ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 19 January 2009

Penemuan Menggemparkan!

akak dah lame perasan...mata akak ker or ape thah..akak nampak ade bloger ni muka cam serupa...rupa bentuk nya tu macam same..adakah mereka orang yang same?..itew akak kurang pasti..adakah dr segi saiz atau ape?...

bila akak tunjuk tuan punya muka jagan lak sentap ok..bantai korang kalau korang sentap kay...kan orang kata dalam dunia ni ade 7 orang muka serupa...yer bak kata pepatah "gajah dua serupa"..eh yer ke..ke pelanduk dua serupa?...same lah tu...cam tu gak akak ade 7 rupa sama..akak dah jumpe 2 orang dah muka serupa cam akak..iaitu halle berry n liza hanim..gitew...

korang tengok gambar ni serupa x diaorang ni...

mate akak yang kero ke tak tau ler..tp macam same kan..sape cantek dan sape muka berbisa korang je lah tentukan...ape pun tu kuase tuhan kan...

kalau korang nak tengok si peej punya blog : http://peejburhan.blogspot.com
si cokelat punya blog : http://puancokolat.blogspot.com/

korang bezakan lah sendiri betul atau tidak ape akak cakap ni....jangan sentap yer peej n cokelat.

tp yang akak tau kak bed mmg takde orang same muka ngan dia..dia one and only..sebab dia terlalu cantek serta tiada tandingan...kalau korang jumpe mesti ade petanda buruk tu..paham2 jelah..korang tinggal 7 hari tuk hidup lah gamaknya...

p/s: hey choc! mak rase muka ko lebih bisa skit le dr si peej tu...larikkkkkkkkkkkk

12 comments:

Amy Maznan said...

both photogenic (betul ke ejaan aku ni kak?)plus SEXY!

p/s: awas ko kak! kena kejar ngan diaorg lepas ni! hahahaha

cokolat said...

hanjengggg!!! ko memang hanjeng liaran!!!!! ko letak muka aku yang tak mekap mcm rupa orang gaji mmglah nampak bisa... ko mmg hanjeng kannnnnnnnn!!!!!

bisapun bisalah... janji laki mak mantap!!!!!!!!

tp aku suka peej tu... aku SR dia... hiks!!!

senduk... ko memang babi!!!!

awas ko senduk... patutlah 2,3 menjak ni ko tak buzz mak lagi. rupanya ko sebok menelek muka orangkan?? sebok mencari kembar orang... bantai ko kanggg!!!!!

Miss Reezberry said...

amy maznan - mak berdebar uolsss

cokelat - ampun uolss...mak sujud thailang kat ko sambil kentot.

cokolat said...

hahahaha... aku skeeee!!!! aku skeeeee!!! senduk dah mintak ampun... mak ampunkan ko tapi haruslah ko telan sayor bayam sebanyak 30 talam dulu... kata ko gadis sayorankan skrg???

Anonymous said...

awat aku tengok muka & size kak bed & hotmama sama ja... adik bradik kah??

kakpiah said...

wah.. aku sker entri nih..
wakakaka..
tapi dedua tu begitu fotogenik la..
cok...
ko jgn la marah nok..
tapi mmng ada iras2 la..
ko kena gih cek ngan mak apak ko nih..
ada adik badik yg tepisah tak?
ekekekeke..

Tijah Lawa said...

wakakakaa...

dah petang baru mak berpeluang nak tgk nih. dari jauh nampak cam sama nok...tapi ada beza dia. tapi mak speku...2-2 misti bumper & spoiler mantoopppp kansss????

@t00neY r00neY® said...

same tp maybe xserupe kot..

anyway..muke anda same ngan minah group lucious gang starz last season yg skang da jd pelakon..huh..da 4 da kot...

peej said...

haha..lawak ok komen dpd cokolat..
terkejut ok ade org ckp muka pija masuk blog kak senduk..
inga kene cerca ke apa..takooott..
rupanya pelanduk ye..
ye la tu kot..ade la sama sikit..
tp kalau x bg tau..x pernah pulak perasan...

tp komen tooney rooney keji ok..
x pasal disamakan ngan minah tu pulak..yg berlakon cerite sindarela tu ke??jd puteri rania???

izal said...

dua pun meletop lah awek tu...

@LiYaNNuaR said...

a'ah ler... sama nokkk... huhuhu...

Steventhcf said...

dua pun meletop lah awek tu...

Let's SHOPPING Uollss!