kepada anaknya serta suaminya.....


senduk juga boleh jadi lebih dr itew..malah senduk xkan buat keje lain..keje senduk lahirkan anak2 abang je, berhidmat untuk abang yeop dunia dan akhirat....demi tuhan abang yeop...sumpah



akak bersumpah akak akan berusaha menghalang sesiapa yang cuba menahan akak dari terus mendapatkan yeop...akak yakin selepas ini hidup akak akan lebih bahagia dan sempurna...akak yakin...oh tuhan terima kasih kerana menemukan aku dengan bakal suami ku..alhamdulilah...hahahahhaha

34 comments:

Anonymous said...

hehe...macam setan fotoshop ko lebih2 lagi yg pakai tudung tu...dan yg statement ko lahirkan anak2 tu macamaner lak...kuar ikut mulut macam noorkumalasari dalam 'misteri rumah tua' ker...

Umi Mia said...

kahkahkahkah...abislah laki puan cokolat....nasib bukan laki aku yang jadi pilihan..kalau tak...kenalah kuar segala alatan perang zaman nabi dulu....

Adriana said...

adeh.... tapi siyes mmh hensem yeop tuh... wakakakakak...

K.Jah said...

hahahhahah...habis!!! habissssss!!!
lalalalallala....

jawabbb cokkkkk!!!

suw said...

hahaha..
mesti panass je pn cokolat..kak bed ngan kak senduk nk rebut laki die kih kih kih..hbsla pasni laki pn cokolat takle kuar rumah ;p

Mummy Lieza said...

hehehe.. cayalah kak senduk....
awasss... perang dunia ke 3 akan berlaku tak lama lagi....!
cok.. laki mu dah jadi rebutan....

Izzu Izzuri said...

Kahkahkah! Yg tak tahan gmbr dokong anak tu, idong tu cam serupa jer. Tp tang susuk ijau tu aku konfius sket. Tp apapown..

Skrg barulah lapang dada mak nk lepaskan laki mak jln sorang2 kt puchong kerana kasih kak senduk sudah beralih arah. Tahniah yer kak senduk. Moga berbahagia dunia akhirat ngn laki baru.

Miss Reezberry said...

Anonymous said - sudah ko kak nita akak kenal cara penulisan ko.. ko pelik yer cam ne aku nak beranak..operate le ngok....

umi mia - akak dah sedia 500 ekor kuda untuk bala tentera untuk menyerang ni...

adriana - kalau x hensem x le akak tergila2

suw - tu lah akak cadang nak pindah sebelah umah dia..senang

mummy lieza - habis tu kalau nak sesuatu kena lah sedaya upaya kan...'

izzu izuri - akak pompuan plastik dibenarkan berlaki empat..laki ko laki pertama akak, laki kedua yeop laki puan coklat..ade lagi 2 kosong..dan kekosongan itew leh tambah suka ati..so suka ati aku ler..hahahaha...so laki ko tetap jugak jd pujaan akak..awas

kak jah - ko jaga laki ko nok..kang aku rampas gak kang...

@k@kPOKPEK said...

bertambah ayu bila bertudung gitew.. ala2 butik muslimah...

Anonymous said...

haha...kalau operate pun ko nak ambik ovum mana...takkan ovum kucing tepi jalan tu...nanti muka anak2 ko macam perempuan kucing dalam paper tu...ko nak kan!!..bebas!!

IBU KUMBANG said...

selamat laki aku... hahaha.. good luckla kak senduk!

Nad Eusoff said...

adess...lawak tahap gaban!!
kuikui...

bravo2

veeda_areena said...

akak kak bed seru segala burong2 ababilll.... akan kak beddd kejutkan gajah2 di hutan............ ayohhhhhhhhhhhhh perang............. takbir

NieZearm said...

oh tidakkkkkkkkk......! mane mau larik ni.. bila masa pulak aku bermadu ni...

pearlEJ said...

wakakakakakakakaa.... adoihhh.... :D

veeda_areena said...

hoiii sendokkk pic ko tak bole blahhh yg kat dlm keter tu....... muka bentan sundelllllllllllll.

afiq said...

yakin n konpem kak sendok akan mnjadi ister yg solehah gitewww... selamat berjaye kak ....agaggaga

Cyberwira said...

