ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Saturday, 31 January 2009

Happy birthday yeop

HAPPY BIRTHDAY TO MY HERO AZRAIEI
LOVE YOU MORE THAN WORDS CAN SAY!

selamat ari jadi sayang...semoga berhubungan kita akan kekal sepanjang mase...senduk akan menjadi seorang isteri yang baik dan solehah lepas ni..senduk tahu abang harus dahulukan nurul JANNAH abang tu....tp senduk kan lebih cantek...

ape pun senduk ucapkan terima kasih pd nurul jannah itew kerana merelakan senduk merampas abang dr dia...thnaks noks...syurga tempat ko nok...ape pun tindakan murni ko tu nok...ko kena ingat yang isteri kedua lebih disayangi..ko kena ingat tu...


sebelum tu ini dia hadiah istimewa senduk buat abang..gambar ni senduk ambik waktu senduk bercuti di kepulauan zulu hujung tahun lepas....abang print lah besar2 untuk tatapan abang ek...


cantek tak bang?

p/s : sebelum perang melanda..dan tiba2 mak kena langgar lori yang di pandu oleh cokelat..mak sujud sembah kat ko choc....mak gurau2 je...larikkkkkkk sambil goyang tetek yang berisi tisu sebeban....

17 comments:

Tijah Lawa said...

wakakakakk!! mak dah agak dahhh!!! tahniah sen. tahniahhh!!! lepas ni sila pujuk yeop utk pindah duduk rumah ko plak yer nok???

IBU KUMBANG said...

kah kah... last2 ko buat sujud thailand gak yerK....!

kakpiah said...

ko mmng kental la nok..
ni baru entri branik matik..
wakakaka..
lomantik betoi gambo ko mencium mesra pipi yeop..
buleh kena stroke bila cok melihatnya nanti..
wargh kah kah....

.AzFaRuL. said...

keji. suka. :)

@LiYaNNuaR said...

muahhahaa... cokkk... di mana kauuu, cokkk??? hahaha... cayokkk nokkk... mmg branik matikkkk... keh keh keh...

Cakap Kosong said...

perang akan bermula.....siap lah ko kak senduk! Branik mati ko kan!!!! ha!ha! ha!

arep said...

kak choc.. apa lagi.. serangggg...
[matilah firestone]

AlexAlabasta said...

Ces sungguh kamu, kak senduk! Haha!

cokolat said...

hoi bapok! patotlah ko kemain sms mak kebagai suruh cekidaut blog ko.. ko menghanjengkan mak yer?

ko memang vavi... masa mak bukak blog ko ni, yeop mak ada dekat sebelah ok! yeop koma teros tengok tau!! koma! koma! koma ko tau tak!!!!!

tau ko takot kena langgar lori yer?

Ummi Hanie said...

ekceli ...

kak senduk dgn coklat tu org yg sama kan ..

kak nurul kan ??? i'm ur wife's kazen (sebelah yeop) ..hehe

firdura said...

kak senduk..bleh tau bg hadiah apa ms besday yeop tuh:)

izal said...

hahaha kelakar lah gmbr tu jengggg...tp mmg berani mati punye entri...i loikeeee

linn said...

syabas kak senduk! aku sakit perut gelak nih.

cookie devine said...

naik tegang bulun aku nok nengok pic terlamapu gilog tuh...

Beta De' Cni said...

kak senduk oii... ;)
haku sllu wajib bace ur blog.. pembaca belakang tabir jek la...
la ni haku komen gak coz haku dah senduk idea kancil idol korang.. huhuh...
halal ekk haku amik idea tu..
royalti takyah la kot... huhuh..
tenkiuuu...

Nad Eusoff said...

ahahaha
sabar je la...
kak senduk mmg kamikaze!
ekeke

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

wakakaka... sakit perut aku gelak.. sib baek aku tak tergolek dari kusi kat opis nie kalau tak maunyer satu opis gempar...

Let's SHOPPING Uollss!