ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 23 October 2008

Promoter Jualan Yang mintak di sepak!

pagi2 buta ni dah ade yang buat akak panas hati...bukan ape...kita pagi2 kan mood masih dalam keadaan manja2 kan..mata masih ngantuk..rase malas nak keje semua ade kan...so dalam kul 9.30 akak kuar umah n singgah kedai mamak beli air bungkus..tp rase malas lah nak bungkus..so akak cadang pose kat kedai mamak je lah bekfest trus...

sedang akak pose minum and feeling woman kak kedai tu datang lah sorang mamat ni dengan muka yang agak #$%#*&# yang memerlukan pembedahan plastik sebanyak 18 kali....dia datang sambil senyum2 simpul sambil bawak bantal bentuk love....dan berkata :

selamat pagi adik comel...ape kabar saya azrie dr syarikat bla bla bla..ari ni adik comel amat bertuah sebab abang encem datang nak borak2 dan nak buat tawaran istimewa untuk adik comel...bantal love lebih kurang cam ni lah yang dibangga kan itew...

lantas akak terus menjawab : kenape u nak belanja i makan ker..ape yang istimewanya ....
dengan pantas dan sangat laju dia cakap...arini abang ade bantal yang boleh buat adik comel bahagia dan tido lena..abang tengok muka adik lesu je...dr jauh abang dah nampak adik ni fikiran x tenang kesunyian...macam kosongggggg je...muka pun nampak x ceria...kalau orang nak ngurat pun x jadi...kiranya muka adik sekarang macam xde seriiiiiiii....

wah muka aku xde seri lah.....wah pagi2 dah buat aku panas hati ni...ni ade yang kena tebar macam roti canai pagi2 ni kang..ade plak yang aku goreng atas kuali roti canai ni karang....

then dia terus menyalak lagi...." adik comel tengok bantal love ni (sambil joget2 dan nyanyi L.O L.O V.E.....L.O L.O V. E...dah rupa sial je ko ni....muka ko dah lah &^%%^&&* pastu perangai ko layak untuk aku penyapukan kau) ...bantal ni sangat istimewa..kalau adik baring atas bantal ni..jiwa adik akan tenang....hati jadi ceria..dalam bantal ni ade electronik yang boleh rakam suara adik..ade 50 lagu terkini..dan cuma guna 2 batery AA..best kan...so tido lebih nyenyak..muka makin ceria...mmg best lah dik...bantal ni pulak sangat lembut..isi dalam dia diperbuat dr kekabu istemewa yang di carik2 dengan tangan..so adik nak amik bantal ni bape..2 ..3?..leh bagi kat sedara ker..boyfriend ker..amacam...murah je...29.90 je..abang buat promosi untuk adik comel sorang je..orang lain harga lain...sebab adik ni lain dr yang lain...

cam sial je mamat ni...dengan rase panas ati dan ingin menjerit akak menjawab " dia ade lagu yer..mmm rumah i dah ade bantal lah sayang...u takde jual penyapu ker..sebab kalau u ade jual penyapu yang ade radio best gak..leh i penyapukan sape2 yang buat i rimas sambil ade lagu2..


abang saya jual penyapu ..pilih lah bang nak mane satu...ade macam2 warna bang..pilih je...semua ni diperbuat dr benang sutera..kalau kena lipas dengan penyapu ni..kira light2 je sakit dia...

trus dia jawab...." ok sayang..abang paham sayang x nak yer..takpe..lain kali kita jumpe lagi ek..(dengan muka seposen dia mintak diri)..ops lupa lak..leh abang dapat no telepon adik sayang ni..kalau abang rindu leh abang kol....

akak jawab...boleh bang amik ni...755 25 25...simpan tau

then dia kata lagi..no tu lain je..macam tau je ...nakal lah u ni....

dengan nada sinis akak menjawab..." abang tau no tu..yer lah ingat tau no tu..755 25 25..name i Siti Nor PIZZA binti Hut....call tau...

dia trus diam..sambil senyum2 kenyit2 mata kat akak dan berambus...lega akak..kalau dia tu tak poyo dan macam sial..mesti akak beli bantal dia tu 100 biji pastu akak sedekah kat umah anak yatim..ini tidak..introduction je dah menghanjengkan akak..harus ker akak layannnn..sorry lah uolsss

14 comments:

ita.itu said...

mcm setan aku gelak..hanj tau ko ni kalo buat lawak

marinahunny said...

hahahaha....apsal x suruh dia promote kat mamak kedai tu skali...?? hahahaaaa

along said...

tenyeh jer bantal tu kat muka dia....kang baru tau bantal tu empuk ke x?

cokolat said...

kelakar ok! tp bantal tu mcm menarek je kannnn????

Umi Mia said...

kahkahkah...dapat dibayangkan dlm kepala otak aku camner rupa mamat jual bantal tu...

awat u tak ambik bantal tu hempuk sikit kat kepala dia bg sedar....mesti mlm tadi dia tido pakai bantal tu kan..hahahaha

Mieza said...

hahaha...nsb baik aku dh siap kencing awal2 kak...siot je kan mamat tu...:p

saya said...

mcm2 perangai salesman ni ye.. tapi u teror la boleh bantai dai balik. hehehe.. bravo!!!

darling8tabby said...

kurang ajaq la tu kan..

yatt said...

mmg ko pandai wat lawak! pocah porut den golak..mesti muka mamat 2 terkulat2 cam kerang busuk..kahkah

Mrs Maznan said...

sedap nama tu kak..Siti Nor Pizza bin Hut..huhuhu..aku gelak x abis2 lagi ni..adehhhhh...

izal said...

mcm2 gelagat org nak jual brg ni ek...

pagi2 lagi ko dah kene hanjeng tahap dewa...tu yg naik antu tu..

pearlEJ said...

wakakakakaka.. padan muka dia.. ader ker patut nak jual barang kat kite, pastu kondem kite dulu.... ambikk lobang idong dia, pagi2 buta dah kena sembur... mmg tak masuk ler rezeki dia ari tu.. hahahaha...

@k@kPOKPEK said...

kak sendok, ko amik bantal tu, ko letak air liur basi ko, pas tu ko pulangkan balik kat salesman !@#$% tu..
nam amik ko, hadiah dari ku..

VersedAnggerik said...

Hehehe...

Tergolek2 I gelak baca post nih!

U just put a big grin on my face. Thanx!

Let's SHOPPING Uollss!