Ya ampun...nasib baik lah aku tak ensem..syukran2..

cokolat said...

aku nak mengucap dulu!!!!

chronicles of angelzz said...

hah kak senduk apa lg rembatla cepat kak cokk da mngucap da tue tunggu masa jer tue nk terbang hahahaha

pucuk dicita ulam mndatang ;]

cokolat said...

AKAN AKU HARAMKAN YEOP AKU MENJEJAKKAN TAPAK KAKI DIA DI BUMI PUCHONG WALAU UJUNG2 KAKI DIA SEKALIPON!!!

TEROSKAN SENDOK.. BEREBOT DGN BEDAH.. AKU TENTUKAN NANTI SAPA YANG JADI MADU AKU NANTI...

Aleeya said...

perghhh akak senduk dok edit gambo betudung tu cam real seyhhhhh, jeles aarr tengok header akak tuh, cun maaaaaa, shape muke akak tak tahan tu,lawa2

Cakap Kosong said...

mujurlah laki aku tak mencapap kat blog nih, kalau tak harus jadi rebutan.

cokolat said...

SILA RAMPAS CARLOS JUGER!

bulan poser ni.. ko jgn jah... doa org2 teraniaya selalunya dimakbulkan!!!

K.Jah said...

salam aidilfitri. maaf zahir & batin kalu ada salah silap selama kenal. 0-0 yer. raya jemput la datang ke rumah di sbn, n9.

lotsaluv,
kjah, carlos & cem

* nak bermadu?? ko jgn...kjah ko ada black belt. patah "ceknek" ko nanti sendok!

wakakkaka!!!

Izzu Izzuri said...

COKOLAT-> Apakan daya.. Di sinilah kita akan berpadu tenaga mnghalang niat kak senduk nk memadukan laki kita.. Klau laki aku da bermadu ngn laki cok.. Secara tak langsung kita terpaksa bermadu ngn kak senduk.. Abih tu AKU ngn COK ni apa aa?? Bkn madu, biras atau besan pun.. Konfius..Konfius.. Ni bkn kuarga 69 lg dah, ni dah songsang tahap dewa dah nih!!
Tuloonn!

p/s: kak jah ko jgn sexcited sgt eh? bukan laki aku ngn laki ko kembar ke? apa maknanye tuh? Muahahaha!!

hOtMaMa said...

hadoiiiiiiiiiiiii...aku gelak mcm nak mati nihhhhhhhhhhhhhhh!!! hahahahahahahahhahahahaaa!!
ko mmg hanjeng kan... tak pasal2 mak gelak mcm org giler kat office nih haa...!
AWAS korang2 semua... selamatkan laki masinggggggg2!!!
mencapap di blog adalah dilarang sama sekali utk para2 suami...kahkahkahkah!!!!!!

Miss Moon said...

hahhahah wah terus ayu gitew kak senduk ..

bebudak opis moon kata muker kak senduk kat header tew cam Umi Aida...wah rupa artis gitew .

izal said...

hahahaha giler nak mampos ko kan senduk...

tp mengikut penilaian aku, ko lagi cantik dari coklat & kak bed...

hehehe

pasti ko akan berjaya!

IRA said...

hahahaha....

makan hati la kak bed dan coklat bila kak senduk potong line.

ko memang jelita bertudung la kak senduk.

ita.itu said...

mcm setan aku gelak tau..gigih ko letak muka ko ek..sian si cokolat..haha

veeda_areena said...

kalau cara kasar tak lut... mak main cara halusss... baikk lahhh.... siap sedia lah korang ngan kain kapan.......

Mrs. Amie said...

agagaga...ayuh guna cara apa sekalipun!

peej said...

heheh,,mmg kelakar..
siap photoshop..

Let's SHOPPING Uollss